Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

ibretlik paylaşımlarda bugün:
(link) bisikletinin ağırlığının 2 kg olduğunu iddia eden bir ilanla ilk kez karşılaşıyorum (link) burada da sıfırını üstelik taksitle 4750 tl'ye alabileceğin bir bisiklete 6000 tl isteyen muhterem bir vatandaşımız mevcut.
Bisan a zam gelmiş sıfırı 5250 TL olmuş ve Onur Bey kullanmış bisikleti lütfen 7000 den aşağısı olmaz normalde. :komik: :komik:

Diğer bisiklete gelecek olursa ya kadrosundan bahsediyor yada 12 kg yazacakken 1 e basmayı unuttu.

Scudo
Bisan a zam gelmiş sıfırı 5250 TL olmuş ve Onur Bey kullanmış bisikleti lütfen 7000 den aşağısı olmaz normalde. :komik: :komik:

Diğer bisiklete gelecek olursa ya kadrosundan bahsediyor yada 12 kg yazacakken 1 e basmayı unuttu.
Ay'da tartılmış olabilir... Orada 2 kg geliyordur belki...

(link) bisikletinin ağırlığının 2 kg olduğunu iddia eden bir ilanla ilk kez karşılaşıyorum (link) burada da sıfırını üstelik taksitle 4750 tl'ye alabileceğin bir bisiklete 6000 tl isteyen muhterem bir vatandaşımız mevcut.
Adamın ardı değmiş seleye çok önemli bence. Değerli bir ardı varmış ki fiyat çekmiş. :D :D :hımm: 2 Kilodur o bisiklet bizim bindiğimiz bisikletler zaten 1.15 kilo falan. Bu şekilde teknik olarak karbon ve 20kg çeken ilk bisiklet de sayılabilir :D

Üzerinde grupsetle gelen bisiklet parasına grupseti satmaya çalışanlar var.

Zamdan once , BİSAN modelini 10000.-TL ye aldiniz aralik ayinda ve ayni aralik ayi icinde 200 km belki kullanmadiniz bile ve sonra zam geldi, bisiklet oldu 15000.-TL. Simdi kullanici da satiyor 13-14000.-TL 'ye.
Bence bu anlasilabilir bir durum , sifiri tercih edersin veya bunu alabilirsin , artik bu serbest piyasa ekonomisi.
Ancak , bir ara 700.-TL lik trainer piyasada yok diye 3000.-TL isteniyordu. iste bu abesle istigal.

@osmancan71 hala aklınızda claris kol alma fikri varsa düşünebilirsiniz. Sizin merida'ya ek olarak mekanik fren kaliperlerini de aldığınızda her şey kurtarıyor.

İlanı görünce heyecanlandım :D
Bu parçayı arkadaştan dün teslim aldım, artık benim toplama projemde çok yakında sahalara geri dönüyor olacak :)
Gerçekten tertemiz bir set, arkadaş çok iyi bakmış..

İlanı görünce heyecanlandım :D
Bu parçayı arkadaştan dün teslim aldım, artık benim toplama projemde çok yakında sahalara geri dönüyor olacak :)
Gerçekten tertemiz bir set, arkadaş çok iyi bakmış..
ben büyük ihtimal satana kadar beklerim. satıncada diğer bisikletimle idare ederim bi süre :)

• Beğen
Tepkiler: lostidentity
O muhterem vatandaş benim. Buyrun bir sorunuz varsa.

Beyefendi siz 4750 liraya sıfırını alırsınız. Kimseye zorla bisiklet satmıyorum.

• Kızgın
Tepkiler: M.İhsan
@kocak04 Neden nedir? Amacınız satmak değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Clal
Adamın ardı değmiş seleye çok önemli bence. Değerli bir ardı varmış ki fiyat çekmiş. :D :D :hımm: 2 Kilodur o bisiklet bizim bindiğimiz bisikletler zaten 1.15 kilo falan. Bu şekilde teknik olarak karbon ve 20kg çeken ilk bisiklet de sayılabilir :D
Ardım çok değmedi sıfır sayılır ve yeni sezonda en az %30 zam gelicek bir ürüne siz kaç para isterdiniz acaba? Samimi olarak soruyorum siz ne kadar isterdiniz?
@kocak04 Neden nedir? Amacınız satmak değil mi?
Amacımı yazdım ilanda ilk defa yol bisikleti aldım ama bana göre değilmiş. Satıp Dağ bisikleti almayı ya da toplamayı düşünüyorum.

Ardım çok değmedi sıfır sayılır ve yeni sezonda en az %30 zam gelicek bir ürüne siz kaç para isterdiniz acaba? Samimi olarak soruyorum siz ne kadar isterdiniz?
%30 zam gelecek bir ürün 6175 TL olur. Benim isteyeceğim fiyat 5250 olur pazarlıkla 5000 TL ye bırakırım ama halen piyasada zamsız fiyattaki Ürünler varsa bu kıyas komik olur.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Dongtaes
Bu mantıkla ürün satma şansınız yok ne yazık ki. Benim bisikletimin sıfırı 18800 ben de benim bisikletim sıfır gibi hatta üzerinde yükseltmeler var yeni sezonda da %30 zam gelir diye 20000 TL ye ilana koysam siz de bu ilanı görseniz hadi oradan canım dersiniz. Ücreti piyasa belirler ileride gelebilme olasılığı olan zamlar değil. Zam gelir ondan sonra dediğiniz rakam belki makul olabilir.

Geri