Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Aklınızda soru işaretleri varsa zorlamayın. 2. el bisiklet inceleyeceğiniz bisikletçi yok mudur çevrenizde?

Çevremde bisikletçi yok , olan da market bisikleti filan tamir eder mahallede. İlan şüpheli geldi diye buraya koymuştum, fiyatı da bana uygun gözüktü ama dediğinize göre eski sistem olduğundan çok da uygun olmayabilirmiş, sıkıntı yok o zaman... parçaları yenilemeye kalkınca bisiklet parası kadar masraf çıkarabilir.

Scudo
Bize millet ne alacağını bilsin diye jant ilanına replika yazdırmayan ilan onay sistemi bunlara onay veriyor.

Arkadaşlar bu ilan hakkında yorumunuz nedir? Hangi model bilmiyorum satıcı da tam bilmeyince tam güvenemedim, sordum bisikletçiyim dedi ona satan arkadaş faturasını kaybetmiş ama imzalı kağıt aldım bulabilirsem onu veririm diyor. Bisikleti alabilirim uygun çaplı yol bisikleti bakıyordum.

(link)
Satışta eski faturası verilmeyen bisikletlere şüphe ile yaklaşmak lazım. Siz yolda giderken biri "bu benim çalınan bisikletim" derse ne diyeceksiniz?

• Beğen
Tepkiler: Uçmakdereli
  • Beğen
Tepkiler: ÆSir
@Ysryyn Coğrafya kaderdir :)
Aynı coğrafyada yaşıyoruz bu insanlar ile.biz yine x bisiklet mağazalarına bakalım😂elbette yüksek fiyatlara yüksek kalitede ürünler Alındığında bu Aksesuarlara bu paralar verilir. Kim bilir belkide fiyatının hakkını fazlasıyla veriyordur.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
@Ysryyn İyi ürün,iyi para. Türkiye'de bir de X 9 kur,vergi vs derken bu paralara geliyor.

@Serkan Mıstınoğlu (link) yanlış anlamadıysam bu saatten ve yanında bisiklet sensörünü de veriyor.
Yine uçuk fiyat oluyor ama yine de o kadar uçuk olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: specific
FİYAT TA DEĞİL DETAY A BAKİlan No: 866689726
(link)

9500 liraya kelepir mosso cavalier aero :snzdglsn:

Fiyattan gözümü alamadımki. Sonra bi kaç saniyeliğine gözüm fotoğraflara kaydı, alü kadro ve sora setmiş. Neyse dedim oturdum fiyatı izledim..

@Serkan Mıstınoğlu Bisikletten bağımsız saat güzelmiş alınabilir. Satış yapan arkadaşın mantığı şu şekilde çalışıyor büyük ihtimalle tüm ürünlerin sıfır fiyatlarını yaz alt alta topla satış fiyatı olarak bunu belirle. Bu durumda spor saati ve diğer aksesuarlarla ancak istediği fiyatlara ulaşılabiliyor. Herkes alırken ucuz almaya, satarken sıfır fiyatına satmaya çalışıyor.

Arkadaşlar bu ilan hakkında yorumunuz nedir? Hangi model bilmiyorum satıcı da tam bilmeyince tam güvenemedim, sordum bisikletçiyim dedi ona satan arkadaş faturasını kaybetmiş ama imzalı kağıt aldım bulabilirsem onu veririm diyor. Bisikleti alabilirim uygun çaplı yol bisikleti bakıyordum.

(link)
2 gün önce bisikletçide aynı modeli gördük @scottrek ile beraber. Sanırım XRS 020 modeli.

speed mtb ayakkabısı sıfırİlan No: 867398626
(link)

Aliexpress ayakkabıya 900 TL😱. Oltayı atmış av bekliyor 😊

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
(link)
ben dolandırıcıyım diye bas bas bağırıyor. Dolandırıcıları tanımanın kestirme yolu : Olağanüstü düşük fiyatın yanısıra örnekte görüldüğü üzere büyük harflerle yazarlar ve yazım kurallarına dikkat etmezler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
BIANCHI SHIMANO TERTEMİZ SORUNSUZ HATASIZİlan No: 867567487
(link)

:snzdglsn:

Geri