Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Birisi kitap satıyor. Tanesi 11 lira. Ama kitabın sıfır 5 lira. Ya nasip diyip oltayı atmış bekliyor. Böyle 1100 kitap ilanı çıkmış. Gidip kitapçıdan alırsanız 10 bin liraya alırsınız ama bu efendiden 22 bin liraya.

(link)

Sıfır alacaktım sonra ne alaka 300 TL daha ekler 2. El alırım dedim.

(link)

Bu arkadaş işi aştırmış. 2700 TL NEDİR! BU BİSİKLETİN SIFIRI 1300 TL'DEN BAŞLIYOR 2700 DİYOR YA! (link)

• Hahaha
Tepkiler: Emre Yönlüer
(link)

Sıfır alacaktım sonra ne alaka 300 TL daha ekler 2. El alırım dedim.

(link)

Bu arkadaş işi aştırmış. 2700 TL NEDİR! BU BİSİKLETİN SIFIRI 1300 TL'DEN BAŞLIYOR 2700 DİYOR YA! (link)

:koptum: "Sıfırından tek farkı fiyatı" yazarlar ya, bu yanlış anlamış.

Bu tip dolandırıcılar yüzünden hiçbir zaman ikinci el almadım. 1 ayda alamamda 3 ay sonra alırım. Gider sıfır alırım başım ağrımaz. Bunlar tecrübe ve donanımsal bilgisi olmayan insanları gafil avlıyorlar. Haramzadeler yazık😤😡

Gerçekten şu ürünü,bu paraya alan var mı acaba?
(link)

Gerçekten şu ürünü,bu paraya alan var mı acaba?
(link)
(link) Bunu sürekli yabancı bisikletçilerde görüyordum, tabi ki döviz kuru aklımdan gitmiş olmalı, araç için olan modelleri 1500 liraya kadar çıkabiliyor.

Arkadaşlar iyi forumlar, sahibinden'den alışveriş yaparken parayı ilk gönderdiğiniz oluyor mu? GeT açtırmadan bir şey almak ne kadar güvenli? Ürünün fiyatı 120 lira ama insan yine de "acaba" diyor...

Ayrıca bir sıkıntı çıkması durumunda kendimizi savunabilir miyiz, para iadesi vesaire?

Arkadaşlar iyi forumlar, sahibinden'den alışveriş yaparken parayı ilk gönderdiğiniz oluyor mu? GeT açtırmadan bir şey almak ne kadar güvenli? Ürünün fiyatı 120 lira ama insan yine de "acaba" diyor...

Ayrıca bir sıkıntı çıkması durumunda kendimizi savunabilir miyiz, para iadesi vesaire?
İkinci elde görerek almak iyidir. İmkan yoksa güvenmek lazım. Bir km sayacı almıştım arkadaşla pazarlık yaptık ettik parayı gönderim beklenenin üzerinde kargo çıkarmışlar ama kendi cebinden ödemişti. Herhangi bir sorun yapmadı helalleştik bitti. Şahsen gete ben güvenmiyorum. Birisi benim ürünümü get ile alacak olsa baksa kurcalayıp geri gönderse zarar görmediğini veya değişmediğini nereden bilecek? Bu yüzden havale sonrası kargo işlemine mantıklı bakıyorum. Bu tür ürünleri evden değil kargo şubesinden teslim alıyorum ve alırken kontrol ediyorum. Farklı bir ürün çıkarsa orada tutanak tutturabilirsiniz. Bunu gönderici ile konuşur halledemezseniz mesaj kayıtları ve tutanak ile birlikte dolandırıcı diye şikayet edersiniz.

Arkadaşlar bu ilan hakkında yorumunuz nedir? Hangi model bilmiyorum satıcı da tam bilmeyince tam güvenemedim, sordum bisikletçiyim dedi ona satan arkadaş faturasını kaybetmiş ama imzalı kağıt aldım bulabilirsem onu veririm diyor. Bisikleti alabilirim uygun çaplı yol bisikleti bakıyordum.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Arkadaşlar bu ilan hakkında yorumunuz nedir? Hangi model bilmiyorum satıcı da tam bilmeyince tam güvenemedim, sordum bisikletçiyim dedi ona satan arkadaş faturasını kaybetmiş ama imzalı kağıt aldım bulabilirsem onu veririm diyor. Bisikleti alabilirim uygun çaplı yol bisikleti bakıyordum.

(link)
Kadro boyu büyük gibi. Size uygun mu? Onun dışında eski tip Sora sistem kullanıyor. Fiyat çok cazip değil bence.

Sahibinden editörleri bu ilanlara nasıl onay veriyor? Oturdukları yerden maaş alıyorlar anlaşılan. İş bilmez insanlar yüzünden piyasa miyasa kalmadı.

Kadro boyu büyük gibi. Size uygun mu? Onun dışında eski tip Sora sistem kullanıyor. Fiyat çok cazip değil bence.
Kadro uygun 54 diye hatırlıyorum ama şimdi açıklamalarda göremedim. 1700 e anlaştık da kadro hangi model daha bulamadım ayrıca ikinci elde eski faturası olsa daha iyi olacak. Bisikletçiyim dedi ama başka bisiklet satışı yok.

Kadro uygun 54 diye hatırlıyorum ama şimdi açıklamalarda göremedim. 1700 e anlaştık da kadro hangi model daha bulamadım ayrıca ikinci elde eski faturası olsa daha iyi olacak. Bisikletçiyim dedi ama başka bisiklet satışı yok.
Aklınızda soru işaretleri varsa zorlamayın. 2. el bisiklet inceleyeceğiniz bisikletçi yok mudur çevrenizde?

Levior marka kasklar hakkında bilgisi olan, kullanmış olan var mı acaba? Bir tane buldum ama alınır mı emin olamadım.

Kimi şehirlerde akşamları ya da hafta sonları, kimi arka sokaklarda yere serilmiş örtüler üzerinde kullanılmış eşyalar vs. satılan noktalar vardır. Bit pazarında dahi satışa sunulmaya değer olmayan "şeyler" için alıcı beklenir. Eskiden (20-30 yıl önceden) gerçekten alınabilecek, iyi durumda ve kullanılmaya hazır emtialara rastlanabiliyordu.
Şimdi durum öyle vahim bir halde ki ; kırık oyuncaktan çizik teflon tavaya, bozuk telefondan solmuş formaya kadar her şey var...
Böyle giderlerse malum sanal pazarın akıbeti de buna benzeyecek..

• Beğen
Tepkiler: Safa Kaplann
Geri