Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Gün geçmiyor ki yeni bir çakallıkla karşılaşmayalım. Buyrun yorumu size bırakıyorum. Atış serbest :D
(link)

S00828-224759.png
S00828-224856.png

Scudo
@Vintage.

(link)

Flat bar olan modeli haklısınız. Eleman kadro boyası ve öndeki logo üzerinde oynamalar yapmış.

Gün geçmiyor ki yeni bir çakallıkla karşılaşmayalım. Buyrun yorumu size bırakıyorum. Atış serbest :D
(link)
Birinin 10 000 TL bisiklet bütçesi olup da Tourney'li bisikletin özel üretim BMC olduğunu sanacak kadar saf olmasını beklemiyorum. Yine de ilanı şikayet edin derim. Ben sahtekarlık olarak bildirdim.

Vintage.
Baya istikrarlı bir arkadaş,diğer bir ilanında mtb satıyor,zannedersin full karbon cube falan satıyor,tecnobike diye bir bisiklet kendi sitesinde 214euroya satılıyor ama eleman 7bin gibi afaki bir rakam koymuş.Sanırım yolunacak kaz arıyor bu arkadaş

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Kullanılmış bisikletlerine sıfırının üzerinde fiyat çeken fırsatçılar, havalar biraz soğuyunca sönen bisiklet aşkınızdan sonra ne yapacaksınız merak ediyorum doğrusu.

Fırsat reyonunda paylaştığım indirimli kadroseti sipariş edip, daha eline ulaşmadan üzerine kâr koyup satışa çıkaran biri;

(link)

Merlin'de hâlâ daha indirimli şekilde satışta;

(link)

Sanki böyle bir ürün almak isteyen biri piyasa araştırması yapmayacak.

@Yldrm07 Yurtdışından alınma linki var kargo bedelsiz vergiyle birlikte 6500 civarına geliyor. İlanı paylaşan arkadaş 3000 TL hizmet bedeli almış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link)
(link)
Bugün A101e 2000e gelen bilgisayarı alıp 3000e satan yurdum insanlari :krnz:

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
benimde buraya verdiğim ilan strida bisikletimi koymuşlar sahibindeni arayıp kaldırttım fotoğrafları yapıyorlar böyle maalesef orada ilanım olmadığı için böyle şeylere alışmak lazım dikkatli olmak lazım

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
Geri