Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Durmak yok...Sahtekarlığa devam!...
(link)
Bu link de burada dursun.(link)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
İlk sayfada,4 numaralı mesajda, ilanın sahte olduğundan bahsetmiştim.Bir yıldan fazla oldu.Bu kişide usanmak ve UTANMAK yok maalesef.
(link)

Konu başlığı ile ilgili bir öneride bulunmak istiyorum. İlgili site ismi yerine online alışveriş ya da 2. el alışveriş siteleri diye bir ibare ile düzeltmek daha doğru olacaktır. En nihayetinde sitenin marka değeri ve itibarı var; bu konuda hassasiyet göstererek hukuk yolu ile can sıkabilirler. Keza benzer bir konu bisikletforum başlığı ile başka bir forumda açılsa sanırım aynı rahatsızlık burada da hissedilirdi.

10 gün önce bir satıcıya soru sormuştum ve yaşadığım garip tecrübeyi paylaşmıştım :D

@Serkan Mıstınoğlu

Satıcı tarafından resmen taciz ediliyorum arkadaşlar :D Adam sürekli "alacan mı?" "şş hop, alsana" diye mesajlar atıyor ahahah :D

imdat.png

İmdat :koptum: Adam Google reklamı gibi sürekli karşıma çıkarak kendisini hatırlatıyor. Türkish Google Advertisement diyorum ben ona :cool:

@Serkan Mıstınoğlu
Ahahaha. Adam sülük gibi yapışmış abi.

• Beğen
3-4 ay önce ben de fiyat sorduğumda. Elimizdeki 2018 modelmiş diyip fiyatı +100 TL olarak güncellemiştiler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
ben de başka bir konuya dikkat çekmek istiyorum:ilan başlığına af edersin öküz gibi "açıklamayı oku" yazanlar..emredersin(!) başka derdin var mı? ulan dangoz biraz nazik olsana ..."ulan " gibi "dangoz" gibi galiz ifadeleri kullanarak kendimle çeliştiğimin farkındayım fakat bu üslup bu kabalık beni sinirlendiriyor.Açıklamayı okuma zahmetine girmeden soru soran tiplerin bulunduğunu biliyorum lakin bir hata başka bir hatanın mazereti olamaz.Şayet bu ifadeyi kullanmak senin için zaruri ise o zaman "okuyunuz" yazıver oraya, ölür müsün?

satmayı ve almayı bilmiyoruz. satarken fiyatı şişirip en yüksek fiyattan satmak, alırken öldürüp ölü fiyatına almak yargısı sanki çok güzel bir şeymiş gibi ortak karakterimiz olmuş.

bir çok bisiklet aldım sattım. alırken ilanı düzgün olmayan, düzgün yazamayan ve iyi bir üslup kullanmayan kişilerle muhatap olmadım. Muğla' dan bisiklet aldım, Gazi Antep' e bisiklet sattım, problem yaşamadım. ama, satıcı olarak oyuna girdiğimde, 3800TL lik ilanıma evime kadar gelip 3000 TL teklif eden (ölücülük yanında hafif kalır bunun tanımı) yüzsüzler ile, daha merhaba bile demeden kendilerinde pazarlık yapıp yarı fiyatını teklif edenler, açıklamayı okumadan direkt atlayanlar, son olarak da arapça yazanlardan bıktım usandım.

@Serkan Mıstınoğlu

Hocam aynı olay bugün başıma geldi. Ben de ne saçma sapan bir durum diye düşünüyordum. demek ki bunu yaşayan birden çok kişi var.

• Beğen
(link)

Bu ilandaki bisiklet başka birisine ait ve satıcısı dolandırıcı. Sahibinden üzerinden adamla iletişime geçtiğimizde (daha dolandırıcı olduğunu farketmemişken) fatura garanti yok demiş ve bisiklet arkadaşımın deposunda detaylı fotoğraf atamıyorum demişti.

WhatsApp Image 2018-10-03 at 21.40.43 (1).jpeg WhatsApp Image 2018-10-03 at 21.40.43.jpeg

Letgo'da dolaşırken gene bir 410 ilanından detaylı fotoğraf istedim. Whatsapp üzerinden attı fotoğrafları buraya kadar sıkıntı yok. Ama adamın attığı fotoğraftaki çizik bir yerden bana tanıdık geldi. Hemen Sahibindendeki ilanla kıyasladım bir baktım çizik aynı. Letgo'daki adama yazdım böyle böyle o an farkettik ki fotoğrafları kullanarak ilan açmışlar Sahibinden'de.

Orijinal ilan: (link)

• Beğen
Tepkiler: CasWTF
Merhaba. Bir arkadaşımın verdiği ilanı kopyalayıp kendi ilanıymış gibi yayınlayan Emre Hacıosmanoğlu’nun yaptığı terbiyesizliği buradan duyurmak ihtiyacı duydum. Bu kişinin yaptığı düpedüz hırsızlıktır. İlk fotoğraf orijinal ilan. İkincisi ise Emre Hacıosmanoğlu’nun hırsızlığıdır!

07C8F174-F94B-4611-8470-5D5027C17364.png D7A935FF-72A3-40FE-88D6-8E12DBF78EDC.png

Bisiklet Adana, Fatih Aydın tarafından satılık olup, gerek buradan gerekse sahibinden.com üzerinden şikayet ettim. Okuyan arkadaşların aynı derecede hassasiyet gösterip ilani şikayet etmesini rica ederim... Maddi veya manevi kimsenin vaktini,naktini ÇALMASIN...

Emre Hacıosmanoğlu terbiyesizine mesaj yazdım ama cevap vermedi üç saattir. Ama ilan şu an yayında değil.

Maalesef Letgo ve sahibinden.com' gibi sitelerde çok fazla garip insanlar var.
Ben daha önce bisikletimi sattım letgo'dan daha alıcıya teslim etmeden birisi aradı. Bisiklet satıldı dedim neden ilanı kaldırmıyorsun sitede kalabalık yapıyorsun o zaman dedi.
Aaa kusura bakmayın Letgo'nun CEO 'sunun beni arayacağını tahmin edemedim dedim. :)
Çok gevşek insan var o yüzden sert ve sokak ağzı ile konuşmak gerekiyor biraz.

(link) bana şüpheli göründü, ülkemizde satılan bir model de değil sanırım

vites sayısı 27 entresan geldi.Meridanın sitesinde reakto modelleri var ama metron diye bir isimli bisikleti göremedim.

ve beklenen sonuç: ilan yayından kaldırıldı, bir dolandırıcılık girişimi daha mağduriyete mahal vermeden akamete uğratıldı.

@mühendis

Metron 55 derken jantlardan bahsetmek istemiş sanırım. Vision Metron 55 yani, ilanı daha da absürd kılmak için heralde.

(link)

Geri