Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@K-Pax
:D yok la gercek ilan

@ÇaNakkaLeRuHu
Kanka yeminle cok uzuldum yaa Allahim acil sifalar versin cok uzuldum :( urunlere bakmak istersrk nerde onlar abi bisiklet harici ?

Scudo
Şu an bi herif var sahibinden.com'un ilk sayfada , adama şu tavsiyede bulunmak isterdim:sahtekarlıkta bir kariyer yapmaya karar verdiysen ilk prensibin herkesin en az kendin kadar zeki ve kurnaz olabileceğini göz önünde bulundurmak olmalıdır.Angut, kopi-paste ile gogıl transleyt ile ilanlar girmiş, tüm ilanlarına bakıyorsun,adres olarak her biri için farklı şehirler girilmiş,ulan dingil sen alemi kör milleti sersem mi sandın!

@mariokaldato

Eyvallah torpağam. Bir ara müsait olursam koyacağım lakin markete ilan veremiyorum buradan. İnşaAllah sahibinden e koyacağım.

Aşağıda Sahibinden.com"da güncel olarak açmış olduğum ilanların listesi vardır. Daha birçok malzeme var hepsini koyacağım İnşaAllah. Takipte kalın. Hayırlı akşamlar.
Not : Burada market bölümü ile hiçbir yönetici ilgilenmediği için ilanlarım silinip yeni ilanlar açamadığım için mecburen sizide haberdar etmek babında bu şekilde bildirimde bulunacağım.

521829683 ( Bisiklet - Şu An Yayında )
525597343 ( Shimano Vites Seti - Şu An Yayında )
525617785 ( Çadır - Şu An Yayında )
525622207 ( Sandalye - Şu An Yayında )
525624962 ( Ups - Şu An Yayında )
525628989 ( Sony Camera - Şu An Yayında Değil )
525654113 ( Kask - Şu An Yayında Değil )
525655597 ( Çamurluk - Şu An Yayında Değil )
525657764 ( Ön Vites - Şu An Yayında Değil )
525659741 ( Kilit - Şu An Yayında Değil )

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar yola geçmek istiyorum giant scr1 yada Scott istiyorum 2 bin tl civarında ne alabilirim? İlanlardan yardımcı olur musunuz? BulamaZsam 1899 tl ye sora triban 520fb alayım diyorum bilemedim 176 boy iç bacak 76 cm

@ÇaNakkaLeRuHu

Yayında olmayanlar Şu saat itibari ile hepsi yayındadır. 04.02.2018 Saat : 22 : 00

İkinci el bisikletlere haddinden fazla,abuk fiyatlar isteniyor..Örnek olsun diye bir tanesini belirtmek istiyorum..

İkinci el bir scott marka bisiklete 3800 lira isteniyor..İlan şu;
(link)
Aynı bisikletin sıfırı,erdoğanlar bisiklette şubat ayı indirimden dolayı 3450 lira..Bu peşin fiyatı..Bisiklet şu;
(link)
Stokta gözükmüyor ama iki gün önce stokta gözüküyordu..Bitirmişler demek ki:)

Sahibinden'deki ilanı koyan vatandaşa ''bisikletin fiyatı Erdoğanlarda 3450 lira..Jant seti yüzünden mi bu fiyatı istiyorsunuz?Ayrıca bu jant setini almasak,fiyat kaç olur'' dedim..
Ses çıkmadı:)

Buda benden olsun :)
(link)

(Nedir bu ıphone sevdası:ckskc:)

Konu bisiklet değil ama ...

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
(link)
(link)
Bu iki ilan birbirinin aynıs ve ilçeler satıcılar farklı.
En önemlisi fiyat fazlaca ucuz..
Dİkkat

(link)

sizce de burda bi gariplik yok mu? specialized roubaix ultegra setli bisiklet 1500tl :D

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Carraro cr 052 yi 300 liraya bırakacak olan koca yureyür abimiz

Dosyalar

• Screenshot_20180227-111719.png
    Screenshot_20180227-111719.png
    32,2 KB · Okunma: 123
@K-Pax
İlanlar uçmuş...

Screenshot_20180227-114203.png Screenshot_20180227-114203.png

Adam fatura da atti. Seri numarayı eşleştiren arkadaşlar olursa iletişime geçebilirler

Arkadaslar merhaba , malum sitede gördügüm bir ilan , ucuz geldi calinti ilan olabilir mi ? Zan altinda da birakmis olmayayim kimseyi ama cok ucuz geldi sanki

(link)

@#Özgür# (link) sıfır fiyatı 849 tl büyük ihtimalle önceden aldıysa daha ucuza bile almış olabilir. Bence makul fiyat.

@#Özgür#hem uygun fiyat hemde resimler temsili . Bana pek güven vermedi .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri