Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@Serkan Mıstınoğlu hocam 14bin tl olan sram red grupsetli, profil jantlı bi bisikletti diye hatırlıyorum.
bu bisiklette kadro kalitesini bilmem ama diğer parçaları kaliteli kullanmış sedona

Scudo
@timelapse oo evet cok pardon, yanlis hatirlamisim. Bir black code kalmis aklimda :) O zaman kadro kalitesi ve tahmini degeri hakkinda konusmaya calisayim, su an Turkiye'de karbon yol kadrosu olan en iyi firma salcano, ve onlarin Torku sporcularinin altlarina verdigi (xrs 001) kadrolarin "kadroset" (kadro+masa) degeri bile 1500 tl. Sedonanin bundan bir tik asagida oldugunu ve tahmini degerinin 1200 lira civari oldugunu ongorebiliriz sanirim :)

Dikkat, aşağıdaki ilan sürekli şehir değiştirilerek yineleniyor. Lütfen itibar etmeyiniz.
Ekran Alıntısı.PNG
(link)

mJ2NJ8.png

çok acayip...

@mubeac

Aynı bisiklet bu kez 503963300 ilan numarası ile ilanda. Biraz boy atmış. 52 den 54 e çıkmış kadro boyu.

Herif aynı fotoyla belki 20. İlanını veriyor! Kimbilir kaç kişinin canını yaktı. Her ilanda 5 kişiden 1000'er tl toplasa şimdiye kadar 100.000 tl yapar! Hiç kimse şikayet etmedi mi? Bunu gören bir tane bile hukukçu, savcı, emniyet mensubu yokmu? Bu şahsa alıcı gibi yaklaşıp hesap no.sunu alıp hesabına para yatıran kişilerle iletişime geçip hepsine dava açtırılsa hayatının sonuna kadar hapisten çıkamaz... Ama nerdee bizde... Kim uğraşacak!

Bir tane de benden gelsin :)
(link)

Yukarıdaki ilana ait fotoğraflar sahte;orjinali aşağıdaki linkte
(link)

Şikayet edebilirsiniz,dikkatli olalım.

@Mustafa balcı Bisikleti satan arkadaşım kuvvetle muhtemel bisikletin resimleri Yok diye o resimleri koydu. Ayni bisikletten kendisinde mevcut. Kendisini uyarıp orijinal resimleri koymasinj sağlayacağım.

• Beğen
Tepkiler: K-Pax
@Mustafa balcı İlan bana aittir ve herhangi bir sahtecilik, dolandırıcılık yada yanıltıcı bir bilgi içermemektedir. Resimler o anda bisikletimin resimleri pc'de yüklü olmadığı için internetten bulunup en yakın resimler olarak seçilmiş olup mevcut bisikletim ile aynı renk ve özelliklere sahiptir. @trainspotting35 bilgi için sağol kardeşim yarın resimleri güncelliyicem.

@Mustafa balcı Resimler güncellenene kadar ilan yayından kaldırılmıştır. Blg.

Bir tane de ben yazayım;
(link)

Bisiklete ait hiçbir model bilgisi yok. Fotoğrafların arasına bir adet ultegra ön aktarıcı fotoğrafı koyulmuş ama fotoğraf o bisiklete ait değil. Bilgilerin doğruluğundan da şüpheliyim; sele hiç 6 aylık gibi durmuyor. Dikkatli olmak lazım. İlanda bir sıkıntı yoksa görseller ve bilgiler düzenlenmeli.

• Beğen
Tepkiler: Emreislerel
İlandaki bisiklet benimdir ve satılıktır. İlanda gerekenleri yazdım. Markete ilan yazamadığım için burayada atıyorum bilginiz olsun. Maalesef üzülerek bu sporu bırakmak zorundayım sağlık problemleri nedeni ile. Resimlerde baza'nın üstünde çoğu alıp bir kez bile kullanmadığım bir sürü malzemede satılıktır. Fakat zaman bulup ilan koyamıyorum. İsteyenler onlar hakkında da fiyat sorabilir.

(link)

@emre64
toplama duruyo biraz fiyatta o yönde. galiba tek tutar yanı ön aktarıcı, onuda nerden bulduysa eklemiş resmini.

Geri