Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
@Emirhan Kılıç

Sadece ilk mesajımı okumuşsunuz. Daha sonra yazdıklarımda ilk yazdığım o iki cümlenin haksız yere yazılmış olduğunu anladım ve tartışma kaldırılmayacaksa bile en azından ilan başlığının değiştirilmesi gerektiğini yazdım. Yine bir arkadaşın uyarısıyla da size bir özür borcumun olduğunu da belirttim. İlk mesajdan bir kaç mesaj sonra aslında bu konuyu kendimin açmadığımı da belirtmiştim. Konuyu kendim açsam da bildiğim kadarıyla konuyu kaldırmak veya değişiklik yapmak gibi yetkilerimin olmaması nedeniyle müdahale edemedim. İlk yazdığım mesajı silmeye çalışacağım.

Konu kalabalığı olmaması için mevcut konuların altına yazılması gibi gelenek var bu forumda.

Buradan forum yöneticilerine sesleniyor ve bu konu başlığının değiştirilmesini rica ediyorum. Başlık değiştirilemiyorsa bu konu lütfen kaldırılsın.

@Cevat_MD

Konuyu da kendimi de şikayet ettim ama adminler bu ara pek meşgul sanırım. Hala bir gelişme olmadı.

(link) donanımlarına oranlara fiyatı biraz komik geldi.

@bilalfidanboy bu ara 0 bisikletlere aşırı derecede bakıyorum ve 105 setli bisikletler bile 9000-10000 arası iken dura-ace ve ultegra karışımı bir cervelonun ikinci eli bile olsa 10000'e yakın bir fiyat beklerdim.

@19tunahan93 2013 model deniyor. Grupset çoktan yıpranmış olabilir.

• Beğen
Tepkiler: 19tunahan93
En pahalı olarak ikinci el değerini bilmiyorum ama Jant seti fiyatı sıfırı su anda 2017 olması gerek emin değilim 5-6 bin arası(2017) o ayrı konu fakat kadro seti 4 yıl öncesine ait 3000 lira gibi,setide 1000/2000 dersek evet parça halinde toplarsak 10000 lira gibi ama 4 yıllık bir makina ancak ederini koymuş arkadaş...

@19tunahan93 Yeteri kadar araştırmamışsınız kadro2013, vites sistemi 2seri eski 10lu Duraace bu arada, 105setli 2017sini 6-6.5a bulabilirim isterseniz sıfır şekilde.

@19tunahan93

Cervelo avcısı @Serkan Mıstınoğlu kuruşuna kadar hesaplayabilir bu bisikleti. :ckskc:

Fiyat bana göre makul "dolar" olarak.

Edit: Makul filan değilmiş dikkat edelim.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Saru bisiklet orjinal, fakat dolandiracak muhtemelen. Cunku fiyati en az 10 kagit o makinenin. Model yili 2010 / 2011 bu arada. Muhtemelen 2013te satin aldigi icin yanlis biliyor yavrucak ;)

(link)
Sifiri 3500 $

• Beğen
Tepkiler: Saru
@baris2010 eh dogru o zaman. Ruble ve zinciri eskitip, yerine ultegra takmislar. Jant ve sele de yenilenmis. Kim bilir kacinci el :D 7 yasinda cihaz

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Serkan Mıstınoğlu
7 yaşında olması bana problem gibi gelmedi.Kadroda problem yoksa 1750 dolar bence uygun bir fiyat.Hatta biraz pazarlık payı da vardır.

• Beğen
@erdeminus fiyat cok iyi onda hemfikiriz. Kadroya iyice bakmak gerek. Cok fazla cizik ve boya kalkmasi oldugunu dusunuyorum

Yarış koşmadığı düşünülür ve yaş itibarıda göz önüne alınırsa benimde fikrim fiyat olarak ortalama bir seviyede ve ayrıca üstündeki set üzerinde bir kac değişikliğe gidilirse uzun bir süre daha kullanıcısını üzmeyecektir(tahminimce yıpranma ihtimali daha yüksek zincir,arka aktarıcı ve ruble)
sonuçta bir CerveloS2 hala,

(kadro set ve jantlardada sorun olmadığını ayrıca ilan açıklamasındaki gibi olduğunu varsayarsak)

• Beğen
@bilalfidanboy en fazla aynakol yapraklari ve arka aktarici degisimi yapilip yola devam edilir diyecegim ama vites setindeki kablolar da 7 yasinda. Bisikletin komple sokulup, detayli temizlenip, gobeklere ve maşa miline bakim yapilip yeni bir kablo seti alarak grupset tekrar monte edilirse tertemiz olabilir. Ama dedigim gibi arka aktarici ve aynakol yapraklari da supheli. Kadronun trainerda kullanilip kullanilmadigini da bilmiyoruz. Bu da onemli. Cerveloya ozellikle mail atip sordum, trainer kullaniminin yasak olmadigini ama olusabilecek herhangi bir hasarda kesinlikle yardimci olmayacaklarini soylediler. Trainer cok farkli birsey, bisiklet normalde surus esnasinda her pedalda saga sola oynar, asfaltta onunuzdeki bisikletlinin tekerlerine bakin bunun gorursunuz. Bu dogal bir salinim. Ama trainer bisikleti adeta yere mihliyor ve o salinimi yapamiyor bisiklet. Sonuc olarak ortaya bisikletin tasarimina tamamen ters ve tehditkar bir "yanal basinc" olusuyor. Karbon bu basinci tabiki sonumler, kirilmaz fakat rijitligini negatif yonde etkiledigini dusunuyorum ben.

@Serkan Mıstınoğlu kesinlikle ve (+) olarak ben zaten tranier,yarış,kaza durumlarını es geçerek alacak kişinin yıpranmış ihtimali daha yüksek sadece grupset üzerinde upgrade yaparak toparlaması konusu ve senin cihazın temizliğini bildiğim için ilandaki cihaz ile kıyaslama yaparak tahminde bulundum...

• Beğen
@timelapse zavalli black code, keske screenshot alsaymisim, bu bisikleti ilk ciktiginda 14.000liraya satmaya calisti sedona. Ne hallere dusmus :D Ellerinde patladi resmen

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Geri