Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Son zamanlarda komik fiyatlı çok ilan gördüm. şimdi fiyatı 10k olan bir bisiklet gördüm. Tertemiz 105 setli Cannondale supersix carbon bisiklete 1300 tl yazmış. Bana hiç inandırıcı gelmedi isterseniz bir sorun bence :)

(link)

@h.ustuner acaba satıcı bir tane sıfırı eksik mi yazmış? şimdi dikkatimi çekti 5 yıllık bir bisiklet ama yine de ucuz geldi.

@h.ustuner

Az önce bende gördüm ilanı. gerçekten çok enteresan. ne kadar 5 yaşında olsada her ürünün bir taban ücreti vardır ki bana göre sadece 105 set fiyatları bile bu tutarın üzerinde. Ya fiyat yanlış yazıldı yada illaki belirtilmeyen bişeyi olabilir. (Kimseyi zan altında bırakmak istemem.)

@h.ustuner sahte satıcı. Bisiklet başka birinin, satılmış zaten. Fb da vardı geçen. Aradım da ilanı bulamadım.

@Volks Çok fazla denk gelmeye başladım son zamanlarda. Özellikle bisikletforum.com da daha önceden satılmış bisikletlerin resimlerini ve açıklamalarını koyup ürün satmaya çalışan birkaç ilan gördüm. 2013 yılında bu forum üzerinden satılmış bisikletin ilan metnine daha dokunmadan bayağı uygun bir fiyata satılmaya çalışıldığını. Ya da bisiklet modeli Google görsellerde aratıldığında ilk çıkan resimleri bisikletin resimleri diye konulduğunu. 2. el bisiklet almak isteyen arkadaşlar olabildiğine dikkatli olsunlar.

@h.ustuner klasik bir dolandırıcılık yöntemi. O bisiklet 4 yıl önce forumda satıldı. İlandaki fotoğraflar ve yazılar birebir aynısı. Dün de Cannondale Dura Ace setli bisiklet 1900₺ idi. Dikkat edilmeli!

@h.ustuner

Görüntülemek istediğiniz ilan yayında değildir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

çalıntı olmasın ilan yayından kaldırılmış yada fiyatı yanlış yazdı düzenleyecek

@h.ustuner

Görüntülemek istediğiniz ilan yayında değildir, aynı kategorideki benzer ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

çalıntı olmasın ilan yayından kaldırılmış yada fiyatı yanlış yazdı düzenleyecek
@avkebele

vay şerefsizler demek forumda bisiklet fotolarını kopyalayıp sahibinden sitesinde ilan açıyorlar bunlar kapora diye milleti de dolandırır dikkat etmek lazım

Arkadaşlar,

Market'te de var ama buraya da yazayım. Yeni bisikletimi bu sezon almak, kullanmak istediğimden aşağıda linkte gördüğünüz bisikletimi satıyorum.

(link)

Small Size, 53 cm, alüminyum kadro, karbon maşa, endurance tip.

@h.ustuner bisiklet alacağım zaman bütün bisikletlerin scrsini çıkarabilecek durumdaydım :) Şimdi hiç ilgilenmiyorum desem yalan olmaz :D

Cannondale Supersix Carbon Yol Bisikleti 1,300

• Bisiklet
  • Yarış / Yol Bisikleti
  • Gelibolu / Bolayır Bld.
O ilanı sabaha karşı gördüm, telefonunu gizlemiş. Mesaj attım adres verin öğle saatinde Gelibolu'ya gelirim kadro çatlak patlak değilse el sıkışırız diyerek, saat 11 gibi ilanı yayından kaldırmıştı. Satıcının adı Yahya Mercimek, sosyal medyanın her deliğini karış karış aradım öyle isimde birisi herhalde henüz dünyaya gelmemiş..

Ekran Alıntısı.PNG ALLAH ALLAH NEDENSE ÜÇ BİSİKLETTE FARKLI İLDE AMA AYNI YERDE ÇEKİLMİŞ (üstteki hariç hepsinin açıklamasıda aynı) (link)

Arkadaşlar link atmak yerine görüntüsünü yakalarsanız daha iyi 2 sene sonra görüp gülelim:)

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
upload_2017-4-13_15-38-56.png

Bisiklet bütün kategorilere giriyor maşallah. Bukalemun gibi.

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
Vayy be pisiklete bak aga en kral yarış pisikleti

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    123,8 KB · Okunma: 189
@bacobaba39
Onu ben de gördüm. Yanlış ilan koyanları kibarca kategori yanlış diye mesaj atıyordum ama bu arkadaşa bir şey demedim. Adam haklı. Varsa yarışaak bununla çıksın meydana

Daha neler var neler paylaşmayacağım artık seçin yol bisikleti kategorisini mtbler nostalji bisikletleri bisan hizmet bisikletleri ohooo

Sahibinden kişi onaylı alınmaya yönelik ve yanlış bilgi verme durumunda suç teşkil edecek bir üyeliğe gitmesi lazım. Ayrı bir üyelik sınıfı açacak buraya kayıt için T.C. Kimlik bilgilerini verecek, adına kayıtlı telefon numarası kayıt ettirecek ve verdiği adreste oturduğuna dair muhtardan belge alacak. Üyeliğinde sadece semti şehri görünecek. Bu şekilde yapmadıktan sonra istediğiniz kadar şikayet edin ne kadar banlarlarsa banlasınlar 5 dakikaya kalmaz tekrar üye olacakladır. Onaylanmış üyeliğe güven daha fazla olacaktır.

Geri