Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Frame:Speedster Aero / D.Butted 6061 Alloy / Road geometry / Integrated Headtube
Fork:Speedster Carbon/Alloy / 1 1/8" Alloy steerer
maşa karbon kadro alumınyum sanırım değilmi yinede 5800 set var sırf onun için bile alınır çunku sıfır sayılır. bisikleti mağazadan alsan nakıtte biraz indirim yaparlar gerçi ama bilemiyorum.

jant ile 105 sete zaten bır bısıklet parası verecektım de vazgectım yeni bisiklet alıcam bende kı kadroda 54 ama endurance tipi normalde boyum 1.85 bu kadro uyarmı acaba gerçi ne kadar fark edıcek. 54 de rahat edıyorum ben.

Scudo
Konu yukarıya çıkmışken birde sezonda açılmışken çakallar türedi kimse alınıp gücenmesin sıfırı 700 tl olan bisiklete 1000tl isteyen var.((link)

Bi aralar ünlüydü tekrar satışta :koptum: 3 Bin tl verebilirim dogan slx üstüne :eek::D
(link)

Yol yaris bisikleti adinda bir ilan goruyorsun, fiyata bakiyorsun 275 TL, belki klasik kadro ilanidir diyorsun, ilani aciyorsun, market bisikleti, ustelik cift amortisorlu!
Vuu, nefis!

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
o angara bisikletinde multimetre ne işe yarar hala çözemedim ama bu adama gerekli malzemeleri verin aya çıkar

(link)

Bu ilan hakkında ne düşünüyorsunuz? Bisikletin özellikleri ve fiyatı nasıl sizce? Karbon bisiklet, ultegra sistem 2300 TL

(link)
abi bu nedir ya nasıl uğraşmış bununla

(link)
bu fiyat iyi değilmi?

@Anonim el yapımı olması dışında herhangi bir iddiası yok, neredeyse bedavaya veriyor.. ben takdir ettim :)

@Turan Babacan

Hhaaha harbi çok iyiymiş bayağı bir pirzola yedirdi bu ilan bana :)

şehir bisiklet arama bölümü MTB bisikletleriyle doldu. ......... 24-26 cant MTB bisikletlerinin Şehir bisiklet kategorisinde ne arıyor arkadaş !

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
(link)

Sıfırı 420 lira.

Orijinal(!) Pinarello 4500 TL... Kaçırmayın.
(link)

şimdi sahibinden coma yazdım alt katogoriler hep yanlış ilan dolu bisiklet katogorısınde resimli mobilya ilanı var arkadaş ya sanmıyorum doneceklerını bakalım

Geri