Scudo Sports

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

@Hüseyin Gündoğdu

Ya işini düzgün yapmıyor yada bıkmış adamlar uğraşmaktan. En bilinçsiz kişi bile yol yerine yarış bisikleti derken 2000-3000 TL lik bisikletleri dağ bisikleti bölümüne açmaları bu tür kişilerin çok enteresan. İste bu yüzden forumun bu özelliğini çok seviyorum. İnsanlari uyarabiliyorsunuz. Sahibinden de birisini uyardım bana sana 1600 TL çok para geldi galiba. İstersen sen 150 200 TL lik bisikletlere bak sen alamazsın bu bisikleti dedi. 404 error not found.. [emoji106][emoji2]

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
forumdan biri idi bundan önceki sahibi sanıyorum 7XX 'lü rakamlara satmıştı alan kişide üstüne %300 kar koymuş :)

Yeni konu acmadan buradan sorayim, bu set orjinal mi degil mi? O gereken puruzlu yer varmis gibi duruyor ama fiyati beni endiselendirdi...
(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
(link) Giant Anyroad ikinci ele düsmüs

Yeni efsane bu olucak gibi (link)

@ebubekir sözbir

Vay anasını bu gerçek mi kadroya bak kompotentlere bak

Güzel bisiklet arkadaşlar ama sağlam donanım var o ayrı.. :):)

@Turan Babacan
eleman birde kadro boyu yazmış :alkis:

(link)
Buyrun adamlar neler yapıyor.Burada boşuna uğraşıyoruz yokmu bi tanıdık ticaretini yapalım. Ordaki 1000-1500$ lık makinayı burda 4400 e he birde pazarlık ve takas etmeyiniz diyerek satıyor.

(link)
Hadi bakalım bir tane daha geldi. Tamam klasik tamam fransız tamam markayı da biliyoruz ama 8000 tl nedir ya.Yani eder mi biri söylesin.Özellikle klasik le ilgilenen bisiklet severler.

@Mustafa demirbacak

8000 TL ye şu anda uçak alabileceğimizi düşünürsek. 1986 model bir klasiğe bu parayı vermek saçmalıktan öte gitmez. :) Şöyle düşünün 2014 model BMW var 10 bin liraya, diğer yanda aynı para 1980 model Doğan. Tercih sizin. :D

Çok başarılı, daha üstü yok ama 31.700 TL nedir... :eek:
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

benim takip ettiğim bu acaba böyle birşey alsam karda olurmuyum bilemedim zip808 jantlar 3000 TL diye düşünsek

@Berke Kazankaya

Fiyatta sonuna kadar yardımcı olacakmış belki kredi kartına 9 taksitte yapar :D Tamam bisiklette kalite var herşey varda dediğin gibi o para ney ya :D :D

@Efecan UZUN

Belkide parası yetmeyenin geri kalan parasını kendisi tamamlayacaktır. ^^

@verisakeet

Çok fazla crysis oynamış :)

Geri