Scudo Sports

Sahibinden.com bisiklet tavsiyesi

@Y.Feyyaz

Sadece resimlerinden ve kısa açıklamasından görebildiğim kadarıyla, parasının hakkını sonuna kadar verecek temizlikte.

Yakından kontrol edilip kaza, ezik, çatlak, akor sorunu vb. olup olmadığı incelenmeli, kadro boyu da uygunsa alınıp keyfine bakılmalıdır.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Baydar
Scudo
Giant scr 1 / trek 1.2 / salcano 030 / mosso hangisi ? Hepsi assa yukari 2000 Tl civarlarinda

Boy 1.85 - 56 kadro olur muhtemelen

Arkadaşım Türkçe anlıyorsun değil mi? Yukarıda 50 kez denildi.2000 Lira'ya Trek alıyorsun ve kıyasladığın markalara bak.Karşısına gidip Sora'li Allez ya da Caad8 getirsen neyse.Salcano, Mosso nedir Trek'in karşısında?

• Beğen
Bu kadar uygun fiyata bir trek varken diğerlerine hiç bakmayın bile.
Trek'in en giriş seviye yol bisikleti kadrosu ama vites sistemi ve jantlar yükseltilmiş. Kadrosunda bir sıkıntı yoksa 2000 lirayı fazlasıyla hakediyor.

@Ozan Duran

değil karbon maşa var bisiklette aksine 1.1 de alüminyum maşa var,yabana atılmayacak bir farktır bu da

• Beğen
Birazdan detayli foto oaylasacagim ona gore yorumlarinizi bekliyorum..

ne kadar uyum sağlar bilemiyorum vitesler 105 ruble sora aynakol fsa

yoksa bisiklet güzel

• Beğen
@enes dökmen linki attıktan sonra jantının rs10 olduğunu belirttim merak etme yanlış bilgi vermedim :bsmagryr::tskler:

Trek de karar kılarsan ki öyle görünüyor kadrosunu iyice incele elini gezdir heryerinde bi sorun çıkmasın bişeylere gelme :D

• Beğen
ben anakrada trek claris için 1.1 1000 lirayi vermeye hazırdim nasilsa 1 yıla kalmaz yeni bir sey alır (tiagra&apex) orta veya üst segment te öğrenerek gelirim demiştim ama adam benden önce sattı:(

• Beğen
Geri