Scudo Sports

Sahibinden.com bisiklet tavsiyesi

Feyyaz Baydar

Aktif Üye
Tepki
54
İsim
Feyyaz Baydar
Bisiklet
Focus
Arkadaslar merhaba sahibinden.kom da bu bisikleti beğendim 105 setli sizce nasıldır. Bunun için Istanbula gidicem sağolsun abimiz 2000 liraya indirdi. Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. (link) TEŞEKKÜRLER.

Scudo
Bu tam 105 değil jant göbeklerinide fotolamamış sanırsam aynakol fsa fren ler promax diye ilk kez gördüğüm bi fren detaylı foto veya görmeden almıyosan bence alma 0 salcano 030 tiagra veya sahibimden.komdan 105 setli 030 alırsın

@Y.Feyyaz o değilde sen açıklamasını okumadınmı ? :D 105 olan sadece 2 parçası var STİ kollar ve arka aktarıcı onun dışında ya seri dışı yada sora falan alma bence

@Y.Feyyaz 2000e alınabilir, kadro temiz duruyor.
Bu modeller bildiğim kadarı ile sora ile geliyor, yani grupsette değişiklik yapılmış.
eğer 56 kadro size uygunsa başlangıç için gayet iyi bence

• Beğen
Tepkiler: The UGUR ve Ghost
O fiyata değmez mi ?

(link)Birde full 105 setli mosso var 2100 lira

Fakat kadrosunu beğenmedim..

Birde giant scr 1 (sora) var sizce hangisi

@Y.Feyyaz mosso alma jantları ve lastikleri orjinal hali ise BERBATTT ben kullanıyorum ordan biliyorum

Mossonun linkini atarmısın

Şu an bisiklet arıyor olsaydım düşünmeden alırdım.Dün gördüm bi of be dedim.Yukarıda denmis zaten bu model normalde sora grupsetli.Jant serisine dikkat etmedim dediginiz mavic aksium ise bi de daha ne olsun.Sıfır soralı bi 1.2 2015 model 4000e yakın.Bu bisiklet temiz olsa kaçırmazdım.Işin bi de ego kısmı var benim için.Sonuçta Mosso sürmek mi Trek sürmek mi? :D mosso söyle böyle demiyorum ama eğri oturup doğru konuşalım sonuçta diğeri de Trek boru değil :D

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
2 model arasında kalmis bulunmaktayım :);)

Giant scr1 nasıldır.

Trek 1.2'm var şehir içinde commuter olarak kullanıyorum kadro ve maşa son derece güven veriyor,hergün yaz kış kullanıyorum gerçekten o fiyata çok doğru bir bisiklet mosso vs. ile kıyaslamayın bile derim

Mossoyu kaçırma bence full105 shimano rs10 jant lastikleride iyi ritchey komp daha ne :D

Şimdi daha çok kararsız kaldim o_O

(link) bu da iyi 8.50 kilo

Kadro boyu uysa kesinlikle değerlendirirdim...

Yol bisikletlerinde seri nasil gidiyor. Eğer tiagra soradan iyiyse joker bisikletteki çok mantıklı

Sürekli yazıp çiziyoruz, iyi bisiklet iyi kadro ve iyi jant setidir, gerisi teferruattır diye. Trek yerine Mosso öneren genç kardeşime tavsiyem bu ikisini değil kıyaslamak, aynı cümle içinde dahi kullanmaması şeklinde.

Eğer temizse o fiyata o bisiklet gayet iyidir. Macera aramaya gerek yok.

yüksekten düşüğe

dura ace- ultrega- 105- tiagra- sora- claris

Geri