Scudo Sports

Sağlıklı ve Düzenli Şehirler İçin Bisiklet Yolları Yapılsın!

2-3 ay önce kartal sahildeki bisiklet yoluna belediye bir çukur açmış, ışık yok ortamda ve bir tabela bile koymayı çok görmüşler. Çukura düşmeyim diye direksiyonu kırdım ellerimin üstüne düştüm bir hafta avuç içim çürük içinde gezdim. Yani bu kadar mı değer veriliyor insana hatırladıkça sinirleniyorum

Scudo
keşke yapılsa..
izmirde de açılan çukurlar kapatılsın, vaat edilen salhaneye köprü yapılsın vs vs kesintisiz körfez yolu tamamlansın artık! ilçeler için açıklanan projelerde başlarsa memnun kalırız. ama siyasi çekişmeler rantlar yüzünden hiçbir şey yok. aynı tas aynı hamam. ülke politikası haline getirilmediği sürece maalesef çok zor en azından izmir için

• Beğen
Tepkiler: smyrnoff
bende imzaladım daha sekizbin küsür kişi gerekli ama , Toplum olarak vazifemizi yaparsak, yenilikçi ve ileri görüşlü devlet adamları sayesinde birşeyler olabilir. Çok simsar olduğu için biraz zor ama , Gene toplum olarak biz nasıl ülkesi için faydalı evlat yetiştirirsek toplum olarak ilerleriz. Örnek vermek gerekirse anneme dedim ki caminin önündeki çoçuklar bisiklet için kavga ediyorlar, benim bile bi bisikletim yok dedim, oda dediki sana alma diyenmi oldu dedi :) bu yetdi bana ....

Bursa Nilüfer de çoğu yerde bisiklet yolu var lakin Anayol a yakın yerlerde hep firma var ve bisiklet yolu cok bölük
Yol 2 metre sonra a firmasının girişi yani yol bitiyor 1 metre (firmanın giriş kapı mesafesi ) yine yol başlıyor bu sefer 3metre ilerde baska firma yine yol kesilmiş. ..

Bursa'nin Nilüfer ilçesinde yaşıyorum bu konuda diğer bölgelere gore şanslıyım ama İbrahim Kesen arkadaşımıza katılıyorum yola yakin yerlerde cok bölünüyor yollar yinede diger yerlere gore bu buyuk bir ayricalik

Geri