Scudo Sports

sadece xtr göbek ıle xtr jant seti arasındakı fark nedir?

Cem Helimoğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
126
ben xtr yada xt göbeklı geri kalan kısmını mavıc 317 jant setı tamamlasam elde edecegım performans ıle xt yada xtr jant setı alacagımdakı performans aynı olur mu yardımlarınızı beklıyorum ıyı forumlar

Scudo
fıyat olarak buyuk fark yapıyor cunku onemlı olan gobekse gerek yok bence butce meselesı dogru mu dusunuyorum sızcede

XT ya da XTR jant seti alırsan tubeless bi setin olur.Ben 1 yıldır xt jant seti kullanıyorum oldukça memnunum.Göbek çember ayrı ayrı alırsan bi de ördürme masrafı çıkar ve işini iyi bilen biri tarafından örülmezse akord ayarı hazır setler kadar uzun gitmez.Kullandığım xt jant setinin akord ayarı hala bozulmadı 90 kg mın biraz üstünde olmama rağmen.

XTR'ın jant çemberleri scandium, eğer Alex ve benzeri bir markanın scandium çemberlerini almayı düşünürseniz bu 317'ye göre fiyatı çok yukarı çekecektir. 317ler de fena çemberler değil, ancak set halindeki XT veya XTR'a karşı pek şansı yok. Tubeless konusu zaten apayrı bir konu, sercanczo bahsetmiş.

Bir de, benim inancım set halindeki jantların daha dayanıklı olduğu yönünde, sonuçta fabrikalarda çok çok deneyimli kişilerce ve yüksek teknolojiyle örülüyorlar...

teşekkur etım herkeze ben ordurmeyı tercıh edecem esat ustaya guvenıyorum o konuda

Ve birde tel konusu var ördürürseniz 34 veya 36 tel ama XT veya XTRın 24 teldi sanırım ağırlık farkı söz konusu geri kalanını halil bey çok güzel açıklamış zaten

Geri