Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

@sawas

Slm Sawas,

Bu önümüzdeki yaz umarım bir arada sürme fırsatı buluruz.
Bu konu forum sayfalarında kaybolsa bile bizler tekrar canlandırırız, ama yinede öneri için teşekkürler.

Mustafa

• Beğen
Tepkiler: tecadisk
Scudo
bende katılmayı çok istiyorum fakat 35 km civarında tempo tutabilecegimi zannetmiyorum :) bir garipçe veya, rumeli feneri turu olursa seve seve gelirim

Aynen, bende Garipçe, Sarıyer turu falan olursa gelebirilim, Pazar günü sabah karşıdaki gruplayım, Mesela, C.tesi akşamı falan olabilir

Mustafa selamlar, bizlerde yeni yılını kutluyoruz, gerçekten senle tanısmıs olmak ve bisiklet paylaşımların için teşekkür ederim. Yaza antremanları bekliyorum. Cok selamlar

@suzunkopru

Cumartesi akşamı!!!

Yahu bu konu altında ne zaman akşam gezi turuna rastladınızki? Burada konu olan antreman turu, akşam antreman olurmu? Siz yaparsınız ayrı konu, ben şahsen hiç bir sporcu arkadaşıma bunu tavsiye etmiyorum. Saatte 30-40 km. ile çukurun birine çakılmaya niyetim yok, kaldıki arabalar çukurlardan daha acımasız.

Birde şunu sorucam; siz ne zaman akşam Beşiktaştan çıkıp Gariçe'ye akşam gidip döndünüz?

• Beğen
Tepkiler: tecadisk
@Mustafa İçdağ

eyvah eyvah....

mustafa,

keşke bıraksaydım da konu arka sayfalara saklansaydı...

mutluyıllar dilerim bu arada...

ayrıca konuyu çorbaya çeviren arkadaşlar, başından sonuna kadar içerik olarak incelemeden laf olsun diye mesaj yazmayın lütfen!!!

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@Mustafa İçdağ
Kusura bakmayın büyük hata yapmışım. Ben yol bisikletimi gecede kullandığım için, herkesi kendim gibi sanmışım, ne büyük bir hata değilmi arkadaşlar. Siz hiç meraklanmayın bu başlığıa bir daha yazı yazarak başlığınızı kirletmem özür dilerim.

suzunköprü, burda bir yanlış anlaşılma olmasın. Söz konusu tur gezi değil antreman turu olduğu için ve grup olarak toplanıp binildiği için hareketin gece yada akşamüstü yapılması imkansız. Tek başına gecede binebilirsin bunda bir sorun yok, çünki olası bir problemde bundan sadece kendin etkilenirsin. Ama grup halinde binmek gece ve yoğun trafikte çok büyük risktir. Olası bir ters durumda bütün grup bundan etkilenir ve tehlikeye girer. Bu sebeple bir grup antremanının gece yada akşamüstü gerçekleşme gibi bir ihtimali mümkün değildir. Bir diğer unsurda söylendiği gibi bu bir gezi turu değil antreman amaçlı bir tur. Bu yüzden grup tehlikelere daha açık ve savunmasız bir durumda, çünki tempo yüksek. İşte bu sebepler ile akşamüstü yada gece gerçekleşme şansı yok.

@suzunkopru

merak ettim sizin gece yol bisikleti kullanırken ortalama hızınız kaç ve kaç km yol gidiyorsunuz ?

yeniyılınız kutlu olsun...

@Aytaç Biber
Bakın siz ne güzel anlatıyorsunuz, arkadaş ise tersler gibi bir tavır takınmış, haliyle alındım tabi. Ancak siz anlatınca demek istediğinizi anladım. Sanırım akşam turlarındsa Ben yol bisikleti ile, arkadaşlarım ise dağ bisikleti ile gittiklerinden sorun olmuyor, insanlık hali her şeyi bilmeniz mükün değildir. Bilen tatlı bir üslupla anlatırsa en azından kırılmadan, gücenmeden öğrenmiş olursunuz.

Ben hem MTB, hem DH, hemde yol bisikleti kullandığım için tek başıma üç bisikleti de gece veya gündüz demeden kullanıyorum, ancak yol bisikletinin grup kavramı çok farklı olduğundan gece sürüşleri tehlikeli olabilir, haklısınız

Ayrıca şuda var, ben C.tesi çalışıyorum, Pazar günü ise karşıya geçerek Muhammedlerin (forumdaki hız nicli) grubuna katılıyorum. Şimdilik iki kişiyiz, ben Avrupa Yakası grubunda bir, iki kişi dah gelsin şenlik olur diye düşünmüş ve bu niyetle katılmak dilemiştim. Diğer zamanlar Avrupa Yakası MTB grubum var bisikletçilerin birlikteliği zamanın çok güzel geçmesini sağlıyor.

@suzunkopru

Herkese iyi seneler diliyorum. Bende yolda her türlü risk e karsı tepkisel yaklasıyorum. Nedeni tabiki siz sevgili sporsever arkadaslarımız değil.Bu gruptan ben ve özgür güpe gündüz kaza yaptık burada yazılmayan kazalarda coktur . Dolayısı ile antremanlarda performansı yakalamak esası olsa da sporcu saglıgı acısından kazalardan korumak işin ayrılmaz bir parçası. Gerçekten güpegündüz antreman güzergahında sorumsuz bir söferin araba ile çarpması olası iken (bana araba çarptı) gece sürüsde bende inanın çok risk görüyorum. Bu arada daha önce yazmıstım bende Fatih teyim, arasıra karsıyada geciyoruz, antreman icin haber verirseniz birlikte daha kalabalık gitmis oluruz.

Eveet bu başlığa aylardır birşey yazmamışız. Öksüz bırakmışız.

Yarın (18 Haziran Perşembe)

Gece ve sabah yağış olmaması durumunda:
06:30'da Beşiktaş'tan antrenmana çıkıyorum. Katılabilecek Yol'cu arkadaşları beklerim. Hareket noktası Beşiktaş'ta Ortaköy yönüne giderkenki ilk otobüs durağı (viyadük altı). Barbaros Bulvarı'nın Beşiktaş-Sarıyer sahil yoluna bağlandığı nokta diye de tarif edebiliriz.

Notlar:
  • Gezi turu değildir.
  • Mola yok.
  • Gelecek arkadaşların yanlarına mutlaka yedek iç lastik ve pompa alması gerek.
  • Gece ya da sabah yağış olması durumunda tur iptal edilecektir.
  • Rota: Beşiktaş-Bebek-Çayırbaşı-Bahçeköy-Hacıosman-Hacıosman Bayırı'ndan Çayırbaşı'na iniş-Kefeliköy-Bebek-Beşiktaş
  • Toplam mesafe: Beşiktaş'tan tekrar Beşiktaş'a yaklaşık 55 km
  • Ortalama hız: Trafiğin olmadığı yerlerde min. 35 ama katılımcı arkadaşlara göre ayarlanabilir.

Katılmayı düşünen arkadaşlar özel mesaj atarlarsa cep telefonu numaramı kendilerine iletirim.
Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve syt093
@Özgür Nevres

Sayfanın anısını yad ettiğiniz için teşekkürler , Mustafa Bey e selamlar

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Yarın (24 Haziran Çarşamba)

Gece ve sabah yağış olmaması durumunda:
06:30'da Beşiktaş'tan antrenmana çıkıyorum. Katılabilecek Yol'cu arkadaşları beklerim. Hareket noktası Beşiktaş'ta Ortaköy yönüne giderkenki ilk otobüs durağı (viyadük altı). Barbaros Bulvarı'nın Beşiktaş-Sarıyer sahil yoluna bağlandığı nokta diye de tarif edebiliriz.

Notlar:
  • Gezi turu değildir.
  • Mola yok.
  • Gelecek arkadaşların yanlarına mutlaka yedek iç lastik ve pompa alması gerek.
  • Gece ya da sabah yağış olması durumunda tur iptal edilecektir.
  • Rota: Beşiktaş-Bebek-Tarabya-Çayırbaşı-Bahçeköy-Hacıosman-Hacıosman Bayırı'ndan Çayırbaşı'na iniş-Kefeliköy-Tarabya-Bebek-Beşiktaş
  • Toplam mesafe: Beşiktaş'tan tekrar Beşiktaş'a yaklaşık 55 km
  • Ortalama hız: Trafiğin olmadığı yerlerde min. 35 ama katılımcı arkadaşlara göre ayarlanabilir.

Katılmayı düşünen arkadaşlar özel mesaj atarlarsa cep telefonu numaramı kendilerine iletirim.
Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: bulent40
(link)

arkadaşlar bu konuda çok hızlı hareket etmek gerekiyor perşempe günü genel sekterle görüşme yapılacak bu veriler masaya yatırılacak onun için herkesden ricam bu formu doldursun ve yollasın bir dakika

istanbul bisiklet yolu için anket

Geri