Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

@Juanito.Laguna

Sevgili Arkadasım cok gecmis olsun. Yakında kaza gecirmis biri olarak (damdan düsen anlar) tekrar gecmis olsun diyorum. Biz mi dikkatsizin yokda tüm cevremdekilerin dediği gibi İstanbulda bisiklete binilmez mi?
Gerçekten çok üzüldüm, cukura veya mazgala a mı girdin acaba?

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
Scudo
Mustafa Bey;

Ön jant mavic open pro ve duace ön göbekle Muhammet jantu ördü ve cok güzel oldu. Bisikletin ön çatal ve borusunda peblem yokmus. Sele egrilmis, arka jant hasarlanmıs, metara kafesim (karbon) kırılmıs. Neyse yeni ön jantı ördü arka jantıda telleri degistirerek yeniden ördü. Bir cift de dıs lastik verdi, benimkiler icin cok emniyetsiz kısın cok kayar diye kullanılmıs bir cift continental verdi.Bu arada aynakoldan gelen ses i. yapragın egik olmasındanmıs onuda değistiriyor.Yarın alacağım İnsallah bisikleti.Cok selamlar,

@syt093

Tesekkurler.
Cukura girdim. Altimda yol bisikleti degil mtb vardi.
Ama hatirlamiyorum, yani sertce bir cukura girdigimi hatirliyorum, sonrasi yok. Hastanede gozumu actim.

@Juanito.Laguna

Mustafa ağabey yokken bari antreman olayını boslamayalım ,birde grup cevirmek daha güvenli gözüküyor

@syt093

En son Muzaffer ile birlikte Kemerburgaz taraflarina gidiyorduk. Ama 2 hafta falan oldu yagmurlar basladi gidemedik.
Bu hafta sonu iyi olursa hava biseyler ayarlariz, haberlesiriz.

çok geçmiş olsun , umarım çabuk geçer sıkıntıların, kendine iyi bak görüşmek üzere,
Alp@Juanito.Laguna

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
Kaskımı bu sabah görme şansım oldu (kazadan sonra arkadaşım alıp ofise götürmüş). Sağ tarafı çok sağlam vurmuşum.

Özgür, şimdi nasılsın? Pansuman değiştirmişindir mutlaka kaza gününden bugüne. Yaranı gördünmü aynada falan?

@alpaslan11

@HakN

Çok teşekkürler.

@Aytaç Biber

Gördüm, durum iyi. Önemli bir şey yok. Ucuz atlatmışım. Dikişleri cuma günü alacaklar. Zaten asıl darbeyi çenem değil kafam, yani kask almış sanırım. Yoksa çene dağılırdı.

Kasklar bu iş için zaten. Takmayanlar ve takmak istemeyenler bu hadiseyi dikkate alırlar umarım.

• Beğen
Tepkiler: ozganugur
Özgür geçmiş olsun, neyse sağlam adamsın çabuk atlatırsın sen.

Yahu arkadaşlar özledim sizi, neyse buralarda hava ağustos sıcağı gibi, klimalardan hasta oluyoruz.

@Mustafa İçdağ

Mustafa abi, biz burda donuyoruz, güneşe hasret kaldık sende bize burada Ağustos sıcağı var diyorsun:) Yahu bizim dedeler de şöle ekvatora daha yakın biyere yerleşselerdide bizde hep Ağustos yaşasaydık ne olurdu sanki? :rolleyes:

@Aytaç Biber

Yahu bırak allahını seversen, bu sıcak değil illet.
Oturun kalkın İstanbulun dört mevsimine şükredin.:D

@Mustafa İçdağ

Teşekkürler.
Ne yaptın yerleştin mi? İş başladı mı?
Bisiklet durumları dediğin gibi mi, yani binilmiyor mu orada?
Haberlerini bekliyoruz :) Kendine iyi bak

@Mustafa İçdağ

Mustafa Bey selamlar
Ön jantımı Muhammet ördü, süper oldu
Bu arada " www.racycles.com" sitesinde
Shimano Dura Ace 2002 Hub
Out of inventory
Read more....
$0.00 $40.00

dolara göbek seti var. İnanılmaz bir fiyat. Eski model durace ama yedek bir cift jant yapmak icin degmez mi ? Ne dersiniz bunlar icin

• Beğen
Tepkiler: hız
@syt093

Mustafa abi de mesajınızı okuyunca mutlaka cevap verecektir ama bende fikrimi söylemek isterim. Bu göbek seti sıfırsa bu fiyata tabi ki değer neden değmesin.

@syt093

9 ve 10 vites uyumlarına bak, yoksa 2002, 1995 hiç farketmez, 2008 den daha iyidir zaten.:D

• Beğen
Tepkiler: ozganugur
çok istememe rağmen katılma şansı bulamamış olsamda, böyle önemli bir konunun forumun sayfaları arasında kaybolmasına gönlüm razı olmadı.
bence bu topic istanbul avrupa bölümünde sabit konu yapılmalı...

Geri