Scudo Sports

Sabahları Beşiktaş -Sarıyer

Scudo
@agharta35

Pazar sabahı karşıya geçiyoruz, Caddebostan grubunun turuna katılacağız. O da çok güzel oluyor, bekleriz. 7:20'de Karaköy'de Kadıköy iskelesi önünde buluşuyoruz.

Bugün sahildeki scott yol bisikletli sen miydin?

Geçtiğimiz cumartesi tur gayet güzel geçtide benim bacaklar iflas etmiş, zoru zoruna topladım yokuşları.:)

Savaş arkadaş sarıyer tepelerinde güzel fotoğraflar çekmişti, bana gönderdiğinde buraya eklerim.

Üstteki fotoğrafta dehşet bir manzara var ama fotoğrafın çekiliş açısı yüzünden çıkmamış.

mustafa abi resimleri koymuşsun teşekkürler. hafta sonu çıkarsanız mesaj atarsan sevinirim.

benim bisikletle sizin hızınıza nasıl ayak uydurabileceğimi merak ediyorum ama aksilik olmadan okula getirebilirsem bisikletimi size katılmayı çok istiyorum bu turlarda.

@Juanito.Laguna

boğaziçi üniversitesi

Merhabalar ,
geldim nihayet,herkese cok selam
gerçi gecen persembe geldim ancak haftasonu tekrar biryerlere gittim,
. Pazar günü bisiklete binem fırsatı buldum ancak malesef pedal göbeğinden hala ses geliyor. En son sökmüs greslemis tekrar takmıstım ancak netice alamamısım.
Görüsmek üzere

http://img354.imageshack.us/my.php?image=29082008140df9.jpg@Juanito.Laguna

sanırım o fotoğraf koç üniversitesini geçince sağ taraftaki yer ve sanırım benim avatarımdaki manzara.
bisikletim size ayak uyduracak gibi olsaydı bende size beşiktaş-rumelifeneri parkurunda katılmak isterdim. zira yalnız sıkıcı olabiliyor:)

Selam arkadaşlar;
20 Eylül cumartesi sabah Beşiktaş'dan Kilyos-Rumeli feneri gidiş-dönüş
antreman turu yapıyoruz.
Yeni katılacak arkadaşlar için; Bu bir gezinti turu değildir, katılan arkadaşların tamamı yol bisikleti ile geliyorlar, tempo hızlıdır, cleat ayakkabısız/pedalsız katılmanızı tavsiye etmem. Toplamda 5dak. tek su molası, 20 dak.(fenerde) tek ihtiyaç molası verilecek.
MTB ile katılmak isteyen arkadaşlarda gelebilirler, tempoya uyabilirlerse sorun yok, acil dışında gurup beklemez.

http://img502.imageshack.us/img502/9182/gurup01tl5.jpg

Buluşma noktası: Beşiktaş, yol üstündeki otobüs durağı- viyadük altı- Barbaros heykelini geçince Ortaköye doğru sağda.

Toplanma saati: 7.20 am.
Hareket saati : 7.30 am.( en geç)
Toplam yol: 96 km. ( beşiktaş gidiş,dönüş)
Tempo: 25-30 km/h min.
Rota: Beşiktaş-sahilden- Tarabya-Çayırbaşı-Hacıosman yokuşu-Bahçeköy-
Zekeriya köy(içine girmeden)-Kilyos (Kumköy) - Dönüş Demirci üstünden-
Sarıyer tepeüstünden Rumeli Feneri -Sarıyer - Sahilden Beşiktaş.

Not: Yağmur gözükmüyor fakat sabah yerler ıslaksa veya yağmur varsa tur iptal edilir.
Havalar soğudu, gittiğimiz rotada orman havası soğuk olur, içinize atlet vs. giymenizi tavsiye ederim.

http://img71.imageshack.us/img71/5999/kilyos01smallfc1.jpg

abıcım agzımın suyu akmadı desem yalan olur ama bılıyosunkı ben ctesı yarım gun calıstıgımdan malesef olmuyor ama katılan butun arkadaslara sımdıden bacaklarına kuvvet dıyorum vede guzel fotolarınızı beklıyorum

Bu arada degınmeden edemıcem yukardakı sunum harıka olmus

@Juanito.LagunaAslında bu duyuruyu avrupa yakası bolumune tasısanız malum kıs gelıyor ve bızım tarafa gecemıyecegınız zamanlar olucak <Yanlıs anlasılma olmasın bolunme anlamında demıyorum sadece kıs gunlerınde topluca antremanlar ıcın dusunuyorum>ne dersınız?

Cunku yolcu grubu bayaı tırmanısa gectı ve buda cok hosuma gıdıyor.

• Beğen
Tepkiler: hız
Bu seferki antrenman turu protour etabı tadında bir parkurda. :rolleyes:

Çok güzel kilo düştüm, yakın zamanda kendimi deneyeceğim bir cumartesi turunda, rigid MTB ile bile olsa.

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@STORMER

Duyuruyu avrupa yakası bölümüne taşımayı bende düşündüm Hakan, ama burada başladı burdan devam etsin şimdilik sonra düşünürüz.

Kış geliyor falan bizden kurtulamazsınız:) , vapurlar çalıştıkça, yerler kurudukça, kapıdan kovsanız bacadan girer yine geliriz.:D :D

Yolcu gurubu tırmanışa daha çook geçicek:D , siz o yakadan biz bu yakadan, kuşatmayı kapadık, kurtuluş yok.:D

• Beğen
@Mustafa İçdağ

Sayin Icdag;

size bir gorev dusuyor.

tum bizim grubu organize edip ,bayramdan sonra bu sozkonus turu pazar gunu yapmaliyiz.

ltf bunu ayarlayin ,sizede mutesekkir olalim.:)

@necmi sabah

Memnuniyetle, muhakkak ayarlarız ve çokda güzel olur.:) :)

Eh avrupa yakası yıkılır artık.:D

• Beğen
Aslında ulaşım sorunu olmasa iki yakadaki arkadaşlar birlikte büyük ve güzel bir grup oluşturabilir ama malesef bu sorun yüzünden bunu bir gelenek haline dönüştürmek zor oluyor.:(

Geri