Scudo Sports

Sabah bisikletle işe giderken yaşadıklarım.

Videoyu bir türlü açamadım pikniktüp'de... Kadir, mutlaka izlemem lazım, link neden calışmıyor? Lütfen yardım!!!

Scudo
bende merak etmiştim ama sanırım kaldırılmış video

arkadaşlar en yakın zaman da tekrar aktif hale gelecek fakat farklı bi link le.. geçen ki yüklediğim video 10 dk dı bu sefer daha uzun bi video ve daha adrenalin dolu olacak

Kadirim bizi merakda biraktin ama, geceleri uyuyamaz oldum. Hadi at artik su videonu ya... Birincisini de göremedim zaten...

gerçekten sürüşlerin harika,arabalarla birlikte bisiklet kullanmak çok muhteşem bişi oluyo,bizzat kendimde yaşıyorum ara sıra.Onlar beni solluyo,ben onları,sora ben onları,sonra onlar hep beni :D

Kadir abi yine silmişler anlaşılan uğraşma sen youtube upload et şunu artık herkez girm eyolunu biliyor. Sabaha karşı banalanmışsın galiba yeni üyelikle girmeni bekliyoruz artık. 8 sayfa yorum okudum ama videoyu daha göremedim. Rapidsharede upload etsen olur

kadirrrr sen harbi delisin :D hatta manyaksınnnn... sana kursa gelcem ben :D bazı arkadaşlar ilk açılan linke balıyorlar sanırım asıl link bu (link)

@burcu1985

İyide ana sayfaya yönlendiriyor. Yani bişey izleyemiyoruz. Mümkünse başka bi siteden izlesek şu videoyu.

Kod:
http://www.pikniktube.com/v/948d43bb62810c724e16c3880afed0f9/u/429983/bisikletli_trafik_canavar%FD

Kadir abiden link aldım

gerçekten süper bi sürüş süper bi denge süper bi teknik....... deli kadir arkadaşım olayı gerçekten aşmışsın. bende düşünmüştüm bu görüntüleme sistemini ama yapamadım tabi bundan sonrada zor yaş geçti artık...

Bir gün işe giderken ölüme gidiverirsin. Abimde motor sürmede delidir, çok yüksek hızlarda kullanır, 250-300 ile gider. Geçenlerde bir kaza yaptı, hemde sürati 70 iken. Pekçok yeri kırıldı, vüudu yara bere ve çürük içinde, şimdi ise bana akıl veriyor hızlı gitem falan diyor. Allah korusun, insan canından olur. Hadi sen delisin, kendi canına kıydın, ya birde birinin çocuğuna çarparsan ne olacak? Bu denge işi falan değil, bu forumda pek çok kişi böyle gidebilir bundan eminim. Ama önce can güvenliği diyoruz.

arkadaşlar tekrar selam hepinize :D yorumlar içinde teşekkürler

Geri