Scudo Sports

Sabah bisikletle işe giderken yaşadıklarım.

@deli kadir

GÜzel video,biraz alakasız olacak ama nasıl çektiğinizi merak ettim.anlatırsanız çok sevinirim hocam.

Bol şans dilerim,Sevgilerle.

Taner.

Scudo
@sevims

güzel paylaşım, tecrübesi olmayan genç arkadaşlar özenmesin bu kapı olayı benim bi arkadaşımın başına geldi, 1998 yılında eskişehir ismet inönü cd. istasyon köprüsünden aşağı inerken sağ tarafa park etmiş kamyona soldan yakın geçtiği sırada şöförün kapıyı açmasıyla asfalta yapışmış, kamyoncu topuk, dikkat lazım arkadaşlar, ama çok zevkliiiiiii :D

yav araçların arasında bi insanın düz geçebileceği kadar bi mesafe var sen nasıl geçiyosun orayı bi türlü anlamadım sanırım kameradan öyle gözüküyo. yada sen hergün bi birkaç bin ytl kadar araba çiziyosun heralde. baya baya bisürü arabanın arasından sıfır geçiyosun maşallah. allah yardımcın olsun.

arkadaşlarım yorumlarınız için çok teşekkür ederim... sorularınıza da cevap vereyim.. video'yu cep telefonuyla çektim gidonun ortasına taktığım kılıfın içine telefonu koyarak kayıt aldım.. bi arkadaşım da avatarda ki bisikletlemi yaptın bu videoyu demiş evet yol bisikleti kullanıyorum ben:D 42 cm lik gidon var.. mtb gidonlarından daha kısa;) bisikleti sevdiğim kadar arabaları da severim ben bu güne kadar kimsenin arabasına öyle ahım şahım bi zarar vermedim (valla)...:D:D

• Beğen
Tepkiler: unlu
@extremum

:rolleyes: arkadaş nasıl bi hasarla atlattı merak ediyorum kask varmıymış acaba...

:eek: Kadir güzel video olmuş büyük cesaret ama bi o kadarda tehlikeli...trafikte araçların ne yapacağı hiç belli olmuyo çünkü gerçekten dikkat gerekli...

@hellfire

Evet gerçekten araçların ne yapacağı belli olmuyor,özellikle de taksi ve minibüslerin.
Bugün bir kaza geçirdim maalesef.Aynadan bakmayarak sağa doğru neredeyse direksiyonu tam kırarak önüme şap diye giren yolcu kapma yarışındaki bir taksiye çarpmak zorunda kaldım.
Allahtan taksinin öyle bir hamle yapacağını sezmiştim ve ben de hızımı azaltarak taksinin sağ önündeki çamurluk parçasını sökerek ve de hafif bir takla atarak bir-iki sürüklenme sonucu kolumda hafif bir sıyrıkla atlattım kazayı.

Kaza Bebek sahilde gerçekleşti.
Taksici allahtan daha çok kırmadım yoksa alırdım seni altıma diyebilecek kadar düzeyli(!) bir insandı.
Neyse ki etraftaki tanıklar taksicinin %100 hatalı olduğuna kanaat getirdiler.Taksici lafı uzatınca neredeyse taksiciyi döveceklerdi.
Sonra da beni otutturdular ve engin tecrübelerini bana aktardılar(çok tatlı yaşlı amcalar).

Bu arada enteresan olan bunlardan biri Tekfen eski genel müdürüymüş.Bana iş teklif etti,kısa sohbet sonucu.(Hayata bakın!)

Bu arada 30 gibi bir hızım vardı.
Bisiklette sorun yok.

Aman Deli Kadir sen de dikkat et olur mu?
Bizzat yaşadım ben,belki sen de yaşamışsındır ama bu insanların napacağı belli olmuyor maalesef.
Biz bisiklet üstünde maalesef çok güçsüz ve savunmasız durumdayız.

Sağlıcakla kalın.

@ismailscott

Çok geçmiş olsun dostum, çok şükür küçük sıyrıklarla atlatmışsın. İş teklifi olayı da çok enteresan :)

• Beğen
Tepkiler: ismailscott
@ismailscott

hocam çok geçmiş olsun... kaza konusunda ben baya bi antrenmalıyım vücutda 80 e yakın dikiş var surat da 73 tane.. allahtan kırık yok sadece iki bileğimde çatlak var.. onlarda fazla zorlamazsam sorun yaratmıyor

Vallahi senden korkulurmuş o zaman:)
Gerçekten adın gibiymişsin.
Neyse inşallah bi zararı dokunmaz sana o dikişlerin.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
bizde böyle bir video çekmiştik salih arkadaşımla oda sizin gibi tam bi deli youtube de istanbul bisiklet extreme cadde diye arattırırsanız görürsünüz video kalitesi çok düşük ama siemens sx1 cep telefonuyla cekildi :)

buarada youtube kapalı ama proxyden baglana bilirsiniz alttaki linke tıklayın bizim cektigimiz videoyu izleyin :)

(link)

buarada sizden deli olmasın videoyu telefonla ceken arkadaşte çok delidir tek elle kullanıyo bisikleti tek elindede telefon var yani o derece bisiklet cambazı da diyebiliriz çok iyi bmx kullanır videoda mtb kullanıyor yapamadıgı hareket yok gibi :)

@hellfire

kask yokmuş, sene 98 zaten daha kask icat edilmemiş :) kask takanlar uzaydan gelmiş sanılıyo o zamanlar, bayılmış o anı pek hatırlamıo, kendine geldiğinde asfaltın ortasındaymış, ağzı yüzü karışmış bi vaziyette

abi show yapmış bendenesem ünlüyorum(show haberde genc ölüm)

video cok etkileyici ama kask takmadigin icin seni kiniyorum kadir!!! umarim yanlis gormusumdur...

kınıyorum :D:D bende tamam bizdurda şaka makara yapıyoruzma her zaman dikişle veya yaralarlar kurtulamassın ter bir haret bile insan vicuduna nerler yapalır..sadece uyarmak yanlış anlaşımmasın abimiz süper kulanmış

arabaların arasından geçmek :D süper para derdide yok ne benzini var ne motoru havayıda kirletmiyor:D çok güzel bir video kadir abi...

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
Geri