@hellfire
Evet gerçekten araçların ne yapacağı belli olmuyor,özellikle de taksi ve minibüslerin.
Bugün bir kaza geçirdim maalesef.Aynadan bakmayarak sağa doğru neredeyse direksiyonu tam kırarak önüme şap diye giren yolcu kapma yarışındaki bir taksiye çarpmak zorunda kaldım.
Allahtan taksinin öyle bir hamle yapacağını sezmiştim ve ben de hızımı azaltarak taksinin sağ önündeki çamurluk parçasını sökerek ve de hafif bir takla atarak bir-iki sürüklenme sonucu kolumda hafif bir sıyrıkla atlattım kazayı.
Kaza Bebek sahilde gerçekleşti.
Taksici allahtan daha çok kırmadım yoksa alırdım seni altıma diyebilecek kadar düzeyli(!) bir insandı.
Neyse ki etraftaki tanıklar taksicinin %100 hatalı olduğuna kanaat getirdiler.Taksici lafı uzatınca neredeyse taksiciyi döveceklerdi.
Sonra da beni otutturdular ve engin tecrübelerini bana aktardılar(çok tatlı yaşlı amcalar).
Bu arada enteresan olan bunlardan biri Tekfen eski genel müdürüymüş.Bana iş teklif etti,kısa sohbet sonucu.(Hayata bakın!)
Bu arada 30 gibi bir hızım vardı.
Bisiklette sorun yok.
Aman Deli Kadir sen de dikkat et olur mu?
Bizzat yaşadım ben,belki sen de yaşamışsındır ama bu insanların napacağı belli olmuyor maalesef.
Biz bisiklet üstünde maalesef çok güçsüz ve savunmasız durumdayız.
Sağlıcakla kalın.