Scudo Sports

S-WORKS Roubaix SL4

Scudo
mükemmel bişey .Jant seti zonda mı?.İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Tepkiler: metinakin
Hay maşallah. Ne zarif yav. ;)

• Beğen
Bisikket dediğin budur işte. Parke taşlar ağlayacak , güle güle kullanın . 2014 model mi ?

Çok güzel bisiklet. Güle güle kullanın.

Son zamanlarda Endurance yol bisikletleriyle ilgili bolca yazı okudum. Bir de sizden duyalım. Standart bir yol bisikletine göre endurance bisikletin konfor farklılıkları ciddi ölçüde var mı? Bİsikletinizi zertsiyle, geometrisiyle rahatlık açısından değerlendirir misiniz?

• Beğen
Bunu bi de canlı! görmek var, maşallah, güle güle kullanın, hakikaten bi ara ZERTZ izlenimlerinizi okuruz belki :)

Bende eurus jant setinin diger jant setlerine gore aradaki farkini merak ediyorum.denediyseniz eger. Denemediyseniz eurus tecrubelerinizi aktaririmisiniz?

Kıskanılacak bir bisiklet. Güle güle kullanın :)

• Beğen
Arda selam, daha önce khamsin kullanıyordum. Ona göre doğal olarak daha sert yapıda ama khamsin'in sesini de arıyor insan :)

Mehmet Ali selam, Zerts eklentilerinin çok bariz bir fark yarattığını düşünmüyorum. Sele borusundaki Cobl Gobl-R kaynaklı bir yumuşak sürüş hissi veriyor.
Tarmac'tan farklı olarak aynı ölçüde daha uzun tasarlanan alın borusu da konfor için bir etken olmuş.

Hasan selam, 2014 model evet. Daha önce kırılan roubaix yerine uygun sayılabilcek bir bedelle gönderilen kadro.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum. Kiskanilacak bir bisiklet :)

hayirli olsun.

@metinakin campy athena hakkinda fikir ve yorumlarini alabilir miyim?

Hayırlı olsun ,güle güle kullanın . Benim bisikletin ilerideki hali olmuş :). Ben jantları 50 mm olan tipte düşünmüştüm .

Çok yakışıklı bir bisiklet. Hayırlı olsun. Lastikler 25 mi 23 mü?

Harbiden on numara, kıskanmamak elde değil... Allah kaza bela göstermesin...

Geri