Scudo Sports

Rüzgarlık Ceket Önerisi (Neon Sarı Renk)

BurakLEE

Daimi Üye
Tepki
104
İsim
Burak
Bisiklet
Giant
günlük kışın işe gidip gelirken kullanmak amaçlı aliexpress yada yurtiçinden f/p oranı Neon Sarı renk rüzgarlık önerisi olan var mı? özellikle trafikde farkedilmek için bu renk düşündüm, tavsiyeniz ve kullandığınız var mı?

https://www.decathlon.com.tr/media/822/8221258/tg_de54d8a30d954305bd0ba67005255ae0.jpg
(YAĞMURLUK 500 B'TWIN güzelmiş stokda yok.)

Şuan bunu kullanıyorum memnunum ama rengi farkedilmez diye endişelendim.
kullandığım : (link)

bunlarda ebaydan örnekler, satın alsak geliyormu ? (link)

Scudo
Ben geçen gün çinden rüzgar kırıcı neon yeşil-sarı bir ceket sipariş ettim geldiğinde test edip size bilgilendirme yapabilirim

Verdigin linkteki urunlerin ucuz olanlari aliexpress, digerleri de saglam pahali. Cin mali olanlar yagmuru keser ama yuksek ihtimal hic nefes almayip seni iceriden islatir.
Kullandigin monttan memnunsan, uzerine parlak sari yeleklerden giymeyi dusunebilirsin. Web sayfasinda goremedim ama Decathlon'da vardi. Diger bisikletcilerde ve motosiklet kiyafeti satan yerlerde de bulunuyor.

@celikkadro bende 2 tane yelek giymemek adına bakıyorum Aslında ihtiyacım yok sırf trafikde fark edilmek adına gündüz kullansamda sürücüler kör gibiler

Ben siyah formayla sürüyorum , cahil cesareti galiba :koptum:
Şaka bir yana 5 liraya delikli işçi yeleği alıp terziye daralttırdım, gayet güzel iş görüyor..

ben yelek giymek istemiyorum tek parça olmasından yanayım .:)

Gece de süren arkadaşlar muhakkak parlak açık renkler tercih etsin. Üzerinde reflektör varsa daha iyi. Geçen trafikte bir araç sürücüsüyle yan yana geldim. Hava karanlıktı. Beni fark edemediğini söyledi. Bende dikkat çekici giysiler ve tesisat (ışık reflektör vs) almaya karar verdim.

hocam decathlondan şu ürünü kullanıyorum. Çok memnunum rüzgar kesme konusunda yeterli. Fiyatı da diğerlerine nazaran çok daha uygun. Ancak internet mağazasında neon yeşili görünmüyor normalde var. Belki mağazasından bulabilirsiniz. (link)

@Auron Sanchez
Linkteki ürünün sarı olanını kullanıyorum.Bende menunum rüzgarı kesmesi açısından. Ama kış için düşünüyorsanız sıcak tutmaz. Amacı sadece rüzgarı kesmek.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
trafikde gündüz bile farkedilmek için hiç düşünmedigim sarı rengi artık almak istiyorum. araç sürücüleri tam bir çılgın.

Yağmura karşı da kullanabileyim demezseniz şu ürün var. Hem kolsuz olduğu için nefes alabiliyor, hem rüzgarı kesiyor. En güzel özelliği ise komple reflektör olması.
Trafikte maksimum görünürlük sağlıyor. Gece turlarımda giydiğimde sürücüler epey şaşırıp uzak durmayı tercih ediyor :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: sivribey
(link)

Stokta var. Az once magazada baktim. Malzemesi kaliteli, dikisleri duzgun gorunuyor. Kullanmadan anlasilmaz ama gorebilgim kadari ile iyi mal.

Ben üzerimde sari rüzgarliğim varken çarpildim. Adam size bakmiyorsa görmüyor, yinede gerekli.

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Yusuf'san

bu daha korunaklı sanırım aynı fiyata mavide güzelmiş.

@BurakLEE
Bisiklet ustunde tüm kışı bununla geciriyorum.

Alt modeli de var hava yagarsa giyiyorum o da guzel.

(link)

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Arkadaşım merlincycles dan Altura'nın Raceline Windproff ceketini almıştı. Bildiğim kadarıyla gayet memnun. Kumaş kalitesi kesimi benimde çok hoşuma gitmişti. Fiyat olarak da bisiklet ceketlerine göre makul görünüyor.

(link)

Arkadaşım kırmızı olandan söylemişti, yanlış hatırlamıyorsam sırtı kırmızıydı. Sarısından söylerseniz sırtı sarı olacaktır diye düşünüyorum.

ben nike kullanıyorum rüzgarlık-yağmurluk olarak. çok da memnunum. sabah bisikletle işe giderken, en azından bu havalarda, hem rüzgardan gayet iyi koruyor hem de yeteri kadar sıcak tutuyor. görünürlüğü de iyi. daha uygun fiyatlara da vardır belki ama hızlıca bakınca şu siteden buldum ben, tam olarak bu kullandığım: (link)

Geri