Scudo Sports

Rüzgarlık Ceket Önerisi (Neon Sarı Renk)

bende işe giderken ne giycem onu bilmiyorum. sabah 6 da çıkıcam. soğuk olucak. terlicem vs. bir kombin oluşturmak lazım.

Scudo
ali xpress ten bu ürünü aldım kullanıcı yorumları olumlu idi . arkasında fermuarlı cep reflektör var.

(link)

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1plP_KFXXXXbeXpXXq6xXFXXXd/143367124/HTB1plP_KFXXXXbeXpXXq6xXFXXXd.jpg?size=55256&height=534&width=800&hash=515df7b39c0299e7542ed603da785b31

https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1TJ_PKFXXXXaMaXXXq6xXFXXXV/143367124/HTB1TJ_PKFXXXXaMaXXXq6xXFXXXV.jpg?size=52522&height=534&width=800&hash=e9e343ec980abd3578f4e23d3a51cc11

rockbros ürünlerini kullanan var mı? yoksa daha fazla verip başka markaya yönelmeli miyim?

Ben de yağmurluk almak istiyorum ama kapşonlu olmalı. Aslında Btwin'in sarı olanı gayet güzel ama kapşonlu yok. Acaba ne önerebilirsiniz ? Neon sarı ya da kırmızı olsa fena olmaz.

Decathlon'da, avcılık ve balıkçılık kısmında bir yağmurluk var, çok kullanışlı ve ucuz. Yani burada ki şartlara göre ucuz ama Türkiye'de bilmiyorum. 17€'ya almıştım ben. Ceket gibi, boydan fermuarlı ve kapşonlu. Bakmanızı tavsiye ederim.

Eskiden decathlonda süper ürünler vardı ne olduda gitti decathlon kendini türkiyeden çekti galiba

Eskiden decathlonda süper ürünler vardı ne olduda gitti decathlon kendini türkiyeden çekti galiba
Siz istiyor dekatlon satsın süper ürün süper ucuz. Alalım 1 tane istiyor giyelim bin yıl. Ozman dekatlon iflas eder. Onlar getiriyor böyle, satıyor ucuz. Satıyor çok.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Siz istiyor dekatlon satsın süper ürün süper ucuz. Alalım 1 tane istiyor giyelim bin yıl. Ozman dekatlon iflas eder. Onlar getiriyor çöp, satıyor ucuz. Satıyor çok.
Türkiye'de durum nasıl bilmiyorum ama burada ki ürünlerinden gayet memnunum. Öyle ki konuştuğum insanlarda ucuz ve kaliteli olduğunu söylüyor.

Türkiye'de durum nasıl bilmiyorum ama burada ki ürünlerinden gayet memnunum. Öyle ki konuştuğum insanlarda ucuz ve kaliteli olduğunu söylüyor.
Türkiye üçüncü dünya ülkesi şimdilik. Buraya gelen mallar ve çeşitler nadiren iyi.

Siz istiyor dekatlon satsın süper ürün süper ucuz. Alalım 1 tane istiyor giyelim bin yıl. Ozman dekatlon iflas eder. Onlar getiriyor böyle, satıyor ucuz. Satıyor çok.
Bayada ucuz baya. Triban 500 mcli sisteme 3000 tl çekti bir ara decathlon. Türkiyeye ürün getirmemesinin başlica sebebi kriz oldugunu ďusunuyorum. Bir insan bir ihtiyacini karşiladiktan sonra yillarca giyebilir neden ayni takim ürünu bir daha alsin?

rockbroslardan aldım bakalım. bu arada bir dipnot hangi konuya baksam konu amacını taşmış bir sürü mesaj yer almakta. burda rüzgarlık ceket önerisi istenmiş ama decathlona ürün gelmemesinden bahsediliyor.

rockbroslardan aldım bakalım. bu arada bir dipnot hangi konuya baksam konu amacını taşmış bir sürü mesaj yer almakta. burda rüzgarlık ceket önerisi istenmiş ama decathlona ürün gelmemesinden bahsediliyor.
çünkü konuda ceket soranlar konuyu dekatlondaki ceketlere evirdi. yoksa ne işimiz olur dekatlonla.

@Türko hangi ürünü almıştınız? Memnun kaldınız mı?

Geri