serkant yakıt
Daimi Üye
- Tepki
- 297
- Bisiklet
- Lapierre
Siz istiyor dekatlon satsın süper ürün süper ucuz. Alalım 1 tane istiyor giyelim bin yıl. Ozman dekatlon iflas eder. Onlar getiriyor böyle, satıyor ucuz. Satıyor çok.Eskiden decathlonda süper ürünler vardı ne olduda gitti decathlon kendini türkiyeden çekti galiba
Türkiye'de durum nasıl bilmiyorum ama burada ki ürünlerinden gayet memnunum. Öyle ki konuştuğum insanlarda ucuz ve kaliteli olduğunu söylüyor.Siz istiyor dekatlon satsın süper ürün süper ucuz. Alalım 1 tane istiyor giyelim bin yıl. Ozman dekatlon iflas eder. Onlar getiriyor çöp, satıyor ucuz. Satıyor çok.
Türkiye üçüncü dünya ülkesi şimdilik. Buraya gelen mallar ve çeşitler nadiren iyi.Türkiye'de durum nasıl bilmiyorum ama burada ki ürünlerinden gayet memnunum. Öyle ki konuştuğum insanlarda ucuz ve kaliteli olduğunu söylüyor.
Bayada ucuz baya. Triban 500 mcli sisteme 3000 tl çekti bir ara decathlon. Türkiyeye ürün getirmemesinin başlica sebebi kriz oldugunu ďusunuyorum. Bir insan bir ihtiyacini karşiladiktan sonra yillarca giyebilir neden ayni takim ürünu bir daha alsin?Siz istiyor dekatlon satsın süper ürün süper ucuz. Alalım 1 tane istiyor giyelim bin yıl. Ozman dekatlon iflas eder. Onlar getiriyor böyle, satıyor ucuz. Satıyor çok.
çünkü konuda ceket soranlar konuyu dekatlondaki ceketlere evirdi. yoksa ne işimiz olur dekatlonla.rockbroslardan aldım bakalım. bu arada bir dipnot hangi konuya baksam konu amacını taşmış bir sürü mesaj yer almakta. burda rüzgarlık ceket önerisi istenmiş ama decathlona ürün gelmemesinden bahsediliyor.