Yazdığınız yazılar bol bol goy goy içeriyordu,bu da iyi olmuş Hüzünlü falan.Başarılarının Devamını dilerim (sanki Öğretmenin öğrenci hakkında görüşü Bölümü'ne uzun uzun yazmaya üşenip başarılarının Devamını dilerim yazan ilkokul hocası gibi.)
@mariokaldato zaten her şey senin keyfine göre şekilleniyor dünyada; ben şunu reddediyorum, ben bunu reddediyorum, ben bu kavramları kabul etmiyorum, o kavramlar öyle değil aslında böyle, o değil de bu olsa da farketmez, o da farketmez, bu da farketmez... Bir liste hazırla ver de neye inanacağımızı bilelim bari!
No komınt keh keh
Dayanamadm lan yorum yazacam seytan esas sizi "1000 km bekleyin o zaman dötünüze gore sekil alir kankaa " diye kandiran brooks firmasidir pehhh
Lan arabalarin motor acma km si o kadar degil beee
@Eto3401 sizin için de pek uygun değil galiba , ayda 120 kilometre bisiklet biniyorsanız o seleye pek ihtiyacınız yok sanırım, sebze kasasını ters çevirip koysak bile sele borusuna o bile iş görür 120 kilometre
@Anonim
Bana gelmez Brooks,kanmam marka algısına!300 tl para veriyorum şaka maka ben öğrenciyim bana gelmez onlar)Yaşasın salcano hectorun simsiyah deri görünümlü rahat olmayan selesi