Scudo Sports

Rüzgarla konuşanlar (minik bir bisiklet öyküsü)

@Hasan Ç.
Eyvallah sagolasiniz

Scudo
Yazdığınız yazılar bol bol goy goy içeriyordu,bu da iyi olmuş Hüzünlü falan.Başarılarının Devamını dilerim :D (sanki Öğretmenin öğrenci hakkında görüşü Bölümü'ne uzun uzun yazmaya üşenip başarılarının Devamını dilerim yazan ilkokul hocası gibi.)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Eto3401
Tesekkur ederim. Mizah yada edebi fark etmez bence. Sonucta bisiklet ana unsur olduktan sonra hoş bence :)

@mariokaldato zaten her şey senin keyfine göre şekilleniyor dünyada; ben şunu reddediyorum, ben bunu reddediyorum, ben bu kavramları kabul etmiyorum, o kavramlar öyle değil aslında böyle, o değil de bu olsa da farketmez, o da farketmez, bu da farketmez... Bir liste hazırla ver de neye inanacağımızı bilelim bari!

@Anonim
:D canım yaaaa kıyamam tontişime :D

@Anonim
Samimiyetinize güldüm de :)Evet çevremde tontiş diyen yok aman o da eksik Kalsın :D

aviary-image-1478247432229.jpeg No komınt keh keh
Dayanamadm lan yorum yazacam :D seytan esas sizi "1000 km bekleyin o zaman dötünüze gore sekil alir kankaa " diye kandiran brooks firmasidir pehhh
Lan arabalarin motor acma km si o kadar degil beee :D

• Beğen
Tepkiler: Eto3401
@mariokaldato ayda 5 km bisiklet sürüp, 25 kmlik sürüş için tur yazısı yazanlar için değil tabii brooks, sen de haklısın kendi çapında!

@mariokaldato
Yani haftada bir 30 km şehir içi yol yapsan ayda 120 km yapar. Yani ancak 1 senede falan bu dötümüzü rahat ettirir :D

@Eto3401
Yok oyle degil o hesap cunku cogu bin km dolduramadan sahibindene satisa koyuyor keh keh

• Beğen
@Eto3401 sizin için de pek uygun değil galiba :), ayda 120 kilometre bisiklet biniyorsanız o seleye pek ihtiyacınız yok sanırım, sebze kasasını ters çevirip koysak bile sele borusuna o bile iş görür 120 kilometre :D

@Anonim
Iste itiraf ettin marka fetisizmini
Birak yaaaa mesele broks degil
Yapilan km de degil tamamen algi operasyonu ::D

• Beğen
@mariokaldato Boyuna salla, destekli desteksiz salla, neyse ki iyi niyetlisin diye geçiniyoruz yoksa tam gömülecek adamsın valla!

@Anonim
Abi sen o brokks seleni muhitteki sütçülere hediye et rahatla gercekten en azindan beygire semer niyetine bi işe yarar

• Beğen
@Anonim
Bana gelmez Brooks,kanmam marka algısına!300 tl para veriyorum şaka maka ben öğrenciyim bana gelmez onlar)Yaşasın salcano hectorun simsiyah deri görünümlü rahat olmayan selesi :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri