Ya arkadaşlar Biz neden böyleyiz Türkler olarak. Henüz konuşarak anlaşabilmeyi başaramayan bir topluma, yazışarak birşeyler ifade etme olanağı sunulursa, bu yanlış anlaşılmaların hepsi tabikide doğal. (konuşarak anlaşamayan derken bugünün haberlerini yarının haberlerini yada daha sonraki günlerdeki haberleri izlememiz yeterli. ) Sevgili Savaş bey, Tuonela ve Pirate07 ben o yazıyı yazdığımda sizlerin hiçbirisini hedef almadım kişisel olarak yazmadım ama bugüne kadar bu forumun şu eksikliğini gördüm, olması gereken yazılar olması gereken yerde olamıyorlar tıpki şimdi benim yaptığım gibi insanlar rüya bisikletler başlığına tıkladıklarında üzgünümki bunları okumak zorundalar yada başka bir başlık altında başka konuları. Fakat şunu belirtmek istiyorum yazdığım yazıdan dolayı Türk toplumunu beğenmediğim gibi bir sonuca varılmış, Atatürk' üne sonsuz bir sevgi ile bağlı, anlamı üzerinde her ne kadar tartışılıyorsa dalaik bir Türk genciyimVe bununla gurur duyuyorum. Fakat bu bizlerin kusursuz olduğu anlamına gelmez ve bunu her Türkte bilir ama yüzüne vurulduğunda gururundan kabul etmez. İyi okumuyor çok düşünmüyoruz dolayısıylada yanlış yerlere yanlış şeyler yazabiliyoruz. Benim bir eleştirimden dolayı Savaş beye Türk olduğu için cevap hakkı doğmuş ve bunu kullanmıştır ve sanırım rüyalarınızı süsleyen bisiklet bölümü bu mesajdan sonra biz böyleyiz, biz şöyleyiz başlığına yakışan bir sayfa olacak.