Scudo Sports

Rüyalarınızı süsleyen 2008 yol bisikleti hangisi?

Tepki
22
Bir kaç haftadır yeni bir yol bisikleti kadrosu bakıyorum ama seçenekler o kadar çok ki karar vermek zor. Rüya bisikletleriniz hangisi görelim bakalım...

• Beğen
Tepkiler: ismail issi
Scudo
@Ceyhungecer

(link)

PINARELLO PRINCE 2008
rüya mı kabus mu bilmiyorum ama pinarello bu işi biliyor!!

• Beğen
Tepkiler: JaN
@Ceyhungecer

Valla öyle zorki, 3 tane olsa aç gözlülükmü olur?:D

Mustafa bey sizin yorumlarınız bizler için izlenecek yok niteliğinde üç tanede olur tabiki...neden aç gözlülük olsun muhakkak hepsinin farklı bir özelliği vardır.

forumdaki abilerim beğenir mi bilmem ama bu bisikletim rüyama girdiği kesin !!!:eek: İlk fırsatta kavuşurum umarım
https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,1860,DeltaBisiklet

Arkadaşlar Rüya bisikletinizi sormamdaki asıl amaç birbirinden güzel bisiklet resimleriyle karşılaşmaktan çok, bir markaya olan bağlılığınız, sempatiniz, bisikletin teknolojisi yada bu yıl yapılmış olan o bisiklete özgü yeni bir teknolojik özellik ve bu gibi şeyleri merak etmemdi. Sadece bir resim koyarak geçiştirmeyelim lütfen burada YOL BİSİKLETLERİNDEN bahsediyoruz bilgilerimizi paylaşalım...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@Ceyhungecer

konuyu yanlış anladığım için kusura bakmayın yol bisikletine büyük ilgi duyuyorum fakat bilgim çok az:(

iki gün önce elime WADA(galiba böyle okunuyor) marka bir bisiklet geçti sanırım 90 ların başlarına ait bir model oldukça kötü durumdaydı (iki yıldır zeytin ağacında asılı duruyormuş yağmur çamur:( ) niyetim forumdaki arkadaşların bilgilerinden faydalanarak bu bisikleti tıkır tıkır çalışır hale getirebilmek
ben araştırdım bulamadım böyle bir marka ama belki bilen vardır
Titanium kadro, maşa, sele borusu ve aynakol:eek:
(link)
(link)

Şu anki bisikletimle çok mutluyum. 2008'de değil belki ama; gelecekte sahip olacağım bisiklet sanırım bu olacak...:rolleyes:

Frame: ORBEA ORCA Fork: ORCA Crankset: ZEUS ZICLON 39x53 Headset: CARBON 1 1/8 INTEGRATED Handlebar: ZEUS CAT III Stem: ORCA Levers: SHIMANO DURACE Brakes: SHIMANO DURACE Rear Derailleur: SHIMANO DURACE Front Derailleur: SHIMANO DURACE Chain: SHIMANO DURACE Wheels: SHIMANO WH 7850 C24 CL Cogs: SHIMANO DURACE 12x25 Tyres: 700x23 MICHELIN PRO RACE Seat Post: ZEUS CAT III Seat: SELLE ITALIA SLR TRANS AM Pedal: SHIMANO DURACE
7.300 kg.

(link)

@pirate07

muhtemelen çin veya taiwan'da üretilen mass production kadrolardandır ve üzülerek söylemeliyimki titanyum değil bu kadro.

Alakasız yerlerde alakasız yazılar yazmak hoşunuza gidiyor dimi, karman çorman bir forum her başlık altında her konudan birşeyler okumak mause'u daha az hareket ettirmenize dolayısıyla daha az kalori yakıp enerjinizinden tasarruf ettiriyor dimi. Ve yanlış yerlere yanlış şeyler yazıp bunları okumaktan zevk alan arkadaşlarımız sanırım bu enerjilerini pedallarda harcıyorlar. Canım Türkiyem, sevgili Türk insanım benim.

@Ceyhungecer

cevap yazdığımız kardeşimiz belli ki forumda yeni neyin nerde olduğunu bilmiyor (elindeki kadrodanda belli zaten) eline fırsat geçti diye küstahlık yapacağına onu uygun bir şekilde yönlendirebilirsin. enerjimizi ner de harcadığımıza gelince sen suya agu derken bisiklete binen arkadaşlar var bu forumda o yüzden biraz daha saygılı ol.

@sawas

Savaş bey öncelikle şunu belirtmek isterim o yol bisikletinin resmini oraya koyan arkadaşımızın rüya bisikleti o, eski püskü diye tanımlanan yol kadrosu. Ben o arkadaşımızın mesajıyla ilgili bir yorumda bulunmadım herkezin hayallerindeki rüyalarındaki bisiklet binlerce euro olmak zorunda değil. Sonuçta o eski kadroda ayaklanırsa o arkadaşımızda onun selesine oturduğunda aldığı zevkle bir başkasının binlerce euroluk bisiklete bindiğindeki zevk aynı diye düşünüyorum. Ben o bisiklete bu titanyum filan değil muhtemelen çin malı bir kadro diyerek başlığı es geçip konuyu başka yere götüren arkadaşımıza ve onu takip eden diğer mesajlara hitaben yazdım...Yaşınız ve konumum dolayısıyla da agulu magulu kelimelerinize hitaben birşey yazmayacağım saygılarımla...

sahibi olmak istediğim bisiklete sahibim şuanda ama bir Cannondale system six record Team Liquigas colour scheme veya bir pinarello paris olsa tatindan yenmez.

ceyhun tepkin bana heralde, tepkini okuyunca hak verdim biraz alakasız olmuş haklısın ama bi beyinsiz demediğin kalmış. keşke özelden paylassaydın duygularını. neyse allahtan kin yapan öfke kusan bir yapim yok baskası olsa şimdi köpürür tatsizlik cikarirdi.
sağlıcakla kal

@Ceyhungecer

forumdaki büyüklerim kardeşlerim :D
hepimiz bu sporu mutlu olmak için yapıyoruz bu forumda birşeyler paylaşmak için bulunuyoruz ( elbetteki yerini bilmek önemli )
benim için tartışmaya gerek yok aslında tartışmaya gerek yok
forumdaki tüm üyelere TEŞEKKÜRLER sevgiler saygılar

@Ceyhungecer

Ceyhungencer Bey, daha kendi açtığınız konudaki mesajları bile doğru dürüst takip edemediğiniz ortada o kadro arkadaşımızın hayal ettiği bisiklet değil eline tesadüfen geçen bir kadro, doğru takip edebilseydiniz bir önceki mesajında delta bisikletin sitesinden eklemiş olduğu hayalindeki bisikletin resmini de görmüş olurdunuz. Mesajınızı da kime yazdığınız önemli değil çünkü sonunda Türk insanına hitab ediyorsunuz böylece her Türke cevap hakkı vermiş oluyorsunuz. Konumunuz nedir bilmiyorum merakta etmiyorum açıkcası. Bir insan tesadüfende bir konuma sahip olabilir. Özelliklede beğenmediğiniz Türk toplumunda buna çok sık rastlanır. SEVGİLERİMLE...

Ya arkadaşlar Biz neden böyleyiz Türkler olarak. Henüz konuşarak anlaşabilmeyi başaramayan bir topluma, yazışarak birşeyler ifade etme olanağı sunulursa, bu yanlış anlaşılmaların hepsi tabikide doğal. (konuşarak anlaşamayan derken bugünün haberlerini yarının haberlerini yada daha sonraki günlerdeki haberleri izlememiz yeterli. ) Sevgili Savaş bey, Tuonela ve Pirate07 ben o yazıyı yazdığımda sizlerin hiçbirisini hedef almadım kişisel olarak yazmadım ama bugüne kadar bu forumun şu eksikliğini gördüm, olması gereken yazılar olması gereken yerde olamıyorlar tıpki şimdi benim yaptığım gibi insanlar rüya bisikletler başlığına tıkladıklarında üzgünümki bunları okumak zorundalar yada başka bir başlık altında başka konuları. Fakat şunu belirtmek istiyorum yazdığım yazıdan dolayı Türk toplumunu beğenmediğim gibi bir sonuca varılmış, Atatürk' üne sonsuz bir sevgi ile bağlı, anlamı üzerinde her ne kadar tartışılıyorsa dalaik bir Türk genciyimVe bununla gurur duyuyorum. Fakat bu bizlerin kusursuz olduğu anlamına gelmez ve bunu her Türkte bilir ama yüzüne vurulduğunda gururundan kabul etmez. İyi okumuyor çok düşünmüyoruz dolayısıylada yanlış yerlere yanlış şeyler yazabiliyoruz. Benim bir eleştirimden dolayı Savaş beye Türk olduğu için cevap hakkı doğmuş ve bunu kullanmıştır ve sanırım rüyalarınızı süsleyen bisiklet bölümü bu mesajdan sonra biz böyleyiz, biz şöyleyiz başlığına yakışan bir sayfa olacak.

• Beğen
Tepkiler: acumur
Geri