sarkihalindekal
Daimi Üye
- Tepki
- 129
- İsim
- VOLKAN ÖZKURT
- Bisiklet
- Salcano
@O.IŞIK Çok geç farkettim kusuruma bakma. Bunun kesin yada ortalama bir rakamı yoktur. Telefon uydu gps uydusu bulmakta zorlandığı anlarda baz istasyonlarından veri almaya çalışır. Yani daha çok kapalı alanlarda baz istasyonlarından faydalanmaya çalışacaktır. Ama mb düzeyinde bir veri trafiği olacağını sanmam. Kb düzeyinde olur.
Benim telefonum sony ama senin telefonda da muhtemelen aynı yerdedir. Eğer internet paketin yoksa ve telefon konum için baz istasyonlarına erişmesin istiyorsan telefonun ayarlar kısmında konum bölümünde bu kısma bakarsın.
Son olarak gps, konum belirlerken baz istasyonlarından veri aldığında o veri ücretlendiriliyor mu yada ücretlendirilmiyor mu kesin bir bilgim yok.

Benim telefonum sony ama senin telefonda da muhtemelen aynı yerdedir. Eğer internet paketin yoksa ve telefon konum için baz istasyonlarına erişmesin istiyorsan telefonun ayarlar kısmında konum bölümünde bu kısma bakarsın.
Son olarak gps, konum belirlerken baz istasyonlarından veri aldığında o veri ücretlendiriliyor mu yada ücretlendirilmiyor mu kesin bir bilgim yok.