Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Runtastic road bike pro ölçüm yapmıyor

sarkihalindekal

Daimi Üye
Tepki
129
İsim
VOLKAN ÖZKURT
Bisiklet
Salcano
Merhabalar. Uzun zamandan beri kullandığım bu uygulama son 2 gündür sadece süre bilgisi veriyor. Katettiğim mesafe ve diğer hiçbir veriyi göstermiyor. Hepsi 0 olarak görünüyor. Uygulamayı her zamanki gibi gps açıkken ve aynı güzergahta kullanıyorum ama çalışmıyor nedense. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Scudo
Aynı uygulamayı kullanan kimse yok mu?

Dağ bisikleti versiyonunu kullaniyorum bende bi sorun olmadi

Bendeki yol bisikleti sürümü. Ayarlarını biraz kurcaladım ama ölçüm yapmayacak kadar bozulacak hali yok. İlginç. Teşekkür ederim

Öyle yapacağım:) Sağolun...

Aynen bende Dağ Bisikleti proyu kullanıyorum, bir anormallik yok.

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
Belki aynı sorunu yaşayan olur diye yazıyorum. Uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum. Tabi kaldırırken uygulamaya ait bütün verileri temizledim yani önbelleği temizledim. Şuan sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: hucumkedi
Merhabalar arkadaşlar,
Cep telefonu olarak samsung s4 mini kullanıyorum. Runtastic pro adımsayar kullandım gayet memnunum iyi ölçüm yapıyor şimdi de runtastic road bike kullanmak istiyorum püf noktaları nedir, bir iki kez denedim tam ölçüm alamadım eşofman cebine koydum telefonu olmadı bazen de öylesine çantada duruyordu ama soru işaretleri kaldı bende.
İyi pedallamalar dilerim.

mesafe ölçümü hız ölçümü ve kalori ölçümü istediğim gibi değildi bu hafta yeniden deneyeceğim.

yani belki ben o zaman doğru kullanmamış olabilirim.

@O.IŞIK Mesafe ve hız ölçümleri bende gayet iyiydi. Siz bir daha bakın eğer bir sorun sezerseniz burdan yazın yardımcı olalım...

teşekkürler bu hafta sonuna kadar deneyeceğim, sizde pro sürüm mü yoksa normal ilk indirilen hali mi var road bike'ın

tamam o halde ölçümü bir yapayım da zaten dün yeni aldım bisikleti, size dönerim

• Beğen
Tepkiler: sarkihalindekal
@O.IŞIK Bu arada program açık olduğu sürece Gps açık olmalı. Eğer açık olmazsa ölçüm yapmaz bilginiz olsun... Adımsayarda gps'e gerek yok çünkü telefon üzerindeki sensörü kullanıyor ama road bike uygulaması için gps açık olmalı. Verileri gps üzerinden alır.

Bir okul bahçesiydi test ettiğim yer ama çok büyük bir bahçeydi, okulun wifi'den veri alıyordu telefonum ama ona da dikkat ederim.

Teşekkürler bilgiler için

@O.IŞIK Wifi, gprs, 3g gibi iletişim olanakları ile hız tespiti yapılmaz. Onlardan sadece konumunuzu belirlemede gps'e yardım amacıyla cihazın kendisi faydalanır.

• Beğen
Tepkiler: kafkas
Geri