Scudo Sports

Ruble kaset nasıl dağıtılır ?

Scudo
Bu rubleyi nerden buldunuz acaba çok merak ettim bu tür şeylere para veriliyor mu?.. Böyle pis bir şey görmedim açıkçası...Yarın 11 bin km Kullandığım rublenin bir resmini atayim da bakın kirin K si var mı...Yazık günah zincirsiz aldiysaniz atlama yapar bu Parca yapmasa bile yakında zinciri koparır.

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@can akıncılar
Can valla dişleri aşınmış görünmüyordu ama arkadaş hiç temizlememiş ondan bende temizlemek istedim ama şimdi sende iyice kıllandırdın beni

@Yunus M. Hocam kaç km kullanmı20151210_210208.jpg ş parçayı Satıcı Kişi? 1000 1500 km filan kullandiysa iş yapar..Ama gres yağı sürmüş tahminim kurum yapmış..11.300 km de ki Shimano 8'li kasetim iki yıllık...

Fazla kullanılmamış zaten. satan arkadaş turcu birisi hiç bakım temizlik yapmamış desem yeridir herhalde

Kardes benim yaptigim gibi sende "dasty yag sökücü(sari renkli)" al sonra bir güzel temizle. Sana yüzde 93 kesin cözüm :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
Çözümü buldm arkadaslar teşekkürler. Ben video bulamadım ama detaylı girmek lazım youtube a :)

@Asusmune
[emoji2] bi ara denk getirirsem paylaşırım inşallah

@can akıncılar
Can dediğin gibi atlama yapıyor aynakol en büyük yapraktayken ruble en küçük 4 dişlide :(

Geri