Scudo Sports

Ruble de sram mı shımano mu

ya shimano nun pro olduğu yerler var sramın pro olduu yerler var bence rubleyi sram yapıyor...

Scudo
Ruble seçimi istediğin gibi yapabilirsin.Sorun olcağını sanmıyorum.Ama deore yerine sram seçebilirsin.

Arkadaşlarımın dediği gibi uyum sorunu olmayacaktır. Bende ruble SRAM 9 lu ve attırıcı deore kullanıyorum hiç bir sorun yok. Deore ruble yerine benimde fikrim sram almandan yana. Ayrıca aynı konfigürasyon olmakla birlikte bir arkadaşımda aynakolu da alivio serisi kullanıyor, hiçbir sorunu yok.

Merhaba tecnetium
Ben de genel görüş olarak hakan'a katılıyorum.XT ve XTR ile sram pg 980 ve 990 kullanımı genelde tercih meselesi.Ben XT kullandım.Şimdi Sram PG 980 kullanıyorum.Sanki XT ye göre daha az kullanım hatası kabul ediyor gibi.Buna karşılık kromajını beğeniyorum.Deore arka attırıcı ile yol dişlisi kullanmaya gelince hiç bir sorun yaşamazsın.Tam aksine yol attırıcısına göre daha uzun bacaklı bir attırıcıyı daha az dişle kullanacağın için vites geçişleri çok daha kolay olacaktır.Yükseklik vidasını(B vidası)rubledeki en küçük vitese(en büyük dişliye yani) Vites kulağından uzaklaştırıp yakınlaştırmaya yarayan vidayı en rahat geçiş sağlayan yere kadar alçaltabilirsin.

Geri