1,5 yıldır sid team kullanıyorum sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. sadece 80mm di 100mm'e çıkarttım ve tabiki yağıda değişti. güzel yumuşak bir amortisör. her iki modelde iyi ancak düzenli bakımlarını yaptırdığında ömürlük olabilecek maşalar.
bence disk fren ve arazide kullanıcam diyosan fox al.sid bence daha çok hafifletilmeye çalışılan bisikletlerde tercih adiliyo.ikiside kalitelerinden şüpe edilmeyecek markalar ama hiç ultra hafif bir bisiklette fox görmedim.hep sid.nerde araziye sık giren bisiklet varsada fox kullanıyo.foxlar 1700 gr ma kadar çıkıyo.sidler 1,3-1,5 arası gidip geliyo.amacım hafiflik diyosan da sid al bence.
bu mercedes mi audi mi gibi bir sorudur.İkiside çok kaliteli maşalardır sid word cup alırsan çok menmun olursun.Fox downhill de çok başarılı bir maşadır crosscountry için sid derim
SOn bir ay içerisinde DH takımları da dahil olmak üzere, 10 dan fazla profesyonel dağ bisikleti takımının mekanikerleri ile tanıştım sohpet etme fox RS mukayesesi yapma şansım oldu...
Nerdeyse tamamı yeninesi RS lerin sızdırmazlık ömürlerinin daha fazla ve bakım ihtiyaçlarının FOX a göre daha az olduğunu, FOX un açık banyolu sistemden FIT e geçmesinin en büyük sebebinin RS da yıllardır kullanılan kapalı sisteme yaklaşıp sızdırmazlık sorunlarını ve bakım sıklığını azaltma çabası olduğunu ama hala verimli olamadıklarını söylediler...
Bu arada artık bir çok pro takım RS SID, Magura Durın ve Manitou u tercih ediyorlarMIŞ. Ayrıca DH takımları da hafifliği ve performansı ile boxxer serisinin F40 a üstünlük sağlamaya başladığını ve fiyatına göre performansı ielpiyasada benzersiz olduklarını söylüyorlar...
Yani şöyle söyliyim artık FOX tur ağlamdır, yarışan FOX kullanır gibi laflar hikayeden öteye geçmez durumda