Scudo Sports

Rotor Yardım

Scudo
@???, post: 1866806, member:622330

Ben, hemen tipsiz hemde yaramaz.

• Beğen
Tepkiler: ratm
Bir yorum da benden gelsin, önemli olan boyu değil işlevi :D performanstan yana sıkıntın yoksa büyük küçük kurcalama sen pedala basmaya bak :D

• Beğen
Tepkiler: ratm
@Murat Cömez

Ben, hemen tipsiz hemde yaramaz.

Hocam benden iyi biliyordursun ama hatırlatmak istedim. O rotorlar zırhlıdır. Buz teknolojisi içerir ve %20 daha fazla uzun pad ömrü sağlar. Yüksek ısılara dayanıklıdır. Üç katmanlıdır. Dışlar çelik, iç kısmı aluminyumdur.Geç ısınıp erken soğar, yani işe yarar bir rotor. Tabikide dağ kullanıcılarına.Diğer gruplar için gereksiz ve pahalı bir rotordur kanımca

@???

Hocam benden iyi biliyordursun ama hatırlatmak istedim. O rotorlar zırhlıdır. Buz teknolojisi içerir ve %20 daha fazla uzun pad ömrü sağlar. Yüksek ısılara dayanıklıdır. Üç katmanlıdır. Dışlar çelik, iç kısmı aluminyumdur.Geç ısınıp erken soğar, yani işe yarar bir rotor. Tabikide dağ kullanıcılarına
Biliyorum ama yinede II değil. Ice Technik xtr fren kullanmiyorum ama rotorlarini asla kullanmam.

@Murat Cömez anladım murat abi. Bildiğine eminim ama buz teknolojisini aktif kullanabilmen için, ice tech rotor, radyatörlü balata, birde ice tech destekli fren gövdesi olması gerekli. Musahade edersen hangi rotorları kullandığını bilmek isterim. Mutlaka birşeyler planlamış olmalısın. O rotorları beğenmeyen birisinin mutlaka bir duşunduğu olsa gerek Konuyuda kirlettim özür dilerim. WP_20151119_19_19_38_Pro.jpg

Bisikletin üstündeki tektro tırıvırı rotorları söküp attım.
yeni rotor bakınıyorum fakat sanıyorum frenle olan uyumu diyede bir problem var.
icetech rotor bakındım biraz fakat fiyat biraz tuzlu.
öneriniz varmıdır?
teşekkürler

mevcud rotorun nesi vardı ki.

mm olarak uyacak sram yada shimanonun alacağın her hangi rotorları olur sıkıntısız.

@chnkrmz 160lık alıcam.ölçü değişmicek
ama icetechin çiftine 200 küsür lira vermek değermi.
şehir bisikletinde kullanıcam

icetech verimli olması için onun kendi frenleri var. yoksa normal frende işe yaramaz.
yani işe yarar ama verimi okadar yüksek olmaz.
ve okadar paraya değmez. çünkü onun özelliği rotorun çabuk soğuması.
sen okadar km lerce iniş yaparken fren kullanmayacağına göre gereksiz.

Geri