adaptör gerekiyor fakat takılacak rotorun kadro ve maşanın izin verdiği ölçüde olması gerekiyor genel olarak 180mm xc bir dağ bisikleti için yeterli 203 ölçüde bir fren rotoru kullanılması için daha sağlam bir maşa ve kadro gerekiyorPeki 160 dan büyük rotor takmak için sadece uzatıcı parça mi lazım? Giriş seviyesi mt 200 kaliper de olsa takılabilir mi?
Teşekkürler. 160mm Uyumlu olann maşaya 200 mm takarsak maşa fren bağlantı yerini mi kırıyor? Ben yüksek hızlarda kola minik bir dokunuş ile durmak istiyorum. Önereceğiniz bir fren modeli var mı? Mt 200 de kola çok güç uyguluyorum. Maliyet çok arttırmadan diski olabildiğince büyütüp bu işi halletmeyi düşündüm.adaptör gerekiyor fakat takılacak rotorun kadro ve maşanın izin verdiği ölçüde olması gerekiyor genel olarak 180mm xc bir dağ bisikleti için yeterli 203 ölçüde bir fren rotoru kullanılması için daha sağlam bir maşa ve kadro gerekiyor
4 pistonlu modellere bakabilirsiniz. Benim bildiğim Magura caliperleri oldukça kuvvetli, yani 4 piston bir Magura fena olmaz.Teşekkürler. 160mm Uyumlu olann maşaya 200 mm takarsak maşa fren bağlantı yerini mi kırıyor? Ben yüksek hızlarda kola minik bir dokunuş ile durmak istiyorum. Önereceğiniz bir fren modeli var mı? Mt 200 de kola çok güç uyguluyorum. Maliyet çok arttırmadan diski olabildiğince büyütüp bu işi halletmeyi düşündüm.