Sevgili arkadaşlarım
Antalya yahoo grubumuzdan gelen iki maili, sizlere burada kısmen açıklıyorum.
Sizin için, neler yapmaya çalışıyoruz. Ona göre kararsız olanlar, bir daha düşünsünler derim.
İlk mail, Akdeniz üniversitesinden Gökhan hocamızın maili
Sevgili bisiklet sevenler ve sayin Ender bey,
subat ayi ilk pazar turumuzun cok canli olacagi simdiden anlasiliyor.
Ankara'dan gelecek arkadaslarimizla hem beraber bisiklet surme olanagi
bulacagiz hem de bisiklet surme bilincinin gelistirilmesi icin yuz yuze
verimli sohbetler yapabilecegiz.
gunduz gezisinin yorgunlugunu atmak icin aksam beraber sohbet
edebilecegimiz ve eglenebilecegimiz bir toplanti oneriyorum.
hava sartlari nasil olursa olsun guzel bir bulusma icin elimizden geleni
yapmaliyiz.
Ender bey ve tum katilimci arkadaslar ile misafirlerimize simdiden
tessekkur ediyorum.
Gokhan Akkoyunlu
Gökhan hocama burdan birkere daha teşekkür ediyorum. sağolsun.
İkinci mailde , gene Akdeniz üniversitesinden Nalan hocamızın maili
Ender Bey ve Gokhan'in onerileri cok guzel. Ender Bey ve arkadaslar iyi bir organizasyon yapmislar zaten. Cuma gunu uygun olan arkadaslarimiz konuklarimizi ilk gun yalniz birakmayacaklardir. Ben de cumartesi ve pazar katilabilecegim.
Gokhan'in aksam sohbet etmek ve eglenmek icin bulusma onerisi cok guzel. Cumartesi aksami icin uygun yerleri dusunup secebiliriz. Cuma aksami icin bir plan yapilabilir mi, ne dersiniz? Uygun olan arkadaslar yine konuklarimiza eslik edebilirler. Ben Tango gecemize hepinizi davet ediyorum ornegin...Tum grubu konuklarla birlikte Kaleici Bademalti Kafe'ye bekliyorum.. Cok gurultulu olmayan, yoldan gelenleri dans etmeseler de guzel Tango parcalari dinleyerek dinlendirebilecegimiz ve rahat sohbet edebilecegimiz bir yer..
Cumartesi ve pazar gunu turlar icin rota onerileri nelerdir? Bulusma yerimiz Simitci Kafe mi olacak?
Nalan hanımada çok teşekkür ediyorum.
Burdan sizlere açıklamamın sebebi Nalan hocamın dediği tango gecesine gitmek istermisiniz.
Eğer olumluysa bende ona göre Nalan hanıma haber vereceğim.
Hepinizle görüşmek, tanışmak , beraber pedal çevirmek üzere , selam ve sevgilerimle.
Hoşçakalın.