Scudo Sports

Rotamızı Antalya'ya Çevirdik...

bence hava durumunu dert etmeye gerek yok.antalya ilginç bi şehir 10 dakika içinde heryer kupkuru olabiliyo.ve en önemliside ankardan gelen birisi burda yağmur bile yağsa kendini haziran ayında gibi hisseder.biliyorum çünkü 22 sene ankara da yaşadım .antalyalıların donduğu havada ben tişört giyiyodum :D
AMA YİNEDE İNŞALLAH HAVA GÜZEL OLUR....
ARANIZDA OLAMASAMDA SİZİNLEYİM ARKADAŞLAR...:)

Scudo
@Ender Alıcıoğlu

Eşimin kardeşi evleniyor 15 gün içinde, bu sebeple kendisi gelemez. Ben de düğün kargaşasından kaçmak için plan yapıyorum zaten.
Belki dağ olacak , belki bisiklet,
bisiklet olursa güneye doğru geleceğim. dağ olursa sanırım erciyes.

Bakalım ! ?

Selamlar.

Herkese merhaba

Arkadaşlar ne oldu kimler geliyor. Neden sesiniz soluğunuz kesildi.
Bu gün için Antalya da, aşağıda şu linki olan, hava tahmin yerinde Sağnak yağış ve bulut gözüküyordu. İnanın bu gün ben evin balkonunda atlet ile güneşlendim. Bir tek bulut yoktu, havada. Güneş süperdi. Haa, gölgeler biraz soğuktu ama, inanın güneş, muhteşemdi.
Yani anlayacağınız hava tahminleri şaşırıyor. Şimdi Türkiye meteorolojinin 5 günlük hava tahmininde, cumartesi güneşli gözüküyor.
Ankara ve tüm yurttan bisiklet sever arkadaşları bekliyoruz. Burdan artık isimlerinizi belirtmeye devam edin.

Hepinizle görüşmek tanışmak üzere.
Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Arkadaşlar Antalya Organizasyonuna katılacak olanların listesini yeniden yapıyorum...

Sizlerden ricam gelip gelmeyeceğinize dair kesin bir cevap vermeniz.

Antalya'lı bisikletçiler bizden haber bekliyor...

1- B.Yavuz
2- K.Yavuz
3- Kevser
4- Erkut
5- Sercan
6- Emre
7- İsmail
8- İlker Abi
9- Orhan Kotluk (Adana'dan)
10- Haluk Abi ( İstanbul'dan)

Kesin gelemeyecek veya sonradan ben de gelmek istiyorum diyen varsa lütfen bana bildirsin listeye adını ekleyelim...

Gökçe isminde bir arkadaşım da geliyor, listeye ekleyiver Kevser ;)

@erkuty

Tamam seni mi kırıcam ve on biiiiiiiiiiiiiiiiiiir Gökçeeeeeeeeeeeeee... :D

11- Gökçe

Sevgili arkadaşlarım
Antalya yahoo grubumuzdan gelen iki maili, sizlere burada kısmen açıklıyorum.
Sizin için, neler yapmaya çalışıyoruz. Ona göre kararsız olanlar, bir daha düşünsünler derim.
İlk mail, Akdeniz üniversitesinden Gökhan hocamızın maili

Sevgili bisiklet sevenler ve sayin Ender bey,

subat ayi ilk pazar turumuzun cok canli olacagi simdiden anlasiliyor.
Ankara'dan gelecek arkadaslarimizla hem beraber bisiklet surme olanagi
bulacagiz hem de bisiklet surme bilincinin gelistirilmesi icin yuz yuze
verimli sohbetler yapabilecegiz.

gunduz gezisinin yorgunlugunu atmak icin aksam beraber sohbet
edebilecegimiz ve eglenebilecegimiz bir toplanti oneriyorum.

hava sartlari nasil olursa olsun guzel bir bulusma icin elimizden geleni
yapmaliyiz.
Ender bey ve tum katilimci arkadaslar ile misafirlerimize simdiden
tessekkur ediyorum.

Gokhan Akkoyunlu

Gökhan hocama burdan birkere daha teşekkür ediyorum. sağolsun.

İkinci mailde , gene Akdeniz üniversitesinden Nalan hocamızın maili

Ender Bey ve Gokhan'in onerileri cok guzel. Ender Bey ve arkadaslar iyi bir organizasyon yapmislar zaten. Cuma gunu uygun olan arkadaslarimiz konuklarimizi ilk gun yalniz birakmayacaklardir. Ben de cumartesi ve pazar katilabilecegim.

Gokhan'in aksam sohbet etmek ve eglenmek icin bulusma onerisi cok guzel. Cumartesi aksami icin uygun yerleri dusunup secebiliriz. Cuma aksami icin bir plan yapilabilir mi, ne dersiniz? Uygun olan arkadaslar yine konuklarimiza eslik edebilirler. Ben Tango gecemize hepinizi davet ediyorum ornegin...Tum grubu konuklarla birlikte Kaleici Bademalti Kafe'ye bekliyorum.. Cok gurultulu olmayan, yoldan gelenleri dans etmeseler de guzel Tango parcalari dinleyerek dinlendirebilecegimiz ve rahat sohbet edebilecegimiz bir yer..

Cumartesi ve pazar gunu turlar icin rota onerileri nelerdir? Bulusma yerimiz Simitci Kafe mi olacak?

Nalan hanımada çok teşekkür ediyorum.

Burdan sizlere açıklamamın sebebi Nalan hocamın dediği tango gecesine gitmek istermisiniz.
Eğer olumluysa bende ona göre Nalan hanıma haber vereceğim.

Hepinizle görüşmek, tanışmak , beraber pedal çevirmek üzere , selam ve sevgilerimle.
Hoşçakalın.

Ben de buradan sizlerin aracılığı ile Gökhan Bey ve Nalan Hanım'a teşekkürlerimi iletiyorum. Sağolsunlar çok sevindirdiler bizi düşünerek.

Valla Ender Abi güzel bir teklif. Değişik olacağı kesin. Ben tangodan hiç çakmam, daha önce denemedim ama orada tango yapanları izleyebiliriz. Ben her zamanki gibi çoğunluğa uyarım. Arkadaşlar evet gidelim derlerse ben hayır demem!..

Herkese merhaba
Tango gecesi için geldiğinizde daha sağlıklı karar verebiliriz diye, o konuyu sizin gelişinize bırakıyorum. Ortak karar veririz. Orası veya başka yere.

İkinci bir konu. Hava tahminleri bir gecede bile değişiyor. Şu anda hava tahmini diye tutarlı birşey yok. Dün baktığımda cumartesi için güneşli gösteriyordu, bu gün baktığımda gene değişik gözüküyor. Artık bu durumu yaşamadan görmeyeceğiz.

Gelirken yanınıza üşütmeyecek elbise ve yağmurluk alın. Aslında sizin oraya nazaran burası 14-15 derecelerde, yani daha sıcak. Ama tedbirli olmakta fayda var.

Birde Yavuzlar köprülü kanyondan cumartesi kaça doğru Antalya'ya gelecekler. O konuda Kevser bir bilgin varmı. Neden dersen, cumartesi için yerel bir TV kanalında dışarda kamera çekimi düşünüyoruz. Güneşin batmadan, yani hava karanlık olmadan Antalya fonunuda kullanarak, bir çekim düşünüyorum, onun için sordum.
Cumartesi Yavuzların gelişine göre Manavgat tarafına onları karşılamak için pedalda basabiliriz.
Artık bu programları gelince beraber yaparız. Hayırlısı ile bir gelin de.

Selamlar, sevgiler ve saygılar.
Hoşçakalın.

Çok teşekkürler Ender Abi,

Sevgili Gökhan ve Nalan Hocalarımıza samimiyetleri için teşekkür ederiz. Elbette akşam da boş durmamak istiyoruz bizde. Önerileri aynı kapıya çıkıyor, birlikte olmak ve hoş vakit geçirmek. Açıkçası bizim de erkenden uyumak gibi bir planımız yok, tam tersine olabildiğince gezmek ve vakit geçirmek istiyoruz.

Misafirperverlik konusunda üstad diyebileceğim sizlere teşekkür eder, güzel bir haftasonu geçirmemizi umar, saygılar sunarım :)

bende oyumu gezmekten yana kullanıyorum arkadaslar ama nereye olduguna bencede orda karar verelım antalyalı dostlara teesskkur edıyorum ılgı ve alakaları ıcın

BENDE GELİYORUMMM
ama cumartesi sabah antalyada olucam cuma günü sınavum varda :(

@trinitrotoluen

Mesut'cum merhaba

Ben zaten Mesut nerde diyordum. Sensiz olurmu, hiç. Geleceğine çok sevindim. Sabahtan İlker beyle senide alırız garajdan. Kevser' e kaçta binip ineceğini haber ver. Ona göre gelip alalım senide.

Görüşmek üzere .
Hoşçakal.

@Ender Alıcıoğlu

Teşekkürler Ender abi...
ilker beyle iletişime geçemedim hala ondan haber bekliyorum kedisiyle beraber gelmek için...

Aslında dün gece kewserler üzerime fazla gelmeyip beni çileden çıkarmasalardı biraz zor gibi duruyodu gelmem annemde beklioda gelmemi onun için :)

@Ender Alıcıoğlu

Ender Abi biraz önce konuştum Yavuz ile. Sarp dağında yollar kapanmış. 1m'ye yakın kar varmış. Onlar da Tota Dağnı aşıp gelmeye karar vermişler. 136km daha gitmeleri gerekiyormuş. Yolu uzattık dedi bana. Cumartesiye yetişmeye çalışıcaz ama inşallah gelebiliriz dedi. Ben de inşallah dedim. Ama saati belli değil ne yazık ki.. :(

@trinitrotoluen

mesut hocam sevındım sen hatırlamazsın ama ben ılk bısıklet ısıyle ugrasmaya baslayınca senle konusmustum bu forumda :D sevındım yanı bırlıkte pedallayacagımıza

@sercangedik

Sercan walla kızma sakin ama hafızam ii değildir benim :(

Bu arada ilker beyle konuştuk cumartesi sabah 06,30'da antalyadayız...
Not: Gecikmelerden otobüs şirketi sorumludur onlarla irtibata geçerseniz seviniriz... :)

@trinitrotoluen

Çok sevindim Mesut. Sana nasıl psikolojik baskı yaptıysam artıkım son anda gelmeye karar verdin. Aferin bana. Çok eğeleneceğiz inşallah. Pişman olmayacaksın...

@KevSerSeri

Kews sen varsınya ben hiç sıkılırmıyım eğlenirim tabi orda :)
Not : Biraz yalakalık yapmalıyım geçen gün fena kızdırmıştımda :)

Walla baskı yararlı oldu...
Pazartesi bodrumda olcam ordakı arkadaslarla gezerim inşallah kimse birileri tabi :)

Sevgili arkadaşlarım günaydın.

Sizler geleceksiniz diye bana bir haller oldu. Erkenden kalkıyorum, ilk kontrol ettiğim bu günün günlerden hangisi olduğu. Hani daldırıpta sizleri garajda unutmayayım diye. :eek:

Bu günde öyle oldu, yarın bu vakitlerde sizlerle tanışmış olacağız. Bu günkü havayı da anlatayım. Dışarda yaprak kıpırdamıyor. Havada tek bir bulut yok, güneş sabahtan etkil, kış olmasına rağmen. Ah sadece 3 gün daha böyle olsa. Ondan sonra , yağsın yağmur, çaksın şimşek.

Sizler varken , inşallah böyle güzel bir hava olur.
Şimdi 3 ayrı hava tahmin linkine baktım. Her üçüde birbirini tutmuyor.:mad: Çok iç açıcı değiller ama, hayırlısı diyelim.

Görüşmek üzere selam ve sevgilerimle.

Geri