Scudo Sports

Rotamızı Antalya'ya Çevirdik...

Ender Abi seni de çok yorduk kusura bakma. Bu çok güzel bir haber. Çok sağolasın abi emeklerin için. İnşallah katılım artar da şöyle kalabalık güzel bir gezi yaparız.

Scudo
Merhaba Antalya Yolcuları...

Yaw o kadar otobüs şirketi araştırdım ancak en uygun şu iki sonucu buldum...

1 Şubat Perşembe Gecesi

Metro Turizm ... 23:00'da ... 32 ytl ... metro kartı olana 29 ytl

Kamil Koç ... 23:59'da ... 30 ytl ... netten alana 27.55 ytl

Bu durumda en uygunu Kamil Koç gibi duruyor.

O zaman gidiş dönüş 55 ytl yapar. :eek: Bundan iyisi Şam'da kayısı...

Masraflar iyice düşüyor gençler...

55 yol + 20 konaklama = 75 ytl eder Bundan iyisi şam'da kayısı...

Burdan da bu tur en az 100-110'a düşer. ;)

Daha da katılım artmazsa atarım kendimi aşağıya aaaaa amma nazlandınız yahu... :boese157:

Ankara ekibine şimdiden hoşgeldiniz diyorum. Ben o günlerde Ankara'da olacağım için:) sizleri göremeyeceğim. Şimdiden eğlenceli, hoş bir tatil diliyorum size Burada çok sıkı programlar yapılıyor haberiniz olsun benden duymadınız:p :)

@Fulya

Yapma yaw. İnşallah havalar da güzel olur da planları boşa çıkarmayız. Fulya bu kdr mı denk gelir. Boşver Ankara'yı napıcaksın. Her zamanki gibi işte. Antalya'da kal da gelince birlikte gezelim...

@KevSerSeri

Çok isterdim Kevsercim:( Ama planlanmış bir program. Bir dahaki sefere inşallah. Yaza tekrar gelirsiniz. Bunu saymıyoruz o zaman ok:)

Herkese merhaba

Şimdi gelmek isteyenler, herhalde önümüzdeki günlerde adlarını yazdırmaya başlarlar. Ama bende bu arada, boş durmayıp sizler gelince, nerelere gidebiliriz diye, kısa kısa hatırlatmalar yapayım.

4-Şubat için, Antalya'da bisikletseverlerin, ilk ayın, ilk pazarı toplanıp, gezimiz olduğu için, o gün için şu rotayı düşünmekteyim. Ama tabi bu bir varsayım.

Benim o günkü rotam Üniversitede buluşup, şehir içinden geçerek, Düden şelalesine gitmeyi düşündüm. Orayı gezdikten sonra gene dümdüz bir yoldan İsparta yoluna çıkıyoruz, oradanda Kurşunlu şelalesini buluyoruz. Kurşunlu şelalesinden sonra da , orman içinden geçip Perge harabelerine geliyoruz. Pergeden sonra da Aksu dayız. Eğer vaktimiz kalmışsa, Aksudan Kundu oteller bölgesine geçip lara kıyı bantından şehre dönebiliriz. Bu rota yaklaşık 80-90 kilometreyi bulur. Yok Aksuda artık vaktimiz kalmadığını anlarsak, Alanya, Antalya yolundan, direk şehre girer ve gezimizi noktalarız. Bu rotada 60-70 kilometreyi bulur.
Bu anlattıklarım 4 Şubat pazar günü için geçerli.

Diğer 2 gün içinse Cuma ve Cumartesi için, değişik alternatifler yapabiliriz.

Antalya'nın batısı Konyaaltı bantında limana gitme-12 km x 2
Antalya'nın doğusu Serik Aspendos antik tiyatro 48 km x 2
Antalya'nın doğusu Alanya 130 kmx 2
Antalya'nın kuzey batısı Termessos antik kent 30 km x 2 10 km si çok dik
Antalya'nın Güney batısı Kemer 40 km x 2
Antalya!nın kuzeyinde Karain mağarası 27 km x 2

Antalya'nın doğusunda Perge 18 km x 2
Antalya doğusu şehir içi Düden denize döküldüğü yer 7- 10 kmx 2
Antalya kuzey doğusu Düden şelalesi 15 km x 2
Antalya Doğusu Lara Kundu 28 km x 2
Kaleiçi eski liman şehir içinde.
Karaoğlan parkı şehir içinde
Cam piramid parkı şehir içi
Beach park şehir içi
Batı tarafta Lara kum heykeller Yaklaşık 20 km 30 km gibi

Benim aklıma gelen gezi yerleri bunlar. Tabi bunların yanında daha çok yerler var. Ama benim ilk anda aklıma bunlar geldi.Sizlerin kalacağınız pansiyona görede bu kilometrelere doğu taraftaki rotaya gidince ,bir, 5 km ile, 8 km daha ilave etmeniz gerekiyor.
Bu verdiğim kilometreler, nette bulduğum kilometreler yazılan ile gerçekleri arasında birkaç kilometre + , - oynar. Kimse, yaa, yanlış yazmışsın demesin diye yazıyorum.

Ankara ve değişik yerlerden gelecek arkadaşlarımızda, şuralara gitmek istiyoruz diye bildirirseniz ona göre şimdiden bir plan yaparız. Tabi Antalya'daki bisiklet sever arkadaşlarımda yeni rotalar ve fikirler ortaya atabilirler. Mesela Saklıkent, Geyikbayırı, Belek, var gibi .

Tabi Antalya'daki arkadaşlarım içinde bu Cuma ve Cumartesi bizlere eşlik edecek olan arkadaşlarıda, burada kendilerini görmek istiyoruz. Pazar günü kalabalıkız, ama öbür 2 gün yanımıza gelecek arkadaşları bekliyoruz. Burdanda kendilerini açıklarlarsa sevinirim.

Ben tabi, gelen arkadaşlarımı yanlız bırakmayı hiç düşünmüyorum. Allah herhangi bir engel çıkarmadıktan sonra hep yanınızda olacağım. Tabi bana acil bir tane Mtb bisiklet bulmamız lazım. Bende Bisiklet severlerin emanet hediye bisikleti var, ama meret gitmiyor, nefes nefese bırakıyor insanı. Artık ya Ercan'ın yedek bisisine, yada Ertan'ın yedek bisisine müracaat. Tabi verirlerse,
yoksa alırım tandemi, yada yarışı, onla gelirim.:eek: :D

Şimdilik benden bu kadar . Birazda şu Antalya ve dışardan gelecek arkadaşlar konuşsun . Onları dinleyelim

Hepinize sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakalın.

Merhaba,

Gezi tarihi sanırım değişmeyecek. Bizim de bilimsel çalışmalarda sık sık test ettiğimiz ve güvendiğimiz 10 günlük Antalya Hava Durumu sitesini;

(link)

adresinden sık sık kontrol ederseniz hava durumuna göre alternatif programlar oluşturabilirsiniz. Mesela ben biraz önce baktım :(

Hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: bedo
önce bu konuyu okuyunca çok sevindim.ama daha sonra tarihlere dikkat edince ,o tarihlerde eskişehire turneye gideceğim aklıma geldi.malesef ankaralı dostlarla birlikte olamıycam.inşallah başka zaman arkadaşlar.benim yerimede antalya da turlarsınız...hoşçakalın

Ouwww ellerine sağlık Ender Abi. Gayet güzel çıkartmışsın rotaları. Valla neresi olursa olsun abi sizinle fizana da olsa gideriz. Maksat sizlerle tanışıp hoş vakit geçirmek. Bizim için çok da fark etmez nereye gideceğimiz. Siz en güzel seçimi zaten yaparsınız...

merhaba tüm bisiklet sevenler,

Ender abi yapmış olduğun programı okudum. Ellerine sağlık güzel rotalar çıkarmışsın,teşekkürler. Ender Abi duruma göre benim Mtb'yi verebilirim sana Cuma ve Cumartesi. Gidilecek yol durumuna göre, en olmadı yol bisikletimle gelirim :), zaten rotalarda gördüğüm kadarıyla asfalt, stabilize olmayan yollar. Cuma sabahı bir aksilik çıkmazsa Ender Abi, Ankara'lı arkadaşları karşılamaya sabah Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelebiliirim seninle. Cumartesi günü içinde işten kaytarmayı düşünüyorum müsait olursa :). Yani bir aksilik olmaz ise Ender Abi Cuma sabahı karşılamaya, yapılırsa Cuma akşamı ufak şehiriçi toplantısına ve Cumartesi - Pazar etkinliklerine katılabilirim.

Antalya ekibi olarak gelecek olan tüm arkadaşları sabırsızlıkla bekliyoruz :) .
Sevgi-SİZ'le
ceyhun

DÜŞ'üncesiz Olmayın..

@ceycey

Sağolasın Ceyhun'cum

Düşünmen bile yeter. Sağol mecbur kalırsam memnuniyetle alırım. Dur bakalım daha o günlere yaklaşalım. Ne yapacağımıza karar verelim. Benle gelmek istemene çok teşekkür ederim.

Zaten Mtb bisiklet için Ceyhun, Ercan ve Forumdan Ayhan bey benim bisikleti alabilirsin dedi. Hepinize çok teşekkür ederim.

Hadi Antalya'lı bisiklet severler, sizlerde haber verin gelip gelemeyeceğinizi , bu 2 ve 3 Şubat, cuma ve cumartesi günü için, nasılsa pazara, olağan gezimiz var, ona çok acil işi olmayan, mutlaka gelecektir de, şu öbür 2 güne ilgilileri bekliyorum.

Selamlar ve sevgiler sunarım.
Hoşçakalın.

Merhaba, belki bende katılabilirim.
Ancak ilk aklıma gelen.
Bursa dan , Antalyadan önce daha önce uğrayıp görüşemediğim Eskişehir li dostları görmek.
Oradan İron man taifesine uğramak ,
oradan antalya ya inmek.

Evet kış günü !!!

Zaten bir yerlere doğru gideceğim , neden bu Antalya olmasın.

Aklımı çeldiniz, bakalım düşecek mi düşmeyecek mi ?

süper bir aktivitie olacağına eminim. bu aktiviteye katılan veya katılamayıpta gönül verenleri şiddetle tebrik ediyorum. yolunuz açık olsun.

@Ataruh

Ataruh'cum merhaba

İnan müjde gibi olmuş mesajın. Çok seviniriz, senin gibi bir arkadaşı buralarda görmekten.
Hani tek gelmen sana uymaz, eşinide getir , Tandemle yanınız da, ben ve eşimde, hep beraber gezelim. Ne kadar güzel olur.

Bekliyoruz. İnşallah denk gelirde gelirsiniz.
Görüşmek üzere , sevgiler ve selamlar.
Hoşçakalın.

@basri

arkadaslarr bu hava raporuna baktınızmı yanı kımse yorum yapmamıs sanırım ınanmak ıstemedıgı ıcın ama o tarıhlerde hep yagmur var

Öyle de olsa birşey fark etmeyecektir kanaatindeyim Sercan. Kötü hava koşullarında sürmeyi her zaman yeğlemişimdir.

Eminim üç günün biri güneşli olur. Olmazsa bile bence hava koşullar hiç sorun değil. Tabiki sen nasıl düşünürsün bilmem.

Ender abi çok teşekkürler rotalar ve mesajın için. Herhalde günde 70-80den aşağı yapmayız, gitmişken bir anlamı olsun derim ben. Pazar daha kısa bir mesafe olacak, onun bilgisindeyim.

Tekrar konuyla ilgilenenlere, başta Ender Abi olmak üzere Antalya'da bu aktivite için bize yardımcı olanlara ve katılacaklara, son olarak bu aktiviteye farklı illerden gelip katılacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla,

Yaw Serci valla ben de hemen tıkladım ve baktım. Perşembe ve Cumayı aradı gözlerim. Ama yağışlı old. görünce hiç bişi yazasım gelmedi senin de tahmin ettiğin gibi. İnşallah şansımız yaver gider...

Şimdiiii Antalya'ya gelenlerin adlarını bi sayalım...

1- Kevser
2- Erkut
3- Sercan
4- Yavuz
5- Yavuz Abi ( büyük ihtimalle)
6- Erhan (muhtemelen)
7- Mesut (inşallah)

@sercangedik

Sercan'cım
Bende gördüm o linki , görmesem daha iyiydi, ama, geçen hafta için pazar gezimiz öncesinde, pazar günü içinde, önemli fırtına uyarısı yapılmıştı hemde tam 1 gün önce, pazar sabahı kaltığımızda dışarda bahardan kalma bir hava ve rüzgar olarakta yaprak kıpırdamıyordu.

Eskiden meteorolojinin hava tahminleri tutardı, şimdilerde bu küresel ısınma meteorolojinin tahminlerinide ısıttı. Anlayacağın, tahminden öteye gitmiyor. Şansımız varsa, yağışsız bir ortamda pedallarız. Yoksa da sizlerle tanışmış oluruz.

Hem burası Antalya. Çok görmüşümdür, sabahtan yağmur yağar , arabaların silecekleri yetişmez, yollarda arabalar yüzer, 1 saat sonra, günlük güneşli bahar havası çıkar ortaya. Ne diyeyim, kısmetten ötesi olmazmış. Yaşayıp göreceğiz.

Selamlar ve sevgiler sunarım.

Geri