Scudo Sports

İnceleme Roswheel kadro çanta

Velespitli Seyyah

Keşfetmek Güzeldir...
Tepki
1.640
İsim
Sabri
Bisiklet
Carraro
Velespitli Seyyah'tan herkese merhaba bisiklet dostları; Carraro CR-T World tur bisikletime Banggod sitesinden almış olduğum Roswheel Kadro Çanta'sının - İncelemesi ve montajını içeren ufak bir video hazırladım. Umarım videoyu beğenirsiniz...

Satın Alma Linki: (link)

Bana destek olmak isterseniz; videoyu beğenmeyi, videoyu arkadaşlarınızla paylaşmayı ve yorum yazmayı unutmayınız. Hepinize iyi seyirler dilerim.

Sosyal Medya Hesaplarımı Takip Etmeyi Unutmayın
1f642.png
:)
1f3a5.png
YouTube: (link)
1f4d8.png
Facebook:(link)
1f426.png
Twitter: (link)
1f4f7.png
Instagram:(link)
1f6b4_200d_2642.png
Strava : (link)

Scudo
Hemen bakiyorum

• Beğen
Tepkiler: Velespitli Seyyah
Bu güzel inceleme için tesekkurler. Ne kadar saglam gibi gozuksede artık 5000 liralara gelen telefonları boyle baglamak bana gore değil sanırım :)

• Beğen
@Revolutions hocam yanlış anlamayın ama 5 bin liralık telefonları pamuklara sarmadan kullananlar da var, belki de o telefonlar çizilip, kırıldığında canından can gitmeyecekler içindir:)

• Beğen
@Revolutions

İşin birde o boyutu var tabi :) şuana kadar bir sorun yaşamadım. Sağanak yağışta da test etme imkanım oldu çantalar su geçirmedi.

@mahden

Bu kişinin ekonomik özgürlüğü ile ilgili hocam, bir şeyi ne kadar kolay elde edip, çaba göstermeden alabiliyorsanız o kadar sıradan oluyor. :)

• Beğen
Tepkiler: mahden
Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık. Şöyle bir ufak tavsiyem olacak; fiyatını dolar üstünden de belirtmeniz uzun vadede daha iyi olacak gibi görünüyor :agla:

Geri