Scudo Sports

Roller veya trainer önerisi.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar;

Indoor antreman için roller veya trainer önerisi istiyorum.Bütçe max :700 TL

Sessiz çalışması önemli.Yardım eden herkese teşekkürler:)

Scudo
Daha yeni aldım hatta dün elime geçti tacx flow t2200 modelini öneririm... Bence gayet yeterli tabi daha düşük fiyatlı olan (link) delta bisiklette de mevcut oradanda temin edilebilir. Videolarında çok ses çıkıyormuş gibi oluyor ama alakasız o kadar ses çıkmıyor... Tabi ki ilk önce trainer mı istiyorsun ona karar vermek lazım...

@Savaş Uzun

Açıkcası youtube'da roller videolarına baktım yeri göğü inletiyor ses seviyesi çok yüksek olmasada gerçekten rahatsız edici bir sesi kesin o yüzden trainer düşünüyorum.

Bir ara ben de baya araştırmıştım. Neticede yaz kış bisiklete binilebileceğini fark edip dikey kondisyon bisikleti almaya karar verdim.

Araştırmam neticesinde vardığım sonuç Trainer'ın rv kullanımı için daha uygun olduğu oldu. Eğer Trainer almak isterseniz forumdan @Melik Çolak adında bir arkadaş Btwin marka Trainer satıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Bu arada ek bilgi olarak; t2200 de böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum, nabız göğüs bandını otomatik görüyor ve ekranında gösteriyor :S her ne kadar mevzuyu çözemesemde bildiğiniz arada saat olmadan ekranda gösteriyor...

Geri