Scudo Sports

RockRider 8.3

Guzel bır tur yapmısssınz? Yagmurda surduysenız keyfı bambaskadır :)

Scudo
@ebubekir sözbir

yok yahu değiliz.. =) nerden çıkardın ? :D

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Atabeysulku

çok hoş bi bisiklet abi allah kaza bela vermesin :utn:

@Atabeysulku

Genelde bısıkletcılere sorulan bır sorudur? -Abı sız yarıs mısınız? -Kaç basıyor bunlar -Ne kadara aldın O paraya Tors alınır vs. ben de sıze o yuzden yazdım.Şehir de zor olmuyor mu dag bısıkletı .Yorar sankı . :)

@ebubekir sözbir

valla kardeşim o resimlerdeki salcano da benim bisikletim aslında.ama iki bisiklet arasında o kadar çok donanım farki var ki.en başta ağırlık RR 8.3 10.5 kg salcano yu söylemiyorum bile :D ayrıca RR'de mavic crossride jant seti var.bisikletin akışı çok çok daha iyi.inan daha az yoruyor :) 85km'lik bir silivri macerası oldu. Gidiş dönüş 180km lik bir yol yaptık ama çok büyük dezavantajı yoktu benim için

@ebubekir sözbir

yağmurdan çok, şiddetli bi rüzgar vardı.o bizi çok yordu.yokuş aşağı hızlanamadığımız zamanlar oldu =)

@Atabeysulku

Decathlonun sitesinde M boyda pedalsız 11.5 yazıyor.

@ebubekir sözbir

10.5 hatırlıyordum ondan öyle yazdım. Yanılmışım pardon

@M.Ozkul

@Gürkan Ç.

teşekkür ederim =))

Paşanın şu an ki durumu nedir kışın biniyormusunuz :D (kasım ayındayız ama burda ayaz var :D )

Bisikletiniz çok güzelmiş güle güle kullanın, bir duruma açıklık getireyim diyorum ; dağ bisikleti şehir içi kullanımda yorar anlayışı yanlış bence, eğer donanımı birazda olsa yüksek olan mtb ler hiçde yorucu olmuyo son derece akıcı gidiyolar

@Çağatay Y.

binilmez mi ya. her daim bisiklet tepesindeyim :D ayrıca istanbulda havalar hala güzel =))

@Abdülsamed AKBULUT

aynen kesinlikle size katılıyorum.şuanki bisikletimin şehir içi performansından da gayet memnunum ben.aynı gün silivriye gidip geldim ve çok zorlandığımı söyleyemem.şaşırtıcı derecede iyiydi hatta =))

iyi günlerde kullanın , imrendiğim bir bisiklet benimki yeni olmasa biraz daha bekler , para biriktirir bundan alırdım . :)

Geri