Genelde bısıkletcılere sorulan bır sorudur? -Abı sız yarıs mısınız? -Kaç basıyor bunlar -Ne kadara aldın O paraya Tors alınır vs. ben de sıze o yuzden yazdım.Şehir de zor olmuyor mu dag bısıkletı .Yorar sankı .
valla kardeşim o resimlerdeki salcano da benim bisikletim aslında.ama iki bisiklet arasında o kadar çok donanım farki var ki.en başta ağırlık RR 8.3 10.5 kg salcano yu söylemiyorum bile ayrıca RR'de mavic crossride jant seti var.bisikletin akışı çok çok daha iyi.inan daha az yoruyor 85km'lik bir silivri macerası oldu. Gidiş dönüş 180km lik bir yol yaptık ama çok büyük dezavantajı yoktu benim için
@ebubekir sözbir
yağmurdan çok, şiddetli bi rüzgar vardı.o bizi çok yordu.yokuş aşağı hızlanamadığımız zamanlar oldu =)
Bisikletiniz çok güzelmiş güle güle kullanın, bir duruma açıklık getireyim diyorum ; dağ bisikleti şehir içi kullanımda yorar anlayışı yanlış bence, eğer donanımı birazda olsa yüksek olan mtb ler hiçde yorucu olmuyo son derece akıcı gidiyolar
binilmez mi ya. her daim bisiklet tepesindeyim ayrıca istanbulda havalar hala güzel =))
@Abdülsamed AKBULUT
aynen kesinlikle size katılıyorum.şuanki bisikletimin şehir içi performansından da gayet memnunum ben.aynı gün silivriye gidip geldim ve çok zorlandığımı söyleyemem.şaşırtıcı derecede iyiydi hatta =))