Scudo Sports

İnceleme Rockbros Matara Hazneli Sele Altı Çanta

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
197917 dosyayı görüntüle
Günübirlik turlarda küçük sele altı çanta yetersiz kalıp, heybe ve büyük sele altı çantam fazla büyük gelince yaklaşık 2 lt hacimli bir sele altı çanta arayışına girdim. İlâve bir matara haznesi de olduğu için bu çanta hoşuma gitti.

197918 dosyayı görüntüle
Yama-alyan-lastik üçlüsüne ilâveten çantaya baya birşeyler sığdırmak mümkün.

197919 dosyayı görüntüle
Benim bisiklette sele borusu fazla yüksekte olmadığı için matarayı taktığımda lastiğe biraz yakın oldu ama sürtmesi söz konusu değil.

197920 dosyayı görüntüle
Bugün bozuk zeminde sürdüğüm ve büyük boy bir termos taktığım için çantayı paça bandıyla destekledim.
Rockbros beklediğimden kaliteli bir marka çıktı. Çantanın kalitesi Decathlon ürünleri ve diğer uygun fiyatlı ürünlerin epey üzerinde.

Scudo
Aynı çantadan bende almıştım ama sonradan pek hoşuma gitmedi. Pedal çevirirken baldırlarıma değmesi beni baya bir rahatsız etmişti. Muz çanta denilen bel çantalarını tavsiye ederim boğulmayan kişilere. Sn. Kudret Kurtcebe'nin kulakları çınlasın, bende ilk onda görmüştüm. İşe yarıyor.

Beni bisiklette sırt ya da bel çantaları rahatsız ediyor, illa bisiklete sabitleyeceğim. Forma ceplerine bile genellikle pek bir şey koymuyorum :) Baldıra sürtme gibş bir şey bende olmadı, dar bir sele kullanıldığında muhtemelen dediğiniz gibi rahatsız edebilir.

Geri