Selami53
O PARAYA BİSİKLET ALIRIM !
- Tepki
- 575
- Bisiklet
- Specialized
Merhaba,
Bisikletimde şuan upgrade sırası gelmiş olan Sr Suntour XCR yaylı (2.2 -/+ kg) maşamı havalı ve iyi performanslı bir maşa ile değiştirmek istiyorum.
Aklımda olan maşalar ve fiyatları şu şekilde,yorumlarınızı fiyat/performans açısından yaparsanız sevinirim.
1. Rock Shox Tora SL - 400 tl (2.1 kg (+/-))
2. Sr Suntour Epicon x2 - 400 tl (1.7 kg (+/-))
3. Sr Suntour Raidon x3 - 325 tl (1.85 kg )
Maşaların hepsi sıfır,bu fiyatlara buldum.Sorularım şunlar ;
1- Raidon kafama yattı fakat Epicon'dan tek farkı ağırlık mı yoksa performans farkı da var mı ?
2- Fiyat/performans açısından hangisini tavsiye edersiniz ?
NOT: Bilmeyen ve ''arkadaşımda var şöyle böyle'' tarzında yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim mesajlarını daha gerekli yerlere yazarlarsa sevinirim.
Bisikletimde şuan upgrade sırası gelmiş olan Sr Suntour XCR yaylı (2.2 -/+ kg) maşamı havalı ve iyi performanslı bir maşa ile değiştirmek istiyorum.
Aklımda olan maşalar ve fiyatları şu şekilde,yorumlarınızı fiyat/performans açısından yaparsanız sevinirim.
1. Rock Shox Tora SL - 400 tl (2.1 kg (+/-))
2. Sr Suntour Epicon x2 - 400 tl (1.7 kg (+/-))
3. Sr Suntour Raidon x3 - 325 tl (1.85 kg )
Maşaların hepsi sıfır,bu fiyatlara buldum.Sorularım şunlar ;
1- Raidon kafama yattı fakat Epicon'dan tek farkı ağırlık mı yoksa performans farkı da var mı ?
2- Fiyat/performans açısından hangisini tavsiye edersiniz ?
NOT: Bilmeyen ve ''arkadaşımda var şöyle böyle'' tarzında yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim mesajlarını daha gerekli yerlere yazarlarsa sevinirim.