Scudo Sports

Rock Shox - Reba Race

S. YILDIRIM

Daimi Üye
Tepki
210
Rock-Shox REBA RACE Air+U-Turn 85-115 DİSK Mc Push Loc

Kulanım Alanı : Cross Country-Marathon
Ağırlık : 1780 gr
Çalışma Mesafesi : 85M -115mm
Sağ İç Bacak Özelliği : Üst ve Alttan HAVALI +U-TURN
Sol İç Bacak Özelliği : Üstten Motıon Kontrol +PushLoc+Alttan REBOUND Ayarlı
Dış Bacak Özelliği : Disk Uyumlu
Dış Bacak Yapısı : Magnezyum
Tac Yapısı : 7050 T-7 Aliminyum
Üst [Taç] Boru Yapısı : Aliminyum 1 1/8 inç
İç Bacak Yapısı : 32 mm 7000 Seri Aliminyum
Renk : Pastel Siyah
En Yüksek Rotar Çapı : 210 mm

Şaft borusu 18.5 cm
2005 modeldir üzerindeki stickerlar orjinal değildir.. Çalışma mesafesi 85mm ile 115mm arasında ayarlanabilir.. üzerinde küçük çizikler dışında herhangi bi problemi kesinlikle yoktur..Yanında bakım kitapçığı ve yağı yollanacaktır..Yarış koşulmamıştır..Sadece disc uyumludur..

Fox maşa alacağım için satıyorum aklınızda soru işareti kalmasın...
Fiyat : 525 tldir pazarlık yapılır..kargo alıcıya aittir..
İletişim : yildirim1981adana@hotmail.com
ali.isin@hotmail.com
tel : 05072599606 (Turkcell)

Scudo
Üzgünüm ancak konuya müdahale etmem gerekiyor. Eğer bu maşa Elman Temel'den alınan Reba Race ise 2007 model olması imkansız. O maşayı ben bizzat kendim Almanya'dan 2005 senesinde (yani Reba'nın ilk çıktığı yıl) getirdim. Yok eğer aksi bir durum söz konusuysa, yani yanılıyorsam bana özel mesajla ulaşın.

@Elman TEMEL

@HaliliOzturk

50 msj hakkım dolmadığından burdan yazıyorum...

Mrb maşanın yılı hakkında yanılmış olabilirim... 2006-2007 diye biliyordum hata varsa yıl hakkında özürdilerim.

Ama elman arkadaşımız maşa hakkında bilinçsizce yorum yapacağına yılı hakkında uyarıda bulunsaydı daha faydalı olurdu, ayrıca maşayı Ali'yle biz kendisinden aldık zaten 2 ay için kaç el değiştirdiğini nerden çıkardı bilemiyorum ama sizinde bu gereksiz msj a öncelik tanımanızı beklerdim doğrusu, kurallarda gereksiz yorum yapılmıcağı belirtilmiş bunlara öncelik tanırsanız sevinirim tşkler.. iyi çalışmalar

Önce doğru bilgi, kötü niyetli olmadığınızı düşünüyorum ancak bilemem ve öncelik dürüstlüktedir. 2. el ilanlarına yorum konusunda haklısınız, o mesajı kaldırıyorum. Ayrıca yorum konusundaki hassasiyetinizi maşanıza yorum yazarak garanti veren arkadaşlara karşı da göstermenizi diliyorum. İyi satışlar.

Not: İlandaki maşanın model yılını maşanın ilk sahibi olduğum için doğru olan tarihle değiştiriyorum.

Gereksiz mesajlar kaldırılmıştır...

maşa satılmıştır.. alan arkadaşa hayırlı olsun... konu kapatılabilir...

Geri