Scudo Sports

Rize

Scudo
yarın rizedeyim istanbullu bisiklet seven bir arkadasınız ile tanışmak isterseniz haber verin pazara kadar rizedeyim sonra giresuna gidecegim toplu bir buluşma olursa daha guzel olur aslında :)

Ben Eski Üye Adımla ZEO
telefonum 0555 836 71 50

@Virgo

cok memnun olurdum ama Ayder yaylasına kamp kurmaya gideceğim diğer arkadaşları haberdar edip tl nizi veririm. arkadaşlar çalıştıkları için ancak pazar günü musait olabiliyorlar pazar gününe belki bi şeyler ayarlayabilirsiniz.:in:

dün ayderdeydim ayderin yukarısında trek kullanan koyu kasklı bırını gördüm tam yanımdan geçti durdurup selam verecektım sonra nasıl olsa arabayla yetişirim dedim ama yetşisemedim acabag sizden birimiydi o. tepede dogal kavurma yapan biryer vardı tam oradaydı.

pegueot 307 ıie o yollarda rally yapan birini gördüseniz zaten o kişi bendim ^^

ramazan bayramı sonrası pazar günü gezi düzenlenecektir. otobüslerle rizeden ayder, uzungöl vb. yerlere otobusle gıdıp bısıkletlerle gezı yapılacak ve dönüş dileyen otobüsle dileyen ise bisikletle pedallayarak dönecektir. ucret katılım sayısına göre değişecegınden tahmını olarak 15 ıle 25 tl arasında değişecektır. katılacak arkadaşlar burada katılacaklarını belırten bı yazı yazmalar veya 0542 331 3991 (Muharrem HUT9 nolu numara bıldırmelerı yeterlıdır

Sayın RoadRunner;
Ramazan ayı sonrasında turlarımız tekrar başlamıştır.

Eylül ayı içerisinde;
19 pazar,
22 çarşamba,
25 cumartesi,
26 pazar
günleri gezi düzenleyebiliriz.

Önemli bir not:

Turların genel kuralları ve zorluk derecesi " bıktıran ısrarların yüzünden "
tarafımdan değiştirilmiştir.

Kayıt altına alınan bu şartlara uyulmadığında, ileriki tarihlerdeki bütün turlar
süresiz iptal edilecektir.

Tur esnasında kullanılacak güzergâh, detaylı bir şekilde, " Tur Şefi " tarafından
kararlaştırılacaktır. Bilgilendirme en az 3 - 4 gün önce katılımcılara internet
aracılığıyla yapılıp, geri bildirim sağlanacaktır.

Hiçbir turda güvenlik zafiyetine mehil verilmeyecektir.

Öncelik kullanıcı güvenliği olmak üzere, makinelerin her türlü bakımı son ana
kadar kontrol edilip, güzergâha uygun hale getirilecektir.

Tur esnasında, ağırlık ve uyumluluk sorunları gözetilerek, gerekli olabilecek
bütün parçaların bir yedeğinin toplu kullanıcıların en az birisinde bulundurulması
zorunludur.

Tur esnasında, bütün beslenme ve gıda ihtiyaçları “ Tur Şefi “ tarafından
karşılanacaktır.

Tur esnasında ihtiyaç duyulacak her türlü sağlık malzemesi tarafımdan
karşılanacaktır ve sağlık sorunları tarafımca halledilecektir.

Tur esnasında karşılaşılacak acil sorunlara ilişkin tüm kararlar her bir
katılımcının ihtiyacı gözetilerek ortaklaşa alınacak ve bu kararlara ilişkin
uygulama süreci tamamıyla “ Tur Şefi ” ne ait olacaktır.

İşbu kurallara uymayan kullanıcılar anında tur dışı bırakılacaktır.
“ Bu kuralın uygulanması yer ve zaman gözetmez "

Rize'de turlar yağmur yağarsa değil; sel, heyelan olursa iptal olur.

Bisiklet Manifestosu
@rizegrad

Kurallara her zaman uyarım:in: . 25-26 Eylül'de musaitim gidilecek yeri sen belirlersin abi. 24 Eylül Cuma günü Rize'deyim akşam tekrar internet üzerinden veya tl'den haberleşiriz. ve her hafta sonu gezi ayarlayalım. Okul iyice strese soktu beni. haftasonu rahatlarım böylelikle. Kendine iyi bak abi.

Bol pedallı günler.

herkese selam..
çamlıhemşinden aranıza katıldım.. cumartesi geliyor bisikletim (carraro 435 V), uzun süredir ara vermiştim. gunluk kısa antremanlarla onclıkle toparlamam lazım, sonra bende organızasyonlarınıza katılmak ısterım..

@bulent kısa

facebook tan rize bisiklet kulübü sayfamızdan daha rahat irtibata geçebiliriz

Seviyorum sizi rizee ..

orada olmak isterdim yeşilin yeşili güzelin güzeli rize
ordan kopup trabzon oradan Giresun ,samsun, a kadar sahil turuu hayelimde olacaktır..

' Arkadaşlara En güzel pedallar ve en güzel günlerin hep sizinle olması dilegimle.

Merhaba arkadaşlar, rize çamlıhemşimde göreve başlayacağım, turlarda size eşlik etmek isterim.
Ancak henüz bisiklet almadım, 600-700 liralık bir bisiklet almayı düşünüyorum. Siz hangi bisikletleri önerirsiniz, bizim yöremiz için hangileri daha uygun olur, yardımcı olursanız sevinirim.

selamlar rizede bisikletle ilgilenen arkadaşlar görmek ne güzel ben 10 gün sonra gelicem inşallah beraber pedal çevirebilicem arkadaşlar edinmek istiyorum orda bu konuyla ilgili bana cvp yazarsınız sevinirim saygılarımla

sanırım rizede tek talıcam bu çarşamba ordayımtabi kimse cvp vermez herkes çay toplayi dimi açınca yazın:)))

Geri