Scudo Sports

Rize

İnşallah bir aksilik olmaz Rize'de oturan bisikletçiler pek yok forumda :) herhangi bir ilçede demi yok Rize'de iyi bir bisikletçi var mı ? ben araştırmaya devam ediyorum bisiklet hakkında araştırmalar yapıyorum hep, biraz zor oluyor bulmak Rize'de bir bisikletçi bulsam bana uyan yakın ve iyi bir yer iyi olurdu. Rizeli bisikletçiler hadi burada'mısınız ?

Scudo
Nerede bu Rizeliler bu yaz turlar filan yok mu ? Rize pazara geleceğim her yaz geldiğim gibi 17 Haziranda kavuşacağım bi ayder bi zil kale çiçekli yapalım ya ayılarla sohbet edelim özlediler beni :)

Pazar'da küçük bi tane var ama adam hiç bir şeyden anlamıyor o yüzden yok dedim :) ama diğer ilçeleri bilmiyorum.

Rize veya yakin cevresindeki illerde misin? Oyleyse hemen iceri gel ve kendini tanit...

Merhaba arkadaslar ben Fikret KOTIL yaklasik olarak 5 yasimdan beri amator olarak bisiklete biniyorum uzun bir aradan sonra bu sene bisiklet icin kendime daha cok zaman ayirmayi dusunuyorum ve tabi ki sizinde tahmin ettiginiz gibi bu isler ne kadar kalabalik olursa yani gerekli sosyal ortam oldugunda daha eglenceli hale geliyor. Tabii birde burda bir ortam olusturabilirsek rizede nerdeyse olmayan bir kitleyi burda var edebilir ve bisiklet dunyasi hakkinda birbirimizi aydinlatabilir bisiklet seciminden tutun bisiklet turlari vs yapabiliriz... mesajlarinizi bekliyorum...

ben melih. rizeye memur olarak atandım. ocak 15 te başlıyorum. uzun yol tur bisikletim var. bisikletimi getirmeyeceğim yanımda. ama rizeden bir mtb alacağım. rizedeki bisikletçilerle tanışmak, kaynaşmak isterim.

Rize için mtb iyi bir seçim. Tam yeri. Memurluğun da hayırlı olsun

teşekkür ederim :) rizede pek bisikletsever yok galiba. 10 gündür burdayım sadece 1 kişi gördüm. onuda durduramadan geçti gitti :)

Sürmene var yarış bisikletim var uzun turlara da açığım :D

uzun turdan kastınız kamplı turlarsa iletişimde kalalım :)

Bayburt'ta memurum. Bisikletimi sattığım için kardeşimin bisikleti bende.Bana normalde 14.5 -16 inch. Kadro gider. Ama mecburiyetten şuan için kardeşimin 18inclik mtbsi bende. Bu taraflara tur düşünürseniz irtibata geçin lütfen :) 135 Km Sanırsam. Ben de Diyarbakır'dan geldim Bayburt'a.

@Ugur Basdag

hocam hiç fena olmaz ama suan aday memur oldugum için izin hakkımız yok.

Merhabalar ben de sürmenede okuyorum bir hafta içinde orda olucam yaza kadar her türlü aktivite tur vb ine katılırım :)

@ÖZGÜN DENİZ GÜNDÜZ

uyarsa haftasonları falan kamplı turlar yapabiliriz?

Rizeye tur yaparsak sizinle iletişime geçeceğim

Geri