Scudo Sports

Rize

yaza rizenin yaylalarına geleceğiz inşallah. 1 gün konakklayıp ayder yaylasına gitmeyi planlıyoruz hep birlikte gideriz umarım.

• Beğen
Tepkiler: roadrunner5353
Scudo
liste içinde ayder ve ovit varmı. 10 gun sonra parca siparişi vereceğim hazırlanıyorum. listeyi ve rotalarıda yavas yavas belirleyelim. bu arada bebek ne alemde ne zaman göreceğiz:):in:

güzel bir bebeğimiz var artık.
önce antreman yapmamız, iyice hazırlanmamız lazım.
ben haber vericem sana, bisikletin hazır olsun yeter.

idman idman idman

sizlerle gelmeyi cok isterdim ama manavgat yarışına gidecegım keşke bidahaki hafta gelseydınız o zamn bende size rize ye kadar eşlik ederdim ama olsun yınede sizinle gelmiş kadar oldurum:D

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
ordu ekibi hızlanmaya başladı hadi bakalım. pazar günü görüşmek ümidiyle

Bisiklet severlere duyurulur !!!
17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır.

Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir.
Gezi yani (tur) zamanı içerisinde turizm müdürlüğünün hazırlamış olduğu tişörtler kullanılacaktır.

Toplanma yeri ve zaman;
Ordu lisesi önü-17.04.2010 cumartesi
SAAT;
10:30

Aynı zamanda 18.04.2010 pazar günü Ordu Boztepe'ye yürüyüş vardır.

Etkinliğimize herkes davetlidir.

@rizegrad

bebek doğdumu abi :eek: çok sevindim baba oldun artık bebişi en kısa zamanda görürüz artık. bu arada ben yeni kadro alıyorum (link) bi bak :in:

elindeki kadrodan çok farklı olduunu filan düşünmüyorum, ama bu işe yaramıyo artık diyosan olabilir, güzel bir kadro alınabilir.

rizeli arkadaşlara mrb lar biliyorum bizleri sevmesiniz ama yinede size seven bi karabükten bi arkadaşınız var ( futbol başka bisiklet başkaa) saygılarımızlaa

@cilgin_erdinc_

off off boloman süper bi yol bende inş. bu yaz karadenize gelcem ordu ünyeye ordanda trabzona geçicem arabayla gelicem bolomanı kullancam ama tünelden gitmeyi düşünmüyorum.

omerkabul@ttnet

bu mesajı bi açıkla bakiiim,
öyle ortaya konuşmak yakışmaz sana..

"""""""bizleri sevmesiniz"""""""" ( burada ne demek istedi acaba )

ama yinede size seven bi karabükten bi arkadaşınız var ( futbol başka bisiklet başkaa) saygılarımızlaa...

kırıcı , telafisi olmayan mesajlardan kaçının arkadaşlar.

@rizegrad

arayamadım hava pek guzel değildi arka lastıgıde o gun patlatmısım subapın oradan yırtılmıs. iç lastiğim yeni geldi bi kaç bi şey daha sipariş ettim. ama arka jantın akortu halen daha benı sınır edıyor. bu hafta sonuda sınavlar baslıyor. 1 hafta once ben uzungole gezıye gıttım orada bıraz sordum puşur haziran aylarında acılıyormus. sınavalarım var ama yıne aradan ben ararım senı.:in:

yazın rizedeym inşallah gelirken bisikletide gtrmeyi düşünüorum.Bzim köyden başlayıp tüm yaylaları turluyacam inş..:D

mustafa abi yiktun beni :River-102 2 günde 0 çektik olmadı. benimde hevesimi kırıyor senin bu halin en kısa zamanda canlan

@rizegrad

abi tek başıma çayeli büyükköy düşünüyorum. oraları pek bilmiyorum. bildiğin güzel bir rota varmı. yoksa ben kendim earth programından bi şeyler bulacağım:in:

Selamlar,ben Trabzondan Eren.Bu sabah Jonhann adlı Alman bir arkadaşımız Rize'ye doğru yola çıktı.Trabzon'da yaklaşık 1 hafta kadar kaldı,eğlenceli ve çok sıcak bir insan,bisikleti beyaz fort marka.Rastlayanınız olursa ilgilenirseniz çok sevinirim,sevgiler...

Geri