Scudo Sports

Rize

Ben Rize'de değilim ama abim Rize den evli ve Limanköy de (Çayeli) oturuyor ben de bazen gidiyorum Rize'ye bisikletimle beraber, sezon bitmeden gelirsem sizlerle de tanışmak isterim, geçen sefer gittiğimde Gps imle dağ tepe gezmiştim solo, bu sefer olursa sizin bildiğiniz yerlere gideriz ;)

• Beğen
Tepkiler: paravol
Scudo
31.08.2008 tarihinde roadrunner5353 kod adlı arkadaşımızın teşvikiyle andon'a pedallamak fikri ortaya çıkmıştır.30km x 2'den git-gel 60 kmlik bir güzergahtır. ilgilenen arkadaşlar buyursunlar.

Ovit'e yaklaştıkça zemin çok bozuluyor. yol bisikletiyle çıkış için sorun olmaz ama inişte dikkat etmek gerekir. Gerçi biz Bülent Savran ve Mehmet Yıldız beylerle ovitten geçeli 5 sene oldu, düzeltilmiş olabilir.

herkeze selam ben rize ardeşenden cemal akgül

• Beğen
Tepkiler: paravol
arkadaslar ben pazardan bir hafta once 2 bisiklet aldım su anda 3 kesin bisıklet sever bu yakın zamanda cogalacak işanlah hatta bu gun pazardan cayelıne asmayı dusunuyoduk olmadı ama bomba gıbı gelıyoruz işanlah

@KuNDuZ

Sanırım Doğu Karadeniz de bisiklet gezilerini canlandırmak zor olacak. Artvinliyim sahil ilçesinden orda yaşasaydım belki daha rahat bi ekip oluştururdum; olmadı tek başıma bi ekip gibi olurdum ama uzak olunca ve işe kimse el atmayınca girişimler cılız kalıyor. Ben de Artvin ile ilgili bir konu açtım ama hep dışarda yaşayan Artvinliler yada oraları gezenler bilenler konuya ortak oldular ha bir de Oya hanım vardı ama oda Rize'dendi. Ama işi bırakmamak lazım yine de umudum var:)

Ben umudumu yitirir gibiyim.. Bu yaştan sonra 250 kiloluk bianchi'lerle gezen çocuklarla sürmekte gelmiyor pek içimden

Çocuklar küçükse tabii onlarla şimdilik gezilere gitmek yerinde olmaz. Bisiklet tek başına da yapılabilen spor, gezi aracı; önce kısa turlarla başlayabilirsin, başkaları olmazsa umudunuzu yitirmeyin hatta kimse olmasa bile kendiniz bi' umutsunuz. Keyfinize bakın

• Beğen
Tepkiler: KuNDuZ
merhaba arkadaşlar..
geçtiğimiz bir yıl çoğunlukla 'yalnız' bir kaç gezim oldu derken bu sene sevgili arkadaşım filiz de bisiklet dünyasına katıldı..
"sahilde turlasak ya.."dan başka olarak gücümüz yettiğince etrafta bisikletlerimizle keşiflerde bulunmak niyetindeyiz..
biz 2'den 1 olalım, 1'e "amazon bisiklet vs" diyelim dedik..
yarın açılışı, yakın bir ilçedeki arkadaşımıza kahvaltıya bisikletlerimizle giderek gerçekleştireceğiz..

amazon bisiklet vs= filizin bisikletine isim bulalım derken ekibimize ancak amazon'a kadar isim bulabildik..yarın pedallarken tamamlarız ismi :rolleyes:

hoşçakalın

Merhaba.Geçen yıl bi planınız vardı gerçekleşmemiş.Ovit Yaylası şenliğine biikletle gelecektiniz de nasip olmamıştı.Bu yıl öyle bir planınız var mı?
Saygılar.Güzel turlar.....

@oyaa

dikkatli olun arkadaşlar o taraflar trafik yönünden daha tehlikeli özellikle bayanlar için. rize den güzel mesajlar gelmesi güzel teşekkürler rize. haaa amazon çarşamba ve samsun civarlarında yaşayan kadın savaşçılar olduğunu biliyorum. aslında karadeniz kadınlarının hepsi hayat savaşçısı. tebessümmm.

@bisela

ovit planı bana ait değildi bu sene oviti olmasa da o tarafları tatbik ettim, evet hiç de güvenli değil.yani kimse bir şey yapmıyor ama huzursuzluk had safhada yaşanıyor.
amazonlar, evet ben de samsunluyum zaten.rizede görev yapmaya çalışıyorum sadece :)
ve evet, karadeniz kadınları sürekli mücadele halindeler..
ilginiz beni sevindirdi arkadaşlar.biz şimdilik 2 kişi yolumuza pedalla devam ediyoruz.inşallah yakında 3 kişi olucaz. :)
hepinize iyi seyirler

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız iyisinizdir inşallah internette bisiklet ararken kendimi burda buldum gelmişken boş gitmek olmaz :) bir notumuz olsun internetin altını üstüne getirdim güzel bir bisiklet bulamadım aramaya devam edeyim ..

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba pedal severler,
sesimiz çıkmasa da gezilerimize devam ediyoruz..:cool:
iş çıkışları sahilden gündoğdu, haftasonları da yakın ilçelere doğru yol alıyoruz.
sanmam ama, hani olur da, bir bisikletçi daha, rizede, bir iki bisikletçiyle turlamak ister, kimsecikler yok sanmasınlar diye tekrar merhaba

iş çıkışları sahilden gündoğdu, haftasonları da yakın ilçelere doğru yol alıyoruz.
sanmam ama, hani olur da, bir bisikletçi daha, rizede, bir iki bisikletçiyle turlamak ister, kimsecikler yok sanmasınlar diye tekrar merhaba

Geri