Scudo Sports

Rize dağlarında bir hafta

güzel bir tur olmuş tebrikler.

hangi yüksekliğe kadar asfalt var acaba ? yol bisikleti ile gitsek kaç metreye kadar tırmanabiliriz ?

Scudo
Ne kadar özendiğimi anlatamam , bu sene bizde çat tan yukarı elevite kadar çıktım.Ordan döndük seneye daha kapsamlı bir tur kesinlikle yapacağım.Pedallarınız sağlık....

Tek kelime ile süper olmuş

@Salih Kü

Bazen değil bisikletle gitmek, çamurdan ötürü yürümek bile zordu ama insan sevdiği şeyi yapınca keyif zorlukların üzerine çıkıveriyor. Bahsettiğiniz lastiği kullanmadım ama lastik seçimi yol tutuş ve ergonomi söz konusu olduğundan son derece önemlidir. Çok iyi düşünün yola çıkmadan bence. Fotoğrafçılıkla yakından olmasa da azıcık uzaktan alakam olduğunu ancak söyleyebilirim. :) Ama dediğiniz gibi asıl fotoğraflar anılarımda...

@Cüneyt HOCAOĞLU
Kesinlikle öyle Cüneyt Bey, özellikle yazın su sıkıntısı ve sıcaklar söz konusu olduğunda Karadeniz en iyi seçenek oluyor. :)

@vahapaydin
Siz daha iyi bilirsiniz ama ağustosun da gidilebilecek aylar arasında olduğu söylenmişti. Özellikle ikinci haftasından sonra..

• Beğen
Tepkiler: Cüneyt HOCAOĞLU
@tuna karahan

İlk günün ilk yarısında, Ardeşen - Çamlıhemşin arasında asfalt vardı yol kalitesi fena değildi. Çamlıhemşin'den Elevit'e kadar stabilize sonrası çamurlu stabilize.. Fakat Ayder yolu tek kelime ile mükemmeldi.. Yol bisikleti için Ardeşen - Ayder arasını öneririm kesinlikle!!

@akgulcemal

Benden bir hafta önce Tuncer BAYIK ve ekibi benzer bir rota izlemiş ama tam olarak nereye gittiklerini öğrenemedim ondan. Siz de onun ekibinde miydiniz?

Ömer ayağına yüreğine sağlık .

Sıcacık bir yol hikayesi paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Bingöl
ellerine,ayaklarına tekerine sağlık güzel gezi olmuş, karadeniz hep görmek istediğim yerdir.

@Erdal YAVUZ

Karadeniz bambaşka evet ama gideceğiniz zamanı önceden iyi belirlemeniz gerekir. Ben sisli havayı da severim ama temmuzda yaylaların manzaralarını görmek isterseniz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz benim gibi..

hey maşşallah bee pedalına kuvvet senin oof of :) resimler zaten fena şimdi orda olmak lazım.....

imrenmemek elde değil çok güzel bir tur olmuş karadeniz in doğası ve insanını tartışmaya gerek yok her şey çok güzel olmuş yüreğine sağlık bol pedallı günler yolunuz herdaim açık olsun

Manzaralar harika,

Paylaşım için teşekkürler..

@Naci ATAY

@tamer ulu

@Çağlayan

Ben de zaman ayırıp yazımı incelediğiniz için teşekkür ederim.

Oraların tadı damağımda kaldı. Hayat her yeri tekrar tekrar gezmek için kısa. Bir sonraki rotamı fırsatını bulunca Gürcistan içinde yapmayı planlıyorum. Oraları da keşfetmek lazım..

@Ömer bingöl
abİ fotoĞraf Çekİmlerİne hayran kaldim ya :)

@Ömer Bingöl

keşif ruhun gıdası. insanın ruhunda var. gürcistan turunuda merak ettim şimdiden. en kısa zamanda inşallah diyelim.

karadenizin yaylalarında çok güzel bir tur gerçekeştirmişsiniz.
ayaklarınıza sağlık...

güzel tur olmuş tebrik ederim.

sorum olacak.kaldığınız pansiyon ücretleri ne kadardı?

Harika ötesi...Çekimler ve emekleriniz için çok sağolun...Eşsiz kareler.
Artık benim de cesaret etme vaktim geldi de geçiyor... :/

Turun üzerinden baya zaman geçmiş ama. Bu konuyu gördükten sonra ah keşke şu Trabzon da bisikleti muhafaza edebileceğim yer olsa da memleketten buraya getirsem. Havalar güzel olduğu zaman şöyle güzel bir Trabzon Rize turu da ben yapsam dedim kendi kendime. Tur gerçekten çok güzel olmuş. Resimler harika. Ayağınıza sağlık. Burnumun dibindeki bu güzellikleri tekrar yaşadım şuan. Karadeniz de yaşamayan bu yöreyi gezip görmek aklının bir ucunda olan forum üyelerine tavsiyem. Karadeniz Turu yapmadan, buraları bir kez gelip görmeden bu dünyadan ebedi hayata göçmeyin sakın. Her zaman derim. Bir insan Eğe, Akdeniz ve Karadeniz i gezip görmeden ömrünü tüketmemeli.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
çok güzel bir tur olmuş ve çok güzel anlatım yapmışsınız..tebrkler

Ömer'ciğim, Ankara'dan selamlar. Umarım başka bir yerde, tekrar karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Ömer KARAN
Geri