Scudo Sports

Ride with us (Strava)

Bahadır Gürel

Forum Bağımlısı
Tepki
7.699
İsim
Bahadır Gürel
Bisiklet
Geotech
Her sabah 5 civarı kalkıp bisiklet sürmeye giderken ne kadar yalnız olduğumu, bunun nasıl bir mutluluk verdiğini kimseye anlatamayacağımı düşünürüm hep. Strava bu duyguyu tam istediğim gibi anlatmış. Aklıma geldi de: Bu motivasyon kaynağım Strava mı acaba?

Scudo
ben de dün gece gördüm videoyu, neredeyse çıkacaktım dışarı. iyi motivasyon.

çok iyiymiş, şu anda ofisteyim, kaçıp binesim geldi.

Güzel video.Bir ay önce telefonuma yükledim programı , öncesi nerelerdeydim diye hayıflanıyorum. Ben de başarabilirim hissi yaratması performansınızı yukarı çekiyor.

Video çok güzel, şu sahne iç geçirtti :)

http://i275.photobucket.com/albums/jj313/bademvamavis/qqqqqqqqq-crop.png

Düşünsenize. Ben düşünemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
şöyle yerler yok ki sabahın 5'inde kalkıp binelim.

Strava kesinlikle bir motivasyon.
Beni bu forumdan takip eden -eksik olmasınlar- birkaç kişi var. Kendileri bir seferde 100-200 km yapıyorlar hem de yüksek ortalamalarla Ben daha 25 km ortalama ile 50 km yi geçemedim, onların yanında benim yaptıklarım çocuk oyuncağı gibi ama sürekli Kudo veriyorlar bana. 5km de lastik patlıyor bırakıyorum , akşam iş çıkışı 40 dk pedallıyorum kudoluyorlar ..Gerçekten motive oluyorum.
Aslında ikinci bir (hatta belki de daha önemli) motivasyon da segment dereceleri. Sürekli geliştirmeye çalışıyorsun. Yol bisikletimi artık sorunsuz tamamlayınca bu hafta sonu aralıksız 45 km (benim için rekor ) kullanımdan sonraki en son bostancı-maltepe segmentini bugüne kadarki kendi en iyi derecen ile bitirmiş olmanın verdiği keyif pahalı biçilemez.

@x-rayted kudo ne ki o_O
stravayı daha yeni yeni kullanmaya başladım. ilk hedefim ramazandan sonra evimin civarındaki rekorları ele geçirmek.

@chnkrmz
Kudo beğenmenin stravadaki adı. Yani Facebookta like burada beğenme var ya bunu stravada yapınca adı Kudo oluyor..

@x-rayted anladım. runtastic te gaza getirme vardı. canlı takip olayı. tabi beni kim takip edecek se bi ara açmıştım kimse alkışlayıp gaza getirmemişti beni. :uzgnm:

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
(link) arkadaşlar bu futurum shop nedir bilen varmı?

Geri