Scudo Sports

Riddle oyunum :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
:D 5.bölüm çok süper olmuş. :D Yanlışlıkla cevabıda bulmuş oldum. :D Fakat 6. bölüme geçmeden 7.bölüme geçmiyor ve hata veriyor...

Scudo
@Erkin B. KAYA

evet... 6 bölüme geçmesi gerikirken doğrudan..
(link) oluyor ve hata veriyor oynun bir parçası mı buda ancak bir şey bulamadım...

Ben daha 1 i çözemedim.. Utanıyorum :D

3.bölüm çok kolay ya.Biraz düşün''bence eksiklerden biri resim'',''eksik olan şeyi farkedebildin mi?'' iki cümleyi birleştirmeyi dene.(resim de eksik olan şeyi fark edebildin mi ?)

Tam cevabı vermiyim oyunun başında cevap vermeyin yazıyor çünki,bende ipucu veriyim.

1.bölümümü çözemedin , resmen cevap yazıyor yahu !

Dedim ya utanıyorum..:DCevabı nasıl arayacağımı nerden bulacağımı bulamadım.

Cümleyi tekrar tekrar oku! Elbet jeton düşer ve anlarsın ilk 3 bölüm gerçekten çok ama çok KOLAY.

@VolkanÖzcan

eklendi demişsin de 5in cevabında hata vermeye başladı. hani önceden cevabı bulmamış olsam hata yok dediğinde inanırım ama bu bildiğin 404 not found hatası.

Ya artık orda görünüen şeyleri yazmaya başladım.Çıldırıcam.:D

Buldum tamam. :D Kendimden utandım gerçekten:D

O kadar kopya verdim, hala geçemediysen ne diyim :D

Ben rahatladım bulduğuna.

"If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted."

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
5 te kaldım :D 4 ü tık diye geçtim.Forum sağolsun :D

Sen 1.bölümde zorlandın. :D 5.bölümde yandın! Neyse forumu msn gibi kullanmış olmayalım ama sana bir ipucu daha 5.bölümü geçmek isteyenlere ctrl+c diyorum.Umarım anlaşılmıştır.

Anlaşılmadı... :D Geçemiyorum 5. bölümü

Adim 6dan adim 7 ye gecmesi normal, cunku adim 6yi kaldirdim.
Ancak kazara adim6 dosyasi yerine adim7nin dosyasini silmisim. Simdi duzeltiyorum.

Adım 7 dosyalarını bilgisayardan da silmişim :S

Artık 6'dan 8'e atlattım. Bu arada, 7.bölümde ne sormuştum, hatırlayan var mı :(

@Can Sonbay

Bana mı soruyorsun? :D

Efendim, en zorundan bir 13. bölüm eklenmiştir ;)

@VolkanÖzcan

Daha 11 i geçemedim. :D

15. Bölüm eklenmiştir.

14'den sonra koyacağım her bölümün, gerçekten aşılması zor olması gerektiğine karar verdim. :))

Evet, 14'deki basitlikle moral verip, 15'de sayfayı kapatmamanızı umuyoruz. :))

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri